Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya biz işden dolayı çok goruşemiyoruz. Bu sebepten genelde beraber olduğumuz zamanları değerlendiriyoruz.
önceden yumurtlama hesaplamamı varmış ya:) buldunmu kaçırmıcan kardeşim strese sokmıcan kendniogüne odaklamıcan 2 günde bir yapacaksın :) ama ben geçen ay yapamadım hiç:) tutmayacağından o yuzden eminim

ya arkadşlar wcye gittim ne göreyim bir damla kahverengi kan vardı brde yannda pıhtı gibi kahve rengi vardı ne olabilir sizce:) tiksindirici olmasa resim atardım:)

Ya sökülüyorsundur yada yerleşme kanamasıdır.Takip et bugün devamı gelecek mi diye .inşallah yerleşmedir.

Ya sökülüyorsundur yada yerleşme kanamasıdır.Takip et bugün devamı gelecek mi diye .inşallah yerleşmedir.
ya 1 2 gün öncede adet olcam dye pet koydum 1 2 damla vardı kahve rengi br kan peçetyle sildim hiçbirşey yok idrarımı yaptım gene yok karın ağrımda yok:) çözemedim adet olsam şiddetli karın ağrısıyla geçirirm

aman zaten adet olcağımı blyrdum ya anacım sağ kasığım ağrıyor off
Allahtan herşeyin hayırlısı canım. Anladıgım kadarıyla yaşlarınız çok genç, olur daha, acele etmeyin hayatın tadını çıkarın. Kasmayın kendinizi bukadar..
Benim yaş 36 ve bir kere 3 ay süren hamilelik yaşadım, zaman daraldıkca umutta yok oluyor..

Stresten gecikiyor bazen.Takma kafana.Benimde yarın 28.gün ama bazen 30 günde geldiğide oluyr.Pazartesiye kadar bekliyorm gelecek gibi.Sağ kasıkta batma var.Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
ama canım bugün 36.günü bakalım daha devamı gelmedi o kanın belkide gelmez bakıcaz qma hiç adet belirtim yok ağrı felan yok şaşırdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…