• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım yumurtlama dediğimizin kesin bir tarihi olmuyor ki.. bazen adetin hemen sonrasında ya da hemen önce de yumurtlama olabiliyor o zaman gecikme ya da erken adet olma olayları oluyor hamilelik gerçekleşmeyince. Yani yumurtlama günü olmayan zamanda hamilelik ihtimali yok, döllenecek yumurta hücresinin olması lazım. Eskiden de ne zaman tutarsaymış, o zaman da hemen hamile kalmayan çok insan var. Benim kayınvalidem üç sene sonra hamile kalmış mesela..

Ki yumurtlama tarihini bilsen, o tarihte ilişki olda bile hamilelik ihtimali %25, çok düşünüyorsun. Acaba adetten sonra bir sonraki adete kadar gün aşırı ilişki yolunu mu denesen? Ya da tamamen mi oluruna bıraksan sadece canınız istediğinde birlikte olsanız?
Haklısın kuzum öyle çok haklısınki
İşte normalde ben çok rahat biriyimdir
Bu bebek düşüncesi hayatımıza girdikçe insan mantıklı da düşünemiyor
Gün aşırı ilişki en garantisi kuzum haklısın
İnşallah başarabilirim

Kızlar bir sorum olacak adete 10 gün kala hafif batmalar oldu kasıklarımda bazen sol bazen sağ yüzüm sivilce doldu ufak pütür pütür ben sivilce ilacı kullandım çok önceden fazla çıkmaz ama boynuma kadar çıktı küçük olarak. Adetime 4 gün var hala hafif batmalar oluyor belime iğne saplanıp çıkıyor gibi birkaç saniye akıntı çok yok acaba kuruntu mu yapıyorum hamilemiyim yoksa ama 10 gün önceden başlamazdı böyle belirtiler. Kafamda deli sorular 😩

Sizler için tek tek meryem suresını okuyacagım Rabbım hayırlısıyla birer bebiş nasip eder inşallah .hepinize okumak istıyorum ama öncelikli uzun suredır deneyıp bebegı olmayan arkadslarıma okuyacagım Rabbım kabul eder inşallah başka varsa onlarda soylesın...
Allah razı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin

İnşallah başarabilirim
İnşallah canım benim, zor yıpratıcı bir süreç ama çektiğimiz tüm sıkıntılara üzüntülere değecek inşallah.. sen iyi ol yeter ki her şeyin bir zamanı var, Allah büyük ❤️❤️

Kızlar bir sorum olacak adete 10 gün kala hafif batmalar oldu kasıklarımda bazen sol bazen sağ yüzüm sivilce doldu ufak pütür pütür ben sivilce ilacı kullandım çok önceden fazla çıkmaz ama boynuma kadar çıktı küçük olarak. Adetime 4 gün var hala hafif batmalar oluyor belime iğne saplanıp çıkıyor gibi birkaç saniye akıntı çok yok acaba kuruntu mu yapıyorum hamilemiyim yoksa ama 10 gün önceden başlamazdı böyle belirtiler. Kafamda deli sorular 😩
İnşallah hamilesindir ama hamile olsan bile 10 gün Öncesi, belirtilerin başlaması için çok erken bir zaman.. hayırlısı olsun yine de ❤️

İnşallah hamilesindir ama hamile olsan bile 10 gün Öncesi, belirtilerin başlaması için çok erken bir zaman.. hayırlısı olsun yine de ❤

İnşallah canım Allah hepimize nasip etsin❤️ Son iki gün kala regl belirtileri olurdu önceden başlaması beni şaşırttı yumurtlamadan sonra yaşamaya başladım beynimiz oyun oynuyor resmen bize oyuncak olduk

Guatir icin duzemli ilac kullaniomusun bnde de cikti 3 4 ay önce daha öncede cikmisti zaten ama sonra normal degere dustu acaba gebelikde bi etkisi varmi bnm ilaclarimi arttirdilar bide dusuk olabiliomu ilaclardan ?
Ben normalde ilac kullanmiyorum tsh degerim 3.4 ama çocuğum olmayinca tekrar doktora gittim ve 2.5 altina düşürmek istedim. 12.5 milgram levotiron verdi. 3 4 ay kullandim yine hamilr kalamadim. Meger esimde sıkıntı varmış. Sonra ilac icmekten yoruldum ve biraktim icmedim. 3 aydir icmiyorum. Ama galiba su an hamileyim. Idrsr testi cift cizgi cikti ama dsha doktora gidip baktirmadim. Eger seninde cok yuksek degilse gebeligede engel degildir. Zaten doktor bana bu deger sadece %10 engel olur demisti.

Merhabalar güzel bayanlar ben kendi kendime konu açıp bir dunya sey yazdim sonra burayi gorunce dayanamadim bana da bir seyler soyleyin kendimi dinlemekten kafayi yiycem sanirim

Sizler için tek tek meryem suresını okuyacagım Rabbım hayırlısıyla birer bebiş nasip eder inşallah .hepinize okumak istıyorum ama öncelikli uzun suredır deneyıp bebegı olmayan arkadslarıma okuyacagım Rabbım kabul eder inşallah başka varsa onlarda soylesın...
Ts ederim cnm bnm rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli yawrular nasip etsin allah ragzi olsun

Durumum bu :
Biz bu ay bilinçsiz olarak yumurtlama günümde ve iki gün sonrasında ilişki yaşadık. Yani 4 ve 6 haziran. Komik gelecek belki ama hemen ardından aşırı kasık,bel ağrısı, göğüs ağrısı, mide bulantısı ama kusacak kadar değil sanki gırtlağımda gibi, ve sürekli boğazımda bir kuruluk bunun yanında sık idarara çıkıyorum ama bir fiil biseyler tüketiyorum bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Tabiki bir saçmalık olarak bugün arkadaşımın aşırı ısrarıyla erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı. Bana biraz akil verip sizler neler yaşadınız biraz anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 😘

Durumum bu :
Biz bu ay bilinçsiz olarak yumurtlama günümde ve iki gün sonrasında ilişki yaşadık. Yani 4 ve 6 haziran. Komik gelecek belki ama hemen ardından aşırı kasık,bel ağrısı, göğüs ağrısı, mide bulantısı ama kusacak kadar değil sanki gırtlağımda gibi, ve sürekli boğazımda bir kuruluk bunun yanında sık idarara çıkıyorum ama bir fiil biseyler tüketiyorum bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Tabiki bir saçmalık olarak bugün arkadaşımın aşırı ısrarıyla erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı. Bana biraz akil verip sizler neler yaşadınız biraz anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 😘
Ben de aynı durumdayım sanırım çok istediğimiz için psikolojik diye düşünüyorum

İnşallah başarabilirim
Walla gecen ay kur de denedim gun asirida denedim ama bu ay bole icimde bisey gitti iliski bile istemiorum hic icimden gelmio cewrendekiler alingan ve agrasiflestin iyice bu ara diolar sanirim cökuntuye girdim icimde bisey koptu hic heycanim cabam yok tam diomki sunu yapayim sonra boswer diorum tam bisey hissediorum kasilma fln snra neler hissettin denedin kandirma kendini diorum hissediorum iyice kopuyorum denemek istemiorum dua ediorum ama iste öle.

Ben normalde ilac kullanmiyorum tsh degerim 3.4 ama çocuğum olmayinca tekrar doktora gittim ve 2.5 altina düşürmek istedim. 12.5 milgram levotiron verdi. 3 4 ay kullandim yine hamilr kalamadim. Meger esimde sıkıntı varmış. Sonra ilac icmekten yoruldum ve biraktim icmedim. 3 aydir icmiyorum. Ama galiba su an hamileyim. Idrsr testi cift cizgi cikti ama dsha doktora gidip baktirmadim. Eger seninde cok yuksek degilse gebeligede engel degildir. Zaten doktor bana bu deger sadece %10 engel olur demisti.
Bn hic anlamiorum ki o seyleri sacede bi 100 luk bi 150 lik ilac verdiler 150 yi hafta sonu ic dedi dierini hafta ici bu ay icmicem bilerek iyi diolar ilac veriolar kotu diolar ilac veriolar oluosada ilac yuzunden olmuo bnce aman sallicam artik ilacida bi sure kullanmicam bakalim nolcak sadece engelmi acaba gebelige cunku okudum agir bi ilacmis die yaziodu ama bilmiorum tam olarak

Back