- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
Haydaaaa neyse saglik olsun. onunuzdeki maclara bakicz napalim sira bana geldi :) her an adet oldum diyebilirim insallah olmamCanim ben az once lavaboda kirmizilari gordum adet basladi benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydaaaa neyse saglik olsun. onunuzdeki maclara bakicz napalim sira bana geldi :) her an adet oldum diyebilirim insallah olmamCanim ben az once lavaboda kirmizilari gordum adet basladi benim.
Insallah olmazsin canim.Haydaaaa neyse saglik olsun. onunuzdeki maclara bakicz napalim sira bana geldi :) her an adet oldum diyebilirim insallah olmam
Bence başka bir doktora daha gidin kist var ama be kisti kiloyla alakalı hiç duymamıştım. Doğum kontrol hapı falan da mı vermedi3 cm miiii doktora gitmistim bisiy demedi. gecer dedi kiloyla alakali dedi. asiri yunurtam varmis benim ama neden olmuo bilemedim. esimin haberi yok zaten cok takintili kendisi hic cekemem.
2senedir evliyiz hiç korunmadim.ama 3,4 aydir yumurtlama gününü gözetliyorum ama yok bir şey.ama hiç te korunmadim. Ne olucak benim halimkısmet cnm üzülme ne kadardır evlisiniz bebek ne zamandan beri düşünüyorsunuz
Insaallah cnm insallah kan testiimi yaptirip bi rahatlasaydim rabbim isteyen herkese nasop eder insallahhayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inşş darısı bizlere olur inşş
Olabilir diye biliyorum cnm cunku adet olmadan 1 hafta once hamile kalanlari duydimBata bir hafta kala yumurtlana biliyomu :)
Valla benim çok bi deneyimim yok ovaluasyon testleri ile ilgili ama her geçen gün koyulaşıyorsa bu ihtimal var demekmiş, yarım saatten sonra gerçekleşen koyulaşmalara itibar etmeyiniz diyorlar ,dün akşam ilk o testi yaptığında bugün yaptığından daha az koyu idiyse küçük bi Işık var diyebilirim,ha bi de sen bunu hamilelik için mi yumurtlama tesbiti için mi yaptın ,hamilelik için yapıldığını ben burada öğrendim deOvulasyon testimi yorumlar mısınız arkadaşlar?
Koyu olan dün akşam üzeri
Silik olan az önce yapılmış bir test
ayy hadi inşş cnmInsaallah cnm insallah kan testiimi yaptirip bi rahatlasaydim rabbim isteyen herkese nasop eder insallah
cnm bnm cok takma olur inşş bol bol dua et sabret yapacak bişey yok dokyora gittiniz mi sorunuz var mı2senedir evliyiz hiç korunmadim.ama 3,4 aydir yumurtlama gününü gözetliyorum ama yok bir şey.ama hiç te korunmadim. Ne olucak benim halim
Canım bence sen rahat bi nefes al , Bebeğin seninle , kucağına da alırsın inşallahInsaallah cnm insallah kan testiimi yaptirip bi rahatlasaydim rabbim isteyen herkese nasop eder insallah
Normal canim 4 yillik evliyim benayy hadi inşş cnm
sizin normal mi oldu cnm ne kadardır istiyordunuz
Ayyy cok guzel o zaman degerlendirmek lazim :)Olabilir diye biliyorum cnm cunku adet olmadan 1 hafta once hamile kalanlari duydim
masalhh cnm ne güzel darusı bize sorununuz var mıydı hiç tedavi oldun mu bide bu ay neler yaptınızNormal canim 4 yillik evliyim ben
Bu konuyla ilgili gitmedik.bende eskiden kist vardi o zaman gitmişdik Dr yumurtaliklarinda sorun yok demişdi.kistim de sonradan kayb oldu 1senedir yok.peki sen gittin mi Dr? Ne dedi gittiysen?cnm bnm cok takma olur inşş bol bol dua et sabret yapacak bişey yok dokyora gittiniz mi sorunuz var mı
bizde 2,5 yıllık evliyiz ve 14 aydır korunmuyoruz olmuyo ama
ben gittim cnm önce adetin 3 günü cagırdı baktı tahlil felan yaptılar herşey iyi dedi doktor sonra yumurta takibi yapıldı yumurtam büyüyo ve catlıyordu cok şükür eşimden test istedi onunda herşeyi iyi sadeve iler hareketinde sıkıntı vardı biraz düşükmüş degeri işte gecen ay rahim filmi çektirdim herşey yolunda gözüküyo ama bebek gelmiyo bi türlü naz yapıyoBu konuyla ilgili gitmedik.bende eskiden kist vardi o zaman gitmişdik Dr yumurtaliklarinda sorun yok demişdi.kistim de sonradan kayb oldu 1senedir yok.peki sen gittin mi Dr? Ne dedi gittiysen?
Ben de 4 yıllık Evliyim , insan kendiyle kalabilse o kadar dert etmeyecek ama , şu çevredekilerin , aaa Çocuğunuz yok mu tepkileri mahvediyor insanı , bilemiyorlar bu tepkinin bizi ne kadar yaralayabileceğini...Normal canim 4 yillik evliyim ben
Canım bizim durum da benzer , Allah sabır versin bize de , aşılama düşündün müben gittim cnm önce adetin 3 günü cagırdı baktı tahlil felan yaptılar herşey iyi dedi doktor sonra yumurta takibi yapıldı yumurtam büyüyo ve catlıyordu cok şükür eşimden test istedi onunda herşeyi iyi sadeve iler hareketinde sıkıntı vardı biraz düşükmüş degeri işte gecen ay rahim filmi çektirdim herşey yolunda gözüküyo ama bebek gelmiyo bi türlü naz yapıyo
2 haftalik hamile oldugunu nasil ogrendin cnm. sari lekeler olabilir korkma. icin rahat etmesi icin doktora gidebilirsin.Arkadaslar 2 haftalik falan hamileyim yalnis kasinti ge bu gun hafif sari akinti basladi acaba nie :/
Hayır olsun inş öylesinizdir zaten rüya göreni bağlar yani sizinle ilgiliruyada arkadasimin hamile oldugunu gordum. uzun zamandir konusmadigim biriydi. sordum hamile degillmis. ruya yorumlarina baktim hamile oldugunuz anlamina geliyor diyo Allahim sana geliyorum kafayi yicm ya adet olcksamda olayim artik bu stres mahvetti beniii