Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen dediğin gibi canım ilkini kaybedince insan tedirgin oluyor. Acaba bişey mi olacak diye. İnşallah dediğin gibi olur canım :KK43:
canım hayırlı olsun dediğin gibi insan kaybı olunca korkuyo istersen başka bi dr danda bilgi al adete 1 hafta kala değerin çok güzel inşallah bebişini kucağına almakta nasip olur

Her tamam cAnım başka sayfalarında gelince insanın kafası katılabiliyor :) ama bu dili den düşer tutarda testin pozitif çıkar inşallah diyelim :)
inşallah canım bakalım inşallah en kısa zamanda peşpeşe hamileyiz paylaşımları olur sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Kızlar yaa deli olcam 8 ekimde regl oldum bu arada pkos var bende. Bugün test yaptım negatif. Ama iki haftadır bir sağ bir sol kasigim ağrıyor bacaklarima da vuruyor. Belim de geçen hafta ağrıdı ama şimdi pek yok. Göğüslerim arada sizlayip geçiyor. Bu ne şimdi. Takmicam dedim hiçbir belirtiyi ama bu da takilmicak gibi değil catlicam valla. Ne zaman regl olacagimi da Allah bilir. Neyi beklicem ben şimdi. Sinir oluyorum yaaa.

Kan pıhtılaşması sorunum olduğu için gebeliği öğrenir öğrenmez doktora gittim. İlaç verecek diye. Ama haftaya cumartesi tekrar gel hcg değerine bakalım dedi. Hamilesin filan demedi. Adete kadar değişir mi durum? Çarşamba 32,6ydı adete bir hafta vardı. Düşer mi? Kafam rahat değil :KK43:
cnm senin bir hafta kala böyle çıkması cok iyimiş git gene kan ver yükselmiş mi diye bak cnm

Kızlar buqün dışarı çıkmıştım test aldm 3 tane 3 üde bebetime başka marka yokmuş ama burda iyi olmadıqına dair şeyler okudm almasamıydm bide qebelik çıkarda yok yere ümitlenirsem :KK43:

Kızlar buqün dışarı çıkmıştım test aldm 3 tane 3 üde bebetime başka marka yokmuş ama burda iyi olmadıqına dair şeyler okudm almasamıydm bide qebelik çıkarda yok yere ümitlenirsem :KK43:
tatlım erken dönemde yanlış negatif çıkma durumu olabilir ama yanlış pozitif çıkmaz

Kizlar sabah yaptgm testi isten donuste boyle buldm

Eklentiler

• IMG_20151016_171124.jpg
    IMG_20151016_171124.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 51
Benim adetime daha var ama adet agrisi hissediyorum, goguslerim cok hassas,vucut isim 37 psikolojikmi acaba?

Valla canim iyi değil diyorlar ama yoksa yok gösteriyor ya çok nadir yanılır bu testler Varsa da negatif cik az zaten. Geçende @kedifatos bununlA pozitif testini yayınlamıştı yani hcgnin artıp koyulastiğini bununla dogrulamisti. Iç ini temiz tut ama bu ara yapma testi en erken pazartesi yap derim

canım hayırlı olsun dediğin gibi insan kaybı olunca korkuyo istersen başka bi dr danda bilgi al adete 1 hafta kala değerin çok güzel inşallah bebişini kucağına almakta nasip olur

cnm senin bir hafta kala böyle çıkması cok iyimiş git gene kan ver yükselmiş mi diye bak cnm
kızlar moral oluyorsunuz gerçekten Allah razı olsun. İnşallah dediğiniz gibi olur ve inşallah isteyen herkesin göbüşü bebeklenir :)

Canım bu ikinci gebeliğim ikisini de bebe time la öğrendim. Hatta bunu adetime bir hafta kala öğrendim.

Ben markalara dikkat etmedim ama merak edenler için tekrar foto koyayım. İlk testimi adetime 3 gün kala yaptım. 2-3 saat sonra yaptığım kan tetkikimde beta hcg değerim 73 tü. Bakınız Beyaz test. Çizgi biraz silik.
İkinci testi beklediğim adet 4 gün falan geçince yaptım. Beta hcg değerim de 821 idi.
Bakınız pembe test

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpeg
    image.jpeg
    189,6 KB · Görüntüleme: 76
yok canım normaldi herşey kesem 5 mm di hcg 1800lerdeydi hatta sabah gittim dr a akşamına kanamam başladı kahverengi sonra kırmızıya döndü acile gittik 900e düşmüştü ve kesede görünmüyodu 1hafta kanamam oldu 6haftalıktı düşük yaptım kimi 1adet gör öyle diyo kimi başka bişi 15.gün yum akıntım geldi bende beklemedim yani çünkü hiç regl olmadan sağlıklı doğum yapanda çok ve ben 1senedir bu anı beliyodum

Öncelikle geçmiş olsun. Bir de bir şey sormak istiyorum. Betahcg 1800 iken kesen vajinal ultrasonla mı göründü, karından yapılanda mı?
Benimki bu sabah 2176 çıktı, daha doktora gitmedim.

Hadi yap da görelim. Beklediğin adet günü neydi?

Kizlarrrrrrrrrrrr bizim kızlar ben geldim:21:

Hoşgeldin. Pek keyiflisin

Kizlar iliskiden bi hafta gecti bugun az az kanama oldu kasiklarima biseyler batiyo sanki daha da var bat a ama napsam bilemedim.

X