Neden gecerli olmasin demekki adet gununu beklesen dahada netlesicek canim haydi hayirlisi allahim umutlarini bosa cikarmasin insallah.Test bu kızlar ama geçerli olur mu bilemedim
Ikinci gonderdiginde gorunuyo bu nekadar zaman da belirdi.Ilki tabletten cekti, ikinciyi telefondan ondan fark etti :)
Bu dunkiyse bildigim kadariyla gecersiz canim ben biliyorum benim basimada geldi ama sen adet gununu bekle .Amin canim sagol ama ne bileyim yeni test olsa tamam amadünkü ya o biraz olumsuz etkiliyor. Bide ben daha öncede ara sıra test yapıyordum önceki aylar eğer yoksa bir hafta bile dursa test hiçbirşey oluşmuyor inanın. Gerçi her test farklı ama miratec yaptım daha evvel yine
Neyse artık beklicez :)
Cnm bende bunu 1 hafta once yapmistim . Fotoda cok net degl ama normalde daha netti yarim saat icinde boyle oldu ama tabi buharlasma cizgisi bu cnm bana kac kez oldu o yuzden ilk 5 dkdan sonra gecerli olmuyor cnmmAdetim geçmedi henüz iki gun var ama olucakmisim gibi hissediyorum kızlar neyse resmi atmayı deniyim
ilk defa aldım bende bunu da o yüzden bilemedim pek güven vermedi bana ne bilimGüvenilir ol ayan bi bebetime testini duydum dün almıştım bende ama başka test bilmiyorum canim. Iyi dir bence.
Aa benim testimin aynısı :)Cnm bende bunu 1 hafta once yapmistim . Fotoda cok net degl ama normalde daha netti yarim saat icinde boyle oldu ama tabi buharlasma cizgisi bu cnm bana kac kez oldu o yuzden ilk 5 dkdan sonra gecerli olmuyor cnmm
Keske benim göbisimde senin gobisinin aynisi olsa :)Aa benim testimin aynısı :)
olur kiii sonra bi yere sığmazsın kocişin dalga geçer senle koca göbişte diye :))Keske benim göbisimde senin gobisinin aynisi olsa :)
canım benimde dün bata 4 kala böyle çıktı 10dkkda çıkmadı bugün baktığımda gördüm geçen ay batı 4gün geçince ince bi çizgi çıktığı için hala ümitliyim buna güvenmesemdeBide bu var kusura bakmayın zorla bağırıyorum sizi de kızlar :/