- 12 Ekim 2015
- 308
- 209
oldum bile sancılar içindeyimmmmmmmhayır cnm malesef bende her ay oluyo adet olucaksın büyük ihtimal
ben canım çok üşüttüğüm zaman olur şimdide öyleyim hatta kusmaya kadar gidiyo bendeKızlar adet zamanı midesi bulanan varmı bu ay bende hamile yim diye dusunuyodum adetim 1 gün gecikti sonra oldu ama midem bulanıyor hiç böyle olmamıştım benim gibi olan var mı acaba?
bendede oluyor cnm hep adetten önceoldum bile sancılar içindeyimmmmmmm
Bata bir hafta kala yumurtlana biliyomu :)Yumurtluyor olabilirsin cnm
Bende hiç böyle olmamıştı usuttugum zaman da böyle olmamıştım anlamadımben canım çok üşüttüğüm zaman olur şimdide öyleyim hatta kusmaya kadar gidiyo bende
Canim bugun adet olmazsan yarin kan testi yaptir bence kafan daha rahat olur.ruyada arkadasimin hamile oldugunu gordum. uzun zamandir konusmadigim biriydi. sordum hamile degillmis. ruya yorumlarina baktim hamile oldugunuz anlamina geliyor diyo Allahim sana geliyorum kafayi yicm ya adet olcksamda olayim artik bu stres mahvetti beniii
şuan benimde miğdem çok fena ilk günüm bnmde ilkkez böyle oluyor anlayamadım ama ateşim düştüğü için gebelik şüphemde yok 36.5Bende hiç böyle olmamıştı usuttugum zaman da böyle olmamıştım anlamadım
korkuyorum negatif cikacak diye cnm. bellicm bekleyebildigim kadar ama olcm benim kirmizilar biliyorm. Allah buyukCanim bugun adet olmazsan yarin kan testi yaptir bence kafan daha rahat olur.
Ikimiz de ayni gun oluyoruz benimde bugun ama olmadigim daha olurum ben de ama sen insallah hamilesindir neden kokuyorsunki varsa vardi yoksa yok biran once ogrenki bebek varsa bu sitresle zarar verisin hem ona hem kendi ilmaz allah korun stres iyi degil biliyorsun.korkuyorum negatif cikacak diye cnm. bellicm bekleyebildigim kadar ama olcm benim kirmizilar biliyorm. Allah buyuk
Evet canim ya benim de tam kuyruk sokumunun üst tarafında bi ince sızı , zamn zaman da karnıma girenağrı ama adet Sancısı gibi değil sanki gaz Sancısı gibi ,nedir acaba bunlar , hepsi psikolojik mi , yarın olsa da kurtulsam ...Belime resmen igne saplaniyo bu hamilelik belirtisimicok kotu bisey
dgru diosun tatlim sen ne yalmayi dusunuosun bejim goguslerim sisti indi bugun sankiIkimiz de ayni gun oluyoruz benimde bugun ama olmadigim daha olurum ben de ama sen insallah hamilesindir neden kokuyorsunki varsa vardi yoksa yok biran once ogrenki bebek varsa bu sitresle zarar verisin hem ona hem kendi ilmaz allah korun stres iyi degil biliyorsun.
cnm bence yerleşmedir inşşş tabi test yap istersen gününde geçmiş inşşş güzel haberler alırsın kuzum
Canim ben az once lavaboda kirmizilari gordum adet basladi benim.dgru diosun tatlim sen ne yalmayi dusunuosun bejim goguslerim sisti indi bugun sankiolsam da kurtulsam barinaz once test yaptim negatif
kısmet cnm üzülme ne kadardır evlisiniz bebek ne zamandan beri düşünüyorsunuzgece karin sancisiyla adet oldum bu ay da kismet olmadi... Artik Dr a gözükmek gerek