- 12 Ekim 2015
- 308
- 209
Günaydın canimcim bize dua et hamilelikte edilen dualar kabul olur diyolar bizde hamile olalım bir topik açıp bebislerimiz hakkında konuşalimkızımın tatlı teyzoşları napıyomuş bakalımm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimcim bize dua et hamilelikte edilen dualar kabul olur diyolar bizde hamile olalım bir topik açıp bebislerimiz hakkında konuşalimkızımın tatlı teyzoşları napıyomuş bakalımm :)
hımm dün gece bende de oldu ama hala tam olarak adet olmadım o yüzden sordum geçmiş olsun canımBende vardı canim adete 4-5 gün vardı ama ve nitekim adet oldum. Bende pkoluyum adet öncesi lekeleri bazı aylar oluyor malesef
bikmiyorum canım dün gece oldu sancım var adet sancısı ama gelen giden yok henüz
Saol canim bu araada karbonat ve idrari da yaptim baya kopurdu utanmasam onunda resmini aticam :)))Canım ya bu testler bana çok ümitverici geldi ama , hadi inşallah ,baya baya net
Saol cnm insallah hamileyimdir ve hayirli saglikli evlatraimiz olur saglikla kucaklarimiza alirizHayirli olsun canim .
Cnm gunun gecmedimi bi test yapsanbikmiyorum canım dün gece oldu sancım var adet sancısı ama gelen giden yok henüz
Bence gebelik testleri gereken cevabı vermiş ama ,canım inşallah, benim adetim saat gibidir,1,5yıldır deniyoruz 2-3 kez Günü'nden sonra geldi,psikolojik sanırım , bi keresinde 4 gün geçti , her gün test Yaptım , silik bile çıkmadı, onun için bana çok Ümit verdi senin testler ama , bu forumda silik çıkıp adet olan var, Yarın kan testi Şart oldu bence senin için inşallah sonunda da böyyleeSaol canim bu araada karbonat ve idrari da yaptim baya kopurdu utanmasam onunda resmini aticam :)))
Amin canim buyuk ihtimalle hamilesin allahim hayirlisiyla hepimize saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin.Saol cnm insallah hamileyimdir ve hayirli saglikli evlatraimiz olur saglikla kucaklarimiza aliriz
Amin canom amin yarin belli olucak Allahin izniyleAmin canim buyuk ihtimalle hamilesin allahim hayirlisiyla hepimize saglikli sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin.
geçmişti canım ama gerek kalmadı adet oldum umudum artık önümüzdeki ayaCnm gunun gecmedimi bi test yapsan
tlimmmm hayirli olsun hadiii insallah :) ya benim de bugun adet olmam gerekio ama bisiy yok. dun aksam ve sabah rahmime batmalar oldu 10 snlik tikntik tik tik canim gitti. ne olabilir acaba. hamile olcmi sanmiorm artik o kirmizilar gelckcok saol cnm insallah benim 3.gunum gecti bugun son testi sabah yaptim insallah vardir insallah tutunur bebegim
Yumurtluyor olabilirsin cnmSelam kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var (( affedersiniz ama cok kafama takildi bugun sabahtan beri cok fena vajinmda agrim var sanki birsey varmis gibi neden oliyor olabilir boyle olan varsa lutfen yazsin doktora gidicem ama anca sali ya da carsamba gunu gidebilirim (( bata bir hafta kaldi
Cok saol cnm insallah vardir cok da umutlanmak istemiyorum rabbim hepimize nasip eder insallahta
tlimmmm hayirli olsun hadiii insallah :) ya benim de bugun adet olmam gerekio ama bisiy yok. dun aksam ve sabah rahmime batmalar oldu 10 snlik tikntik tik tik canim gitti. ne olabilir acaba. hamile olcmi sanmiorm artik o kirmizilar gelck
cnm bence yerleşmedir inşşş tabi test yap istersen gününde geçmiş inşşş güzel haberler alırsın kuzumİyi akşamlaaar :)) şuan ben heyacanlıyım.eşime söylemedim emin olmadan.süpriz olsun diye.16sı adet olmam gerekiyordu ama kahverengli geldi.çok az.bugün de aynisi oldu sadece leke şeklinde.sizce bu yerleşme kanaması mı?? :)
hayır cnm malesef bende her ay oluyo adet olucaksın büyük ihtimalya kızlar kimdi akıntısının içinde kıl gibi kanama gören yerleşme kanaması mıydı o bilen biri var mı lütfennn acillll
günaydın cnm bnm meleğimiz nasılmış bakalım anne karnındakızımın tatlı teyzoşları napıyomuş bakalımm :)
hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inşş darısı bizlere olur inşşSaol cnm insallah hamileyimdir ve hayirli saglikli evlatraimiz olur saglikla kucaklarimiza aliriz