Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bikmiyorum canım dün gece oldu sancım var adet sancısı ama gelen giden yok henüz

Saol canim bu araada karbonat ve idrari da yaptim baya kopurdu utanmasam onunda resmini aticam :)))
Bence gebelik testleri gereken cevabı vermiş ama ,canım inşallah, benim adetim saat gibidir,1,5yıldır deniyoruz 2-3 kez Günü'nden sonra geldi,psikolojik sanırım , bi keresinde 4 gün geçti , her gün test Yaptım , silik bile çıkmadı, onun için bana çok Ümit verdi senin testler ama , bu forumda silik çıkıp adet olan var, Yarın kan testi Şart oldu bence senin için inşallah sonunda da böyylee

Selam kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var (( affedersiniz ama cok kafama takildi bugun sabahtan beri cok fena vajinmda agrim var sanki birsey varmis gibi neden oliyor olabilir boyle olan varsa lutfen yazsin doktora gidicem ama anca sali ya da carsamba gunu gidebilirim (( bata bir hafta kaldi

ta
cok saol cnm insallah benim 3.gunum gecti bugun son testi sabah yaptim insallah vardir insallah tutunur bebegim
tlimmmm hayirli olsun hadiii insallah :) ya benim de bugun adet olmam gerekio ama bisiy yok. dun aksam ve sabah rahmime batmalar oldu 10 snlik tikntik tik tik canim gitti. ne olabilir acaba. hamile olcmi sanmiorm artik o kirmizilar gelck

Kızlar adet zamanı midesi bulanan varmı bu ay bende hamile yim diye dusunuyodum adetim 1 gün gecikti sonra oldu ama midem bulanıyor hiç böyle olmamıştım benim gibi olan var mı acaba?

Yumurtluyor olabilirsin cnm

ta

tlimmmm hayirli olsun hadiii insallah :) ya benim de bugun adet olmam gerekio ama bisiy yok. dun aksam ve sabah rahmime batmalar oldu 10 snlik tikntik tik tik canim gitti. ne olabilir acaba. hamile olcmi sanmiorm artik o kirmizilar gelck
Cok saol cnm insallah vardir cok da umutlanmak istemiyorum rabbim hepimize nasip eder insallah

cnm bence yerleşmedir inşşş tabi test yap istersen gününde geçmiş inşşş güzel haberler alırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…