Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3 cm miiii doktora gitmistim bisiy demedi. gecer dedi kiloyla alakali dedi. asiri yunurtam varmis benim ama neden olmuo bilemedim. esimin haberi yok zaten cok takintili kendisi hic cekemem.
Bence başka bir doktora daha gidin kist var ama be kisti kiloyla alakalı hiç duymamıştım. Doğum kontrol hapı falan da mı vermedi

Ovulasyon testimi yorumlar mısınız arkadaşlar?
Koyu olan dün akşam üzeri
Silik olan az önce yapılmış bir test
Valla benim çok bi deneyimim yok ovaluasyon testleri ile ilgili ama her geçen gün koyulaşıyorsa bu ihtimal var demekmiş, yarım saatten sonra gerçekleşen koyulaşmalara itibar etmeyiniz diyorlar ,dün akşam ilk o testi yaptığında bugün yaptığından daha az koyu idiyse küçük bi Işık var diyebilirim,ha bi de sen bunu hamilelik için mi yumurtlama tesbiti için mi yaptın ,hamilelik için yapıldığını ben burada öğrendim de

2senedir evliyiz hiç korunmadim.ama 3,4 aydir yumurtlama gününü gözetliyorum ama yok bir şey.ama hiç te korunmadim. Ne olucak benim halim
cnm bnm cok takma olur inşş bol bol dua et sabret yapacak bişey yok dokyora gittiniz mi sorunuz var mı
bizde 2,5 yıllık evliyiz ve 14 aydır korunmuyoruz olmuyo ama

cnm bnm cok takma olur inşş bol bol dua et sabret yapacak bişey yok dokyora gittiniz mi sorunuz var mı
bizde 2,5 yıllık evliyiz ve 14 aydır korunmuyoruz olmuyo ama
Bu konuyla ilgili gitmedik.bende eskiden kist vardi o zaman gitmişdik Dr yumurtaliklarinda sorun yok demişdi.kistim de sonradan kayb oldu 1senedir yok.peki sen gittin mi Dr? Ne dedi gittiysen?

Bu konuyla ilgili gitmedik.bende eskiden kist vardi o zaman gitmişdik Dr yumurtaliklarinda sorun yok demişdi.kistim de sonradan kayb oldu 1senedir yok.peki sen gittin mi Dr? Ne dedi gittiysen?
ben gittim cnm önce adetin 3 günü cagırdı baktı tahlil felan yaptılar herşey iyi dedi doktor sonra yumurta takibi yapıldı yumurtam büyüyo ve catlıyordu cok şükür eşimden test istedi onunda herşeyi iyi sadeve iler hareketinde sıkıntı vardı biraz düşükmüş degeri işte gecen ay rahim filmi çektirdim herşey yolunda gözüküyo ama bebek gelmiyo bi türlü naz yapıyo

Canım bizim durum da benzer , Allah sabır versin bize de , aşılama düşündün mü

Hayır olsun inş öylesinizdir zaten rüya göreni bağlar yani sizinle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…