canım hayırlı olsun dediğin gibi insan kaybı olunca korkuyo istersen başka bi dr danda bilgi al adete 1 hafta kala değerin çok güzel inşallah bebişini kucağına almakta nasip olurAynen dediğin gibi canım ilkini kaybedince insan tedirgin oluyor. Acaba bişey mi olacak diye. İnşallah dediğin gibi olur canım
inşallah canım bakalım inşallah en kısa zamanda peşpeşe hamileyiz paylaşımları olur sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza.Her tamam cAnım başka sayfalarında gelince insanın kafası katılabiliyor :) ama bu dili den düşer tutarda testin pozitif çıkar inşallah diyelim :)
cnm senin bir hafta kala böyle çıkması cok iyimiş git gene kan ver yükselmiş mi diye bak cnmKan pıhtılaşması sorunum olduğu için gebeliği öğrenir öğrenmez doktora gittim. İlaç verecek diye. Ama haftaya cumartesi tekrar gel hcg değerine bakalım dedi. Hamilesin filan demedi. Adete kadar değişir mi durum? Çarşamba 32,6ydı adete bir hafta vardı. Düşer mi? Kafam rahat değil
tatlım erken dönemde yanlış negatif çıkma durumu olabilir ama yanlış pozitif çıkmazKızlar buqün dışarı çıkmıştım test aldm 3 tane 3 üde bebetime başka marka yokmuş ama burda iyi olmadıqına dair şeyler okudm almasamıydm bide qebelik çıkarda yok yere ümitlenirsem
Valla canim iyi değil diyorlar ama yoksa yok gösteriyor ya çok nadir yanılır bu testler Varsa da negatif cik az zaten. Geçende @kedifatos bununlA pozitif testini yayınlamıştı yani hcgnin artıp koyulastiğini bununla dogrulamisti. Iç ini temiz tut ama bu ara yapma testi en erken pazartesi yap derimKızlar buqün dışarı çıkmıştım test aldm 3 tane 3 üde bebetime başka marka yokmuş ama burda iyi olmadıqına dair şeyler okudm almasamıydm bide qebelik çıkarda yok yere ümitlenirsem
canım hayırlı olsun dediğin gibi insan kaybı olunca korkuyo istersen başka bi dr danda bilgi al adete 1 hafta kala değerin çok güzel inşallah bebişini kucağına almakta nasip olur
kızlar moral oluyorsunuz gerçekten Allah razı olsun. İnşallah dediğiniz gibi olur ve inşallah isteyen herkesin göbüşü bebeklenir :)cnm senin bir hafta kala böyle çıkması cok iyimiş git gene kan ver yükselmiş mi diye bak cnm
Canım bu ikinci gebeliğim ikisini de bebe time la öğrendim. Hatta bunu adetime bir hafta kala öğrendim.Kızlar buqün dışarı çıkmıştım test aldm 3 tane 3 üde bebetime başka marka yokmuş ama burda iyi olmadıqına dair şeyler okudm almasamıydm bide qebelik çıkarda yok yere ümitlenirsem
Sararma goruyorum ama cizgi var mi ben mi göremiyorum acabaKizlar sabah yaptgm testi isten donuste boyle buldm
yok canım normaldi herşey kesem 5 mm di hcg 1800lerdeydi hatta sabah gittim dr a akşamına kanamam başladı kahverengi sonra kırmızıya döndü acile gittik 900e düşmüştü ve kesede görünmüyodu 1hafta kanamam oldu 6haftalıktı düşük yaptım kimi 1adet gör öyle diyo kimi başka bişi 15.gün yum akıntım geldi bende beklemedim yani çünkü hiç regl olmadan sağlıklı doğum yapanda çok ve ben 1senedir bu anı beliyodum
Kızlar buqün dışarı çıkmıştım test aldm 3 tane 3 üde bebetime başka marka yokmuş ama burda iyi olmadıqına dair şeyler okudm almasamıydm bide qebelik çıkarda yok yere ümitlenirsem
Kizlarrrrrrrrrrrr bizim kızlar ben geldim
Adetine nekadar vat canim.Kizlar iliskiden bi hafta gecti bugun az az kanama oldu kasiklarima biseyler batiyo sanki daha da var bat a ama napsam bilemedim.