Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Test bu kızlar ama geçerli olur mu bilemedim

Eklentiler

• 20151016_143604.jpg
    20151016_143604.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 80
Bide bu var kusura bakmayın zorla bağırıyorum sizi de kızlar :/

Eklentiler

• IMG-20151016-WA0023.jpg
    IMG-20151016-WA0023.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 74
Amin canim sagol ama ne bileyim yeni test olsa tamam amadünkü ya o biraz olumsuz etkiliyor. Bide ben daha öncede ara sıra test yapıyordum önceki aylar eğer yoksa bir hafta bile dursa test hiçbirşey oluşmuyor inanın. Gerçi her test farklı ama miratec yaptım daha evvel yine
Neyse artık beklicez :)

Amin canim sagol ama ne bileyim yeni test olsa tamam amadünkü ya o biraz olumsuz etkiliyor. Bide ben daha öncede ara sıra test yapıyordum önceki aylar eğer yoksa bir hafta bile dursa test hiçbirşey oluşmuyor inanın. Gerçi her test farklı ama miratec yaptım daha evvel yine
Neyse artık beklicez :)
Bu dunkiyse bildigim kadariyla gecersiz canim ben biliyorum benim basimada geldi ama sen adet gununu bekle .

Güvenilir ol ayan bi bebetime testini duydum dün almıştım bende ama başka test bilmiyorum canim. Iyi dir bence.

Adetim geçmedi henüz iki gun var ama olucakmisim gibi hissediyorum kızlar neyse resmi atmayı deniyim
Cnm bende bunu 1 hafta once yapmistim . Fotoda cok net degl ama normalde daha netti yarim saat icinde boyle oldu ama tabi buharlasma cizgisi bu cnm bana kac kez oldu o yuzden ilk 5 dkdan sonra gecerli olmuyor cnmm

Eklentiler

• IMAG0284.jpg
    IMAG0284.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 68
KIZLAR bu testlere kafayı takmayın en ucuzu dan üç beş tane alın adetten en az dört gün sonra yapmaya başlayın varsa her türlü çıkar :)

Bide bu var kusura bakmayın zorla bağırıyorum sizi de kızlar :/
canım benimde dün bata 4 kala böyle çıktı 10dkkda çıkmadı bugün baktığımda gördüm geçen ay batı 4gün geçince ince bi çizgi çıktığı için hala ümitliyim buna güvenmesemde

X