Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Inşallah canım çok sagol , bu ay o kadar stresli geçti ki hiç böyle olmamistim , hep kendimi dinledim hamilemiyim diye , kaç gündür kulagimin içinde bi acı var , dün akşam da bunun da bi hamilelik belirtisi olduğunu okudum , iyice ümitlendim ...

Aa bunu yeni duydum canim hep yeni birşeyler öğreniyoruz bakalım :) hayırlısı olsun bekleyip görelim birlikte

Selam kızlar kahverengi ler yine geldi bat 6 günüm kaldı. 4 gün önce gelen den nedir.bilgisi olan varmı yaşayan var mı ??allahım yardım et

Kızlar bişe sorcm ben 25 en qeç 26 qünde bi adet qörüyorm hiç qünü qününe olmam qeçen ay 27 sinde oldum bu ay 22 sinde olmam lazm. Ben test yapmak için 27 sini beklemem qerekiyomu 22 sinde olmassam süpelerim artar çünkü

Dun yani 5 gun varken reglme test yaptim sonuc negatif tabi cikmayabilir diye moralimi bozmuyorum bugun belime anlamsiz igneler batiyo ve göbeğimn alti aciyor resmen neden bilmiyorum hayirlisi olsun insallah

Hep önden oluyorsan o zaman direk 22 si demen gerekir bat tarihine 27 yi hiç karıştırma canim sen 22 si e göre bekle en gec 27 si dersin olmazsan eğer testinde 23 ünde yap tam ortası olsun. Bide çalışmaları 27 sinde olacak gibi mi yaptım 22 si de mi.

Teşekkür ederim canım iyi gidiyor şükür ufak sorunları görmezden gelirsek :)
Oluyor tabi sorunlar doğuma kadar her dönemde farklı şeyler yaşanilıyor. ama hepsi çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende oğlumla yasadim o guzel duyguların hepsini.

Canm internette yumurtlama hesaplama diye bişe var ona qöre yaptm en son adet tarihini 27 si diye yazdıqım için 27 sne qöre yaptm.

Hehee bilmiyorm valla birde normalde hic usumeyen ayaklarim kac gundur 2 corap bir patik birde bot icinde isinamiyor ondanda suphelenmis olabilir ben olursa 4 5 ay soylemem diyodum ama burdakiler cok kurnaz:)

Benimde dün yaptığım testte bugün baktim bi cizgi var ama hayalet cizgi yani çizginin yeri belirginlesmis sanki bundan umutlanmamam gerek sanırım.

Senin kacinci gunun adetinin ins o cizgi kesinlesir birine gosterdin mi bende kendimce bazen cizgi ariyorum ama insallah zamanla netlesir cizgin

Adetim geçmedi henüz iki gun var ama olucakmisim gibi hissediyorum kızlar neyse resmi atmayı deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…