Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaaa elim ayağım boşaldı kusura bakmayın, sabahtan sağlık ocağına gitmiştim kan ilacım bitti ferritine bakılsın diye kan veriyim yükseldiyse ilacı bırakayım demiştim, dra anlattım buayda gebelik şüphem var betaya bakabilirmiyiz dedim. Malum kaşıntım yanmam var onu anlattım ilaç kullanamıyorum dedim, yarın kadın doğuma randevum var zaten orda sonucu öğrenirim demiştim. Az önce profilimdeki yazımı düzenliyodum ,3.cü mucizem olurmusun yazarken aklıma geldi enabıza gireyim dedim hiç ümidim yoktu tabi sonuç çıksada girmemişlerdir derken şok oldum elim Ayağım boşaldı napıcamı bilemedim.
Size yazdım ilk resmide atmıştım ama aceleden yüklenmemiş kusura bakmayın

Daha 4gün var bata erken daha diye böyle çıkmıştır dimi, nolur dua edin hala elim ayağım titriyor gözyaşlarıma hakim olamıyorum, mutfaktayım eşim çocuklar odadalar, biri gelip noldu dese napıcam bilmiyorum, bişey diyemem şimdilik
Nolur rabbim bağışlasın var olsun 3.cü mıcizem yaa

İnşallah canım bende buna benzer bısey yasadım canım doktora randevu almştm çocuk olmuo dıe sonra dedım hastanede tahlılle faln oyalanmyım saglık ocagnda onceden verdım kan 2.21 gbı bı deger cıktı ebe negatf dwdı dedım daha adetıme var yukselrmı yok dedı .neyse daha doktra gtmeden adet gunum gectı idrar testı yapıyım dedım bide ne goreyım hamıleydım doktorada bebegmı grmek için gtmiş oldum :) ınsallah senınkıde yukselır canım

Hadi hayırlısı oldun kat kat katlansın inşallah değerin

Benim kafa durdu yaa, ne düşünicemi bilmiyorum içim bi tuhaf boşlukta gibiyim.
Sorumu mazur gör bu seferki gebeliğindemi olmuştu bunlar, valla kim kimdi kim neydi valla hepsi uçtu beynimden, bugün sorduklarımı karıştırdıklarımı mazur görün olurmu
Hadi hayırlısı oldun kat kat katlansın inşallah değerin ❤
Allah razı olsun inşallah inşallahhh

Yok canım kızımda öyle olmuştu

Canım hala koyu olmasının nedeni ya hamilesin ya da lh yüksekliği var.. Ta gebelik testi yapman gerek ya da doktora gitmen gerek
Doktra salı gunu gdecem elimde test olsa hemen yapacamda testım yok eşimde almaz hiç sanmıorum adet oldgm için hamıle olmadgmı dsunuo hakşıda olabılır tabı

Doktra salı gunu gdecem elimde test olsa hemen yapacamda testım yok eşimde almaz hiç sanmıorum adet oldgm için hamıle olmadgmı dsunuo hakşıda olabılır tabı
Olabilir tabii ama olmayabilir de.. ihtimal var sonuçta.. üstüne görme olmuş olmuş olabilir.. aylarca adet olup hamileliğini öğrenen var

ayyyy canımmm şimdi gördümm çok sevindim yaaa ben sende hep hissediyordum ama biliyormusunnn

Hayırlı olsun cnm bebiş geliyo... Tam hamilelik denmesi için HCG bin kaç olması gerekiyor

Yok canım kızımda öyle olmuştu
Anladım cnm sağol. Sen kan vermemişmiydin, şimdi gördümde ovu testimi yapmıştın sadece, normal gebelik testi yapmadın hiç bu günlerde öylemiydi, ben seni zencefil16yla karıştırdım sanırım biara, o 4gün geçince bile testte negatifi görmüştü kanda çıkmıştı hatırladım bak şimdi, karıştırmışım senle onu,
ayyyy canımmm şimdi gördümm çok sevindim yaaa ben sende hep hissediyordum ama biliyormusunnn
Çok sağol cnm yaa, bende geçen ayki tüm belirtileri yaşadığım için bukadar içim içimi yiyodu var bişey diyodum hep, bitarafım geçen ayki gibi sonuç hüsran olur diyodu, ama tek temennim geçen ayki yumurtlamayı kaçırmışımdı yaptığımızda, oyüzden olmadı demiştim, ama bu ay doğru günlerde olmuştu daha inançlıydım yani çok şükür, darısı isteyenlerin olsun, yarın bidaha kan verdirir kadın doğumcu dimi bigün aralıklımı bakılması lazımki kana 2günde bir deniyordu ama
Hayırlı olsun cnm bebiş geliyo... Tam hamilelik denmesi için HCG bin kaç olması gerekiyor
biliyorum cnm, inşallah artar, Allah razı olsun sağol

Olabilir tabii ama olmayabilir de.. ihtimal var sonuçta.. üstüne görme olmuş olmuş olabilir.. aylarca adet olup hamileliğini öğrenen var
canım yaa hamile olma ihtimalin var gerçekten
hergün böyle koyu çıkıyor
Hayırlısıyla inşallah hamileyimdir bakalım test aldırabılırsem yaparım burada da paylasrm inşallah

Sorun degıl canım .ben 22 mayısda adet olan arkadasım ve adetten sonra kanaması başlayan kişiyim ovu yaptım hep koyu cıktı 4 gun yaptım hemde bende acaba ustune gormus olabılırmıyım dıe dsnuorum bılemıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…