- 13 Ekim 2012
- 1.311
- 218
Insallahhh cnmm darisi tum isteyenlerin basina :)olur kiii sonra bi yere sığmazsın kocişin dalga geçer senle koca göbişte diye :))
Ikisine de bakarsak pozitif görünüyor canim var yani çizgicanım benimde dün bata 4 kala böyle çıktı 10dkkda çıkmadı bugün baktığımda gördüm geçen ay batı 4gün geçince ince bi çizgi çıktığı için hala ümitliyim buna güvenmesemde
Ovulasyon testinde daha belirgin çıkmışHcg dün Lh bugün
biri ovi canım ve ben hiç ovi de çift çizgiyi yakalayamadım o yüzden böyle bata 3kala çıkarmı çizgi bilmiyorumIkisine de bakarsak pozitif görünüyor canim var yani çizgi
bende de dün öyleydi sızlıyordu bugün geçti ama gene agırlık varKızlar göğüslerim içten içten nasıl sızlıyor yanıyor anlatamam oglumu yediriyoru, bi yandan sizliyor yani elim gidiyor gogsume hep
Geçen ay ne oldu canim kimyasal miydi. Bende de belirtiler var da adetle karıştırıyorum su an canim iki gundur bi uyku halim var anlatamam. Varsa sevinirim yoksa bu kadar taktigima uzulucem. Nasip ne zamansa o zaman gelir inşallah canim :)biri ovi canım ve ben hiç ovi de çift çizgiyi yakalayamadım o yüzden böyle bata 3kala çıkarmı çizgi bilmiyorum
inşallah 2mizinde erken gebelikten ötürü böyle çıkmıştır sonradan pek buharlaşma gibi gelmedi bana çünkü onuda görmüşlüğüm var öncelerden çok bakalım inşallah pozitifi net görürüz
bide benim geçen aydaki gebeliğimin aynı belirtileri var
yok canım normaldi herşey kesem 5 mm di hcg 1800lerdeydi hatta sabah gittim dr a akşamına kanamam başladı kahverengi sonra kırmızıya döndü acile gittik 900e düşmüştü ve kesede görünmüyodu 1hafta kanamam oldu 6haftalıktı düşük yaptım kimi 1adet gör öyle diyo kimi başka bişi 15.gün yum akıntım geldi bende beklemedim yani çünkü hiç regl olmadan sağlıklı doğum yapanda çok ve ben 1senedir bu anı beliyodumGeçen ay ne oldu canim kimyasal miydi. Bende de belirtiler var da adetle karıştırıyorum su an canim iki gundur bi uyku halim var anlatamam. Varsa sevinirim yoksa bu kadar taktigima uzulucem. Nasip ne zamansa o zaman gelir inşallah canim :)
Değer düşük olduğu için net birsey diyim seni umitlendirmemistir canı bide adete baya zaman varmış 1 hafta sonuçta. Ama düşmemiştir yükselmiştir bence dusseydi leke olurdu kan aman olurdu ilk sefer sorunlu oldu diye yine olacak değil iyi düşün pozitif ol tatlım yap bi test değer nasıl artmış gör komployu :)Kan pıhtılaşması sorunum olduğu için gebeliği öğrenir öğrenmez doktora gittim. İlaç verecek diye. Ama haftaya cumartesi tekrar gel hcg değerine bakalım dedi. Hamilesin filan demedi. Adete kadar değişir mi durum? Çarşamba 32,6ydı adete bir hafta vardı. Düşer mi? Kafam rahat değil
Başka bi sayfada test paylasmissin yanlış mi gördüm canim pozitif bi test yani hamilesindir diye dusunuyorumKızlar bugün adet günüm ve hiç şaşmayan adetim hala gelmedi kendimi çok ümitlendirmiştim hamileyim diye acaba stres yaptığımdanmı gecikti yada hamlemiyim offf beklemek ne zorrrr
Aynen dediğin gibi canım ilkini kaybedince insan tedirgin oluyor. Acaba bişey mi olacak diye. İnşallah dediğin gibi olur canımDeğer düşük olduğu için net birsey diyim seni umitlendirmemistir canı bide adete baya zaman varmış 1 hafta sonuçta. Ama düşmemiştir yükselmiştir bence dusseydi leke olurdu kan aman olurdu ilk sefer sorunlu oldu diye yine olacak değil iyi düşün pozitif ol tatlım yap bi test değer nasıl artmış gör komployu :)
İnşallah canım ya neden oldu ki acaba ilginç inşaallah bişey olmaz:/geçmiş olsun canım. inşallah tedaviden sonra hayırlısıyla gelir hemen bebişin. ben de yakşaşık 2 haftadır hastaneyi mesken edindim. 2 gecede hastanede yattım. kanamam oldıu. nerden geldiğini bulamadılar. durduramadılarda. bebek gayet sağlıklı çok şükür. ama nedenini bulamadıkları için hastanede yatırdılar. çok şükür kanamada durdu. inşallahta bi daha olmaz
yok canım ben hiç test paylaşımı yapmadım ama inşallah yarınkı yaptığımı paylaşırım pozitif olur ve onu yorumlarızBaşka bi sayfada test paylasmissin yanlış mi gördüm canim pozitif bi test yani hamilesindir diye dusunuyorum
Elifim girmiyorum pek ya uzak kalmaya çalışıyorum düşünceden rahim filmim ttemiz çıktı o troid de o kadar gebeliği engelliycek kadar yüksek değilmiş ama olmuyo zatrn adetlerimde düZeldi sorun eşim de biraz aslında inşallah hayırlısı olur sen naptın nasıl oldun yeni bi dr a gittin mi hayatımbüşram nerelerdesin?
Her tamam cAnım başka sayfalarında gelince insanın kafası katılabiliyor :) ama bu dili den düşer tutarda testin pozitif çıkar inşallah diyelim :)yok canım ben hiç test paylaşımı yapmadım ama inşallah yarınkı yaptığımı paylaşırım pozitif olur ve onu yorumlarız