Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar 2 haftalik falan hamileyim yalnis kasinti ge bu gun hafif sari akinti basladi acaba nie :/
Bence sen bunu hamilelerin olduğu bi başlık altına yaz , çünkü burada çoğumuz hamilelik bekliyoruz , ben bilmiyorum açıkcası , bilen olacağını da sanmam , gecmiş olsun ve Bebeğin hayırlı olsun

Bence başka bir doktora daha gidin kist var ama be kisti kiloyla alakalı hiç duymamıştım. Doğum kontrol hapı falan da mı vermedi
ya ben uni okurken sagliksiz beslendim kilo aldim 10 kilo aldim. doktor kiloyla alakali oluyor polikistik over diye kilo verirsen gecer deedi. dogum kontrol hapi veririm bebek dusunmessen demissin gecen yil. ben de istemedim. bi de safra kesemi aldirdim kilo veremiyorum ne yazikki 70 kiloyum. insallah bisiy ya esimin de haberi yok duysa senin yuzunden cocugunuz olmuo diye beni suclar. takintili kendisi cok fazla.

Yumurtlama takibi için yaptım :)

ben hic bisiy bilmiomusum ya kimyasal gebelik dis gebelik yunurtlama dinemi ovulasyon testi yeni ogrendim bunsitede ne kadar cahilim hem de okumus cahil

Olu mu öyle şey Can'ım sağlık bu senin suçun değil ya. Benim de vardı kistlerim. Aynen ben de dedim doktora ben hamile kalmak istiyorum doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum. Bu şekilde hamile kalamazsın demişti. O yüzden diyorum başka bir doktora daha görün. O kadar uğraştık olmadı doktor takibinde 3. Ayda hamile kaldım.

oyle yapmayi dusunuyorum ben de cnm. ama yeni evlendik baska bi sehirdeyim hic bir yeri bilmiorm bibyere gitsem esimle gitmek zorunda kaliorm. doktora falan tek gidemiorm. 5 ayimiz bu ay ama bunay yunurtlama gunune denk getirdim. bi de bi kac ay oncee yunurtlama kanamam olmustu cok fazla yunurtam varmis. esim hala acaba cocukmu dusurdun diyip sinirimi bozuo

Canım ya bence eşine söylemelisin , bunları kendi içinde yaşama , olduran da Allah engel olan da , tırnağını yaratmaya kudretimiz var mı , onda sorun olsa sen nasıl davranırdın, ama erkekler işte , bencil format ,eşim de böyle ne yazık ki , biz çocuk denemelerine başladık 4 ay geçti bu başladı ee tabii yaşın geçti , uğraştıracak bizi , ve biz 8 ay sonra öğrendik ki beyefendide iltihap var sperm sayısı 2milyon bile yok , tedavi gördü ,hala bebeğimize kavuşamadık ama Allah'ım ona ikimizde de kusur olabileceğini yapacak birşey olmadığını hatırlattı...

Anladım Can'ım ben de memlekete dönünce ilk işim doktora gitmek olmuştu. Çok sancı yapıyordu iki farklı kistim vardı. Üstelik biri 5 santim olmuştu yumurtalıklarım kist üretmeye müsaitmiş. Sonuçta oldu ama Allah büyük Zaman'ı gelince oluyor. Ben de bir çok farklı doktora gittim en son gittiğim sorunumu tam olarak buldu ve tedaviye başladı. Bu Arada benim de ara kanamam olmuştu ben de sandım hamileyim ama kist yüzünden oluyormuş. Bu hastalık sonuçta senin suçun değil Allah nasip ettiyse olacaktır

Kesinlikle canm. Allah dert verip derman aratmasin cokmzor bindurum. Memlekete gidince annemle fitcm doktora zaten muayene olamiorm benn kokkuorm annem olmasi lazim yanimda ana kuzusuyum ben hala :)

cnm yasin kac ki senin. erkrk milletine guven olmaz. iyiyken iyi kotuyken senden kotusu yok. Adet mimoldun bu ay kacirdim ben isimleri tutamiyorum.

Aynen ben de adetliyken gitmişdim ve bolca su içmişdim rahat göre bilsin diye of hayirlisi inşAllah hepimiz için .kendimi çok yalniz hiss ediyorum (( eşim bebiş ve ben bize yeteriz inşAllah çobuk gelir sağlikli gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…