- 25 Şubat 2016
- 7.532
- 11.890
- 248
- 31
Malesef ki bu koyçtu dusunceler doguma kadar devam edıo ıllakı her bi surecın olumsuz yonude oluo Rabbım saglıcakla kucagmza almayı nasp etsinBenimde sürekli aklima kötü seyler geliyor. Insan cok tedirgin oluyor. Gercekten annelik simdiden cok zor. Yavrunu dusunemeden edemiyorsun.
Uzme kendini sabirle bekle kalbin cok guzel rabbim nasip eder eminim bi sorun cikmaz insallahMalesef ki bu koyçtu dusunceler doguma kadar devam edıo ıllakı her bi surecın olumsuz yonude oluo Rabbım saglıcakla kucagmza almayı nasp etsin
Cnm belirtilerin nelerdi ne hissettin adet akinti vs gibi seylerin karin altinda hissettigin seyler fln nelerdiKızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
Amiiin canım inşallah inşallah çok sağol bu aradaUzme kendini sabirle bekle kalbin cok guzel rabbim nasip eder eminim bi sorun cikmaz insallah
Adet kanaman farklı geldiyse üstüne görme olmuş olabilir canm bende öyle oldu yaklaşık 3 hafta sonrasıydı yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kahve rengi akıntı geldi sonrasında Bi daha geldi 2 gün kadar drla konuştunmu ilaç falan verdimi22 mayısda oldum 1 hafta kadar surdu sonra yenıden leklnme basladı oda hala devam edıo
Kese görünmeden degerin iki kat arttığını gormeden ilac vermiyorlar. Cunku dis gebelik ya da düşükse ilac yavaşlatıyor süreyi.Adet kanaman farklı geldiyse üstüne görme olmuş olabilir canm bende öyle oldu yaklaşık 3 hafta sonrasıydı yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kahve rengi akıntı geldi sonrasında Bi daha geldi 2 gün kadar drla konuştunmu ilaç falan verdimi
cevap buldunuz mu ben de ayni durumu yasiyorumMerhabalararaniza yeni katıldım. Ben yaklaşık 3 senelik evliyim.5-6 aydir korunmuyoruz.ovulasyon dönemindeyim ama şeffaf akintim olması gerekirken bugün süt rengi kremsi ve oldukça fazla akintim geldi.koku kaşıntı yok.2 gün önce ilişkiye girdim.sizce bu kremsi akıntı nedir ?
Adet kanamam normaldı canım sdece anormal olan sonrasnda gelen lekelnmeydı.yok ilaç falan vermedı sdece degerın katmalasına bakacak bgun kan verecem..Adet kanaman farklı geldiyse üstüne görme olmuş olabilir canm bende öyle oldu yaklaşık 3 hafta sonrasıydı yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kahve rengi akıntı geldi sonrasında Bi daha geldi 2 gün kadar drla konuştunmu ilaç falan verdimi
Kraker yedım ama tutmadı ya kustumHayrlı sabahlar...Sabahın erken saatınse kalktım uyuyamadım ya başımda müthiş bi agrıbıde uyandım lavaboya gttım zor yutkundum mıgdem bulanıo zaten benım hep sabahları bulanırdı
Kuzum Rabbime şükürler olsun daha minnacık bir fasulyem oluşuyor içimdeAllah razı olsun kan değerim düşük ama Pazartesi olmam lazım 48.04 sonucum Allah hepinizden razı olsun
İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canımAmiiin canım sende bana dua et yarın ki tahlıl için
Hayirli sabahlar insallah bebis bulantisidir canim bugun mu kan vericktin ?Hayrlı sabahlar...Sabahın erken saatınse kalktım uyuyamadım ya başımda müthiş bi agrıbıde uyandım lavaboya gttım zor yutkundum mıgdem bulanıo zaten benım hep sabahları bulanırdı
GünYdın canım çok geçmiş olsun yAHayrlı sabahlar...Sabahın erken saatınse kalktım uyuyamadım ya başımda müthiş bi agrıbıde uyandım lavaboya gttım zor yutkundum mıgdem bulanıo zaten benım hep sabahları bulanırdı
Valla kuzum her ay çok belirti hissettim ama bu ay ben göğsüm şişti ne ağrıdı sadece ara ara sırtım kolum ağrıdı birde karnıma adet sancısı gibi ağrı giriyor he birde afedersiniz dün ilk defa hissettim sanki alt bölgemden birşey çekiyorlarCnm belirtilerin nelerdi ne hissettin adet akinti vs gibi seylerin karin altinda hissettigin seyler fln nelerdi
Ay kuzum hemde ne kurban hala inanamıyorum ya aylardır burda hep konuştuk ettik .İnşallah ya şuan tek derdim o beni bırakmasın yarın yine kan verilen bakalım ne kadar artacak .Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla nasip etsinO minik fasulyeye can kurbansabrın sonu selamet dedik ve şükür nasip oldu kuzum. İnşallah sağlıkla sımsıkı annesine tutunur ve sen de hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın kuzum ☺☺
Allah razı olsun kuzum evet gülşahçımm kısa zamanda Rabbim sana da nasip edecek inşallah hep hepimize dua ediyorum sayfada hamile olmayan kalmıyıcakKızlar bu ay sayfada bir bereket var. MaşaAllah neredeyse hergün gebelik haberi alıyoruz. İnanıyorum ki bu böyle devam edecek. Sabrın sonu selamettir. Hepinize dua ediyorum.
Sen hiç dilimden düşmüyorsun kuzumrosebatum içime doğuyor en yakın zamanda inşallah senden güzel haberler alacağız. Sana dediklerimi yap rahat ol. Hep dualarımdasın bunu unutma ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?