Ovülasyon gununu hesaplayip sadece o gun mu iliskiye giriyorsunuz?İnşallah Can'ım
inşallah Can'ım bende bu ayı boş geçirdim.ovulasyon günümü yanlış hesaplamışım
Hadiiii ozaman oglusunun haberini bugün alacagizevet canım benmde biliyormusun:) herkes öyle dyr hamile kalırsan erkek erkek diyor rüyalaıma bile giriyor herkes öyle göryor rüyasnda:)
Ben hiç unutmuyorum evlendigimiz ilk ay bir hafta sonra hamile miyim diye test yapmıştım ama o zamanlar hiç bişey bilmiyordum 19 yaşında evlenmistim şimdi 1 sene bittiOoo maşallah canim bende okadar olsa habire yaparım ondan almiyorum :)) sadece 2 gebelik testi kulladim zaten 2 aylik evliyim daha:))))
Bilmiyorum bakalımyavrum senin daha erken bkle 1 hafta daha belki yükseliyor normalde 00.01 olması gerek bekle daha bea:) bekleyin bakalım söylicem sizlere ama olmadığna eminim bakalım ne oclak:)
Gecen aydan suphelerim var ustune gormus olabilirim diye supheleniyorum normal adet gibi olmadi ve 10 gun gec oldu o yuzden de biraz bu telasim ve yerlesme kanamasi gibi biseyde olmusu gecen battan 5 gun onceCanım daha yeni bile yumurtluyo olabilirsin ortada bebiş nasıl olsun sen değerlendirmeye bak bu günleri kaçırma sakin :)
inş olsunda sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez diri btün olsun yeter bugüün o haberi alabilmek için neler yapmazdımki:) canım bekle sen daha belki yükselir azcık bekle bakalımHadiiii ozaman oglusunun haberini bugün alacagiz
Bende 19 yasindayim :) Ama bu sayfadan bayagi bilgilendim guzel bi yer paylasmak anlatmak rahatlatiyor bilgilendiriyor insanıBen hiç unutmuyorum evlendigimiz ilk ay bir hafta sonra hamile miyim diye test yapmıştım ama o zamanlar hiç bişey bilmiyordum 19 yaşında evlenmistim şimdi 1 sene bitti
Aynen canimm rabbim hayirli sağlıkli versinde insalahhinş olsunda sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez diri btün olsun yeter bugüün o haberi alabilmek için neler yapmazdımki:) canım bekle sen daha belki yükselir azcık bekle bakalım
Canım yeni evlendigin için duzensizlik ve adet dongunde degisiklik olabilir rahat birak kendini iyi şeyler düşün varsa belli eder kendini inşallah :)Gecen aydan suphelerim var ustune gormus olabilirim diye supheleniyorum normal adet gibi olmadi ve 10 gun gec oldu o yuzden de biraz bu telasim ve yerlesme kanamasi gibi biseyde olmusu gecen battan 5 gun once
Severek evlendiniz kesin :)Bende 19 yasindayim :) Ama bu sayfadan bayagi bilgilendim guzel bi yer paylasmak anlatmak rahatlatiyor bilgilendiriyor insanı
kız siz gene geç evlenmişinz bu sağlık ocağına 15 yaşına yeni girmiş:) 9aylık hamile kız var:) kendimi yanında geç evlenmiş gibi hissediyorumSeverek evlendiniz kesin :)
sen bence bugün başla yarında yap çünkü ogüne bırakma yerleşsinlerKızlar sizce yarın ya da ertesi gün yumurtlama olur mu
Muhtemelen o yuzdengecikti zaten de iste insan umitleniyo :) rabbim aratmasin isteyen herkese versin inşallah zorCanım yeni evlendigin için duzensizlik ve adet dongunde degisiklik olabilir rahat birak kendini iyi şeyler düşün varsa belli eder kendini inşallah :)
Öyle hissetme canım o daha çocuk o kadar erken evlenmek kim bilir ne yaşadı bence kimse o kadar erken evlenmek istemez doğru kararlar veremez haksız miyimkız siz gene geç evlenmişinz bu sağlık ocağına 15 yaşına yeni girmiş:) 9aylık hamile kız var:) kendimi yanında geç evlenmiş gibi hissediyorum
Evet yoksa üniversite hayatimi birakip asla evlenmezdim :)))Severek evlendiniz kesin :)
tabiki canımÖyle hissetme canım o daha çocuk o kadar erken evlenmek kim bilir ne yaşadı bence kimse o kadar erken evlenmek istemez doğru kararlar veremez haksız miyim
19 bile erken geliyor sorumluluklar icin bneceÖyle hissetme canım o daha çocuk o kadar erken evlenmek kim bilir ne yaşadı bence kimse o kadar erken evlenmek istemez doğru kararlar veremez haksız miyim