• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba adetime 6 gun var son iki uc gundur belim agriyordu ara ara agrim oluyodu bacaklarimda da ayni sekil oluyordu belki usuttum diyorum ama yine iki uc gundur sadece gogus uclarim asiri aciyor dokununca icim gidiyor aciyorlar.once adet zamanimda goguslerim komple acirdi fakat busefer sutyeni bile cikarinca sadece gogus uclarim aciyir lutfen yardimci olun acabaaa hamile olma ihtimalim varmidir lutfrn kizlar cevap bekliyorim.birde dun isyerinde otururken anlik bas donmesi geldi 10 saniye surdu geri gtti sizce ?? ❤

Merhaba adetime 6 gun var son iki uc gundur belim agriyordu ara ara agrim oluyodu bacaklarimda da ayni sekil oluyordu belki usuttum diyorum ama yine iki uc gundur sadece gogus uclarim asiri aciyor dokununca icim gidiyor aciyorlar.once adet zamanimda goguslerim komple acirdi fakat busefer sutyeni bile cikarinca sadece gogus uclarim aciyir lutfen yardimci olun acabaaa hamile olma ihtimalim varmidir lutfrn kizlar cevap bekliyorim.birde dun isyerinde otururken anlik bas donmesi geldi 10 saniye surdu geri gtti sizce ?? ❤
Aslında belirtiler için erken ama ben altı gün kala halsizlik mide sorunu yaşadım. Şüphelendim silik de olsa cizgi çıktı. Daha Kan testi yaptırmadım. Sabret 3 gün kala yap bence gec dollenme degilse kesin belli olur.

Aslında belirtiler için erken ama ben altı gün kala halsizlik mide sorunu yaşadım. Şüphelendim silik de olsa cizgi çıktı. Daha Kan testi yaptırmadım. Sabret 3 gün kala yap bence gec dollenme degilse kesin belli olur.
Insallah hamilesindir ❣gecmesini beklim dimi adet tarihimin

Aksine tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum canım
Bende öyle biliyorum kuzum hatta banada yengem söyledi oda tüp bebekle bebeği oldu ananas ye dedi tutunmayı sağlar dedi internete bakayım bi dedim orda da farklı yazıyor arada kaldım.Neyse yedim artık zaten Rabbim korusun bebeklerimizi🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Canım inşallah hmilesindir ama bekle adetini bence öyle testini yaparsın🙏🏻

Canım biraz saha aydınlıkta çeksen daha iyi anlarız sanki ya inşallah vardır erken gebelik testimi canım bu
Evet erken gebelik testi şimdi yeniden çektim fotoğrafları saat 5 gibi yapmıştım testi üzerinden bayağı bir saat geçti ama
20190616_232701.jpg
20190616_232559.jpg
20190616_232704.jpg

Kızlar benim yumurtlama gününden beri kasık ağrım var Son iki üç gündür şiddetli yani ara ara değil hep ağrıyor adete bir hafta kaldı sizce enfeksiyon falan mıdır hamilelik istiyorum ama olsaydı hemen yum gününden sonra ağrı başlamazdı herhalde

Kızlar Ananas yemenin bir zararı varmı bu ilk dönemlerde ????

Kuzum ananas hakkında pek bir şey duymadım ama maydanoz yeme. Domatesi de kabuğunu soyup da ye. Domates kabuğunda bebeği düşüren bir madde varmış. Maydanoz da vücuttan toksin iltihap falan attığı için bebeği de düşürebilirmiş. Ben ikisini de yemiyorum. Domatesin kabuğunu mutlaka soyuyorum. Bol bol avakado ye. Bebeğe faydasını saysam bitmez. İnanılmaz mucize gibi.

Canımmm goncamm
Nasıl murlu oldum anlatamam
İnşallah kuzum🤲🏻En yakın zamanda bu haberi bende vermek istiyorum sizlere
Dediklerin hep aklımda
Hiç düşünmemeye çalışıyorum
Ovulasyon testi de yapmıyorum buay😁

En iyisini yapıyorsun kuzum. Rahat ol. Hiç düşünme. Bol bol enerji topla. Kafanı dağıt. Kendiliğinden gelecek inşallah.

Ben hep derdim ki Rabbim bana en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip et. Hep duam buydu. Hergün bunu tekrar ederdim. Yeter ki hayırlı sağlıklı olsun. Rabbim zamanını biliyor ☺

Canım ne merakı Estağfirullah söyledim şoka girdi adam birde görümcem al sana dedi hediye aldım küçük kutuya testleri koydum bide ayakkabı içine de not yazdım verdi görümcem oda cidden hediye sandı açtı baktı şok tabi 😂Rabbime şükürler olsun onun o yüzündeki mutluluk çok farklıydı o an ya 😇Rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin canim. Rabbim sevinclerimizi dahada artırsın

Arkadaşlar merhaba ben de cumartesi test yaptım adetime 3 gün kala tek çizgi ve bir de yanında silik çizgi çıktı bir gün bekleyip bugün yaptım tek çizgi çıktı ve sabah pembe akıntı geldi sanırım adetim gelecek o kadar canım sıkkın ki anlatamam insan bir an ümitleniyor nasip kısmet hayırlısı tabiki...

Kuzum ananas hakkında pek bir şey duymadım ama maydanoz yeme. Domatesi de kabuğunu soyup da ye. Domates kabuğunda bebeği düşüren bir madde varmış. Maydanoz da vücuttan toksin iltihap falan attığı için bebeği de düşürebilirmiş. Ben ikisini de yemiyorum. Domatesin kabuğunu mutlaka soyuyorum. Bol bol avakado ye. Bebeğe faydasını saysam bitmez. İnanılmaz mucize gibi.
Tamam kuzum domatesi normalde de kabuklu yemiyorum zaten maydonuzuda duydum ananas dediler bende ananas aldım ama avakado da alırım ❤️

Back