Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben adetimin ikinci günü yaptım hiç çizgi çıkmadı pazarte si yaptım bi çizgi çıktı ertesi gün başka bi testle hamile oldumu öğrendim

Belirti var mydi ki cnm normal adet belirtsi gibimydi yoksa benm sadece akıntım renklendi arada da mide bulantm bel ağrım oluo hamile değilim gibi de gelio zaten de bi de adet öncesi gostermyn bi testse hiç ugrasmiim dedm testin üzerinde hicbisey de yazmaynca bilemedm.biraz daha sabretsem diorm hergün sabredym diorm ertesi sabah yapmaya karar veriorm.Neyse bakalm yarın sabah ta sabredym inşallah

vardı çok belirtim vardı hamileyim die bağrıodu bana vücudum. ama bak o novayı yaptığım ilk gün adetimn ikinci günüydü ve kan testide yaptırmıştım negatifti

genelde bozuk çıkıyo diyrbiliorum..

Geçen ay eşim mavi çizgi die bi test almsti üzerinde adetten 10 gün önceye kadar doğru bilgi diodu baya açıklama vardi ve daha ucuzms fiyatı.bu sefer nova alms üzerinde hiç açıklama yok ama daha pahalydi dedi ama fiyatyla alakalndrsam mi dedim ama galiba pek iyi değilmiş

Kızlar Suan elimde nova marka hamilelik testi var üzerinde adet öncesi sonrası falan bişey yazmio adetime 2 gün var acaba doğru bilgi verir mi bu testle ilgili bilgisi olan var mi

Ben adetten 3 gün öncr yaptım. Markasını hatırlamıyorum, dikkat de etmemiştim zaten. Pozitif çıkmıştı.
Üstelik hiç belirtim de yoktu.

vardı çok belirtim vardı hamileyim die bağrıodu bana vücudum. ama bak o novayı yaptığım ilk gün adetimn ikinci günüydü ve kan testide yaptırmıştım negatifti

Hay Allah bende bu sefer eşime 2 tane al dedim Sabredemiorm bulunsun evde die o da nova ya denk gelmiş yaa şansa bak neyse ben yine de yapaym bakalm sabahtn beri test yapcm die tuvalete gitmiormsonucunu da pek sallamam aslında ben adetimi gönül rahatlgyla beklemek uçk istiorm Nasip bakalm

Ben adetten 3 gün öncr yaptım. Markasını hatırlamıyorum, dikkat de etmemiştim zaten. Pozitif çıkmıştı.
Üstelik hiç belirtim de yoktu.

Hadi ya hayrli olan cnm Allah sağlıkla kucagna almayı nasip etsn dayanamzsm başka bi marka bakarm naapiimm

nova erken gebelik testi deil3.5 tl fiyatıda. bnm eşim adetten önce miratech almıştı eczaneden eczaneye fiyatı değişi bi eczaneden 6tlye almış(kutunun üstünde5tl yazıo)dier eczaneden 3.5 tlye almıştı aynı tssti 4gün önce belli belirsiz çizgi gördüm negatif çıktı sonradan daha sonra tekrar aldı bu sefer kandada pozitfti falan

yap ama bozuk oldunu göz önüne al negatif çıksada üzülme benim 6.gün kesinleşti gebelik

Miratech iyi o zaman dimi.bunu da eşim 5 liraya alms geçen aykini 3.5 a alms Bilmiorm Dedign gibi eczanelr fark koyablio.Ben Suan gönül rahatlgyla adetimi beklemek için yaptım aslında ama erken göstermeyebilioms dedignz gibi ama ben Suan sonucuna güvenmek istiorm

yap ama bozuk oldunu göz önüne al negatif çıksada üzülme benim 6.gün kesinleşti gebelik

Miss gibi ak oak tek cizgimi gördümbu arada hazır idrar varken karbonat testimi e yapaym dedim onda da hamile çıkmadımama geçen ay karbonat testi beni hamile gostermsti biraz gibi köprmstu ama degildm acaba düşük mu yaptmya da karbonat testi bende ters tepki mi yapio hamile mym yoksa

Yani varsayımlar varsayımlar Suan ilk hedefim salı inşallah adetimi bekliorm kalan testi mi sakliorm heyecanlı günlerime inşallah

Kızlarrrr günaydın , pazara hızlı başlamışsınız bakıyorum da , çift Çizgiler falan , hadi Hayırlısı , bende test kalmadı hepsini dün bitirdim tabee şimdi yapamıyorum , yarın adet günüm , haydi Hayırlısı , bol bebek haberli günler ...

Canım ya bu testler bana çok ümitverici geldi ama , hadi inşallah ,baya baya net

Reglme 2 gun var cok silik cikti anlamadim forografta pek gorunmuyor 5 gun kala yapmistim hic biraey yoktu yani anlamadm
Canım yarın sabah sanırım netleştirecek senin durumu , biraz daha belirgin çıkarsa daha çok umut demek , Rabbim sana da hayırlısını versin....

A adeade soruna cevap veren oldu mu bilmiyorum ama geçtiğimiz aylardan birinde bana da oldu o akıntının içinde kıl gibi damar gibi kan. battan 4 gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam.. sonuç olarak günümde adet oldum. ama umarım seninki yerleşmedendir...

Hayirli olsun canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…