canım bende çizgi göremedim fotoda net değil ondan görememiş olabilirim bata ne kadar varCizginin oldugu yerde hafif beyazlik vardi normalde benimde hic degismez net ve bembeyaz olur kafam cok karisik
Guvenilir olmayan bebetime mi canim?Güvenilir ol ayan bi bebetime testini duydum dün almıştım bende ama başka test bilmiyorum canim. Iyi dir bence.
15 gun var canim daha yaAdetine nekadar vat canim.
Burda öyle diyorlardı canim ben duyduğum kadarıyla söylüyorum ki dün bende almıştım bebetime ama ben doğru olduğunu düşünüyorumGuvenilir olmayan bebetime mi canim?
Sabah ilk idrarlami yaptın canimBen markalara dikkat etmedim ama merak edenler için tekrar foto koyayım. İlk testimi adetime 3 gün kala yaptım. 2-3 saat sonra yaptığım kan tetkikimde beta hcg değerim 73 tü. Bakınız Beyaz test. Çizgi biraz silik.
İkinci testi beklediğim adet 4 gün falan geçince yaptım. Beta hcg değerim de 821 idi.
Bakınız pembe test
Belki o yumurtlama dönemi kazanmasıdır yani ara kanama canim onun herhangi bir tehlike arz edeceğini düşünmem yerleşme için erken bence düşük desen değil adet desen oda değil yi e zararsız bir ara kanama yumurtlama ile ilgili diye düşünüyorum canim15 gun var canim daha ya
Ben adet gunumde yapmistim negatifti ama aksam yaptimBurda öyle diyorlardı canim ben duyduğum kadarıyla söylüyorum ki dün bende almıştım bebetime ama ben doğru olduğunu düşünüyorum
Burda okuyup olumsuz şeyleri hep ke ndinize yormayın kızlar herkes tutturmuş bi ki,yasal farzedinki yok öyle birsey bide kimyasal da lekelenme oluyor adetten once sonra bir iki gun adet geçince sökülüyor. Iyi şeyler düşünün HAMILESIN iste bal gibi hayırlı olsun tatlım :)Kizlar biraz once yeni test yapgim farkli marka ilk 2 dk da yine silik cizgj cikti ama adet sancilarim devam ediyo oyle uyku hali falanda yok korkuyorum kimyadal diye ne olut dua edin kani pazt vericem
Sabah ilk idrarlami yaptın canim
15 gun var canim daha yaAdetine nekadar vat canim.
Daha varmis canim,daha beklemen lazim hamileysen bile testte cikmaz.15 gun var canim daha ya
Canm şimdi çıkması imkansız benm 6 qün kalmasına rAqmen bekliyorm mecbur sAbretcez ve çalışmalara devam etcez Allahın ne zaman nasip etceqi belli olmaz çünkü yumurtlama qününe dikkat etcez tabi ama sadece yumurtlamayada şartlandırmicaz hiç belli olmaz ne zmn kalcaqımız önceden yumurtlMa qünlerimi varmış15 gun var canim daha ya
aynen ya telas yaptim da birazz ondan yazdim aslindaCanm şimdi çıkması imkansız benm 6 qün kalmasına rAqmen bekliyorm mecbur sAbretcez ve çalışmalara devam etcez Allahın ne zaman nasip etceqi belli olmaz çünkü yumurtlama qününe dikkat etcez tabi ama sadece yumurtlamayada şartlandırmicaz hiç belli olmaz ne zmn kalcaqımız önceden yumurtlMa qünlerimi varmış
bekliylrum artik canimDaha varmis canim,daha beklemen lazim hamileysen bile testte cikmaz.