• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Maalesef bir çok doktor hamilelikten söz edebilmek için keseyi hatta embriyoyu görmeyi baz alıyorlar.
Bende kan tahlili yaptiricam ama bnm daha 7 günüm var. Sabirsizlaniyorum. Bu belirsizlik çok kötü bişey. Kendim evde erken gebelik testlerinden yaptım dün ama negatif çıktı maalesef... Erken gebelik testlerine ne kadar guvenebiliriz8 gün önceden varsa bile çıkarmıydiki. Yapan varmı aranizda

Bende kan tahlili yaptiricam ama bnm daha 7 günüm var. Sabirsizlaniyorum. Bu belirsizlik çok kötü bişey. Kendim evde erken gebelik testlerinden yaptım dün ama negatif çıktı maalesef... Erken gebelik testlerine ne kadar guvenebiliriz8 gün önceden varsa bile çıkarmıydiki. Yapan varmı aranizda

Canım çok acele etmiyor musun? 8 gün kan tahlili için istisna olmadıkça çok çok erken. Biraz daha rahat ol. Biraz bekle kuzum. Çok erken.

Daha 4gün var bata erken daha diye böyle çıkmıştır dimi, nolur dua edin hala elim ayağım titriyor gözyaşlarıma hakim olamıyorum, mutfaktayım eşim çocuklar odadalar, biri gelip noldu dese napıcam bilmiyorum, bişey diyemem şimdilik😭😭
Nolur rabbim bağışlasın var olsun 3.cü mıcizem yaa🙏🙏😢
Canimmm nasil heyecanlandim anlatamam. Dualarim seninle ben yukselecegine inaniyorum cunku 5 in uzerinde olmasi zaten yukselmeye basladigini gosteriyor bence. Allahimm insaallah saglikla yukselir de gelir 3. Bebislerimiz Allahin izniyle

Kızlar ben aranıza yeni katıldım Allahım isteyen herkese nasip eder inş bu duyguyu bizde Bebiş istiyoruz ama adet dönemine 1 hafta var ve bi kaç gün önce inanılmaz derece de bel agrılarım kasıklarımda kramplar oldu kan tahlilinde bişey çıkmadı tabi bugün de ara ara baş agrılarım oluyor ve inanılmaz derecede koku hassasiyetim başladı mobilya kokusunu bile alıyorum düşünün 😂😂 hamile miyim acaba

Kızlar ben aranıza yeni katıldım Allahım isteyen herkese nasip eder inş bu duyguyu bizde Bebiş istiyoruz ama adet dönemine 1 hafta var ve bi kaç gün önce inanılmaz derece de bel agrılarım kasıklarımda kramplar oldu kan tahlilinde bişey çıkmadı tabi bugün de ara ara baş agrılarım oluyor ve inanılmaz derecede koku hassasiyetim başladı mobilya kokusunu bile alıyorum düşünün 😂😂 hamile miyim acaba
Cnm şuan senle aynı durumdayız benimde 1 hafta var bat 19 haziran. Beklemek zor ama yapacak bişey yok cnm sabret adetin gecikmesi lazim

Canım 7 gün çok erken gebelik testi için ☺️ Kana geçmesi bile döllenme rahme ulaşma derken en az 6-8 gün sürüyor. O yüzden acele etme derim. İdrar testinde 10-11 gün sonra çizgi görürsen kan ver bence yoksa varsa bile çıkmaz, üzülürsün

Canım 7 gün çok erken gebelik testi için ☺ Kana geçmesi bile döllenme rahme ulaşma derken en az 6-8 gün sürüyor. O yüzden acele etme derim. İdrar testinde 10-11 gün sonra çizgi görürsen kan ver bence yoksa varsa bile çıkmaz, üzülürsün
Haklısın cnm uzulmekten başka bişey geçmiyor elime...

O yüzden dinlememek gerek canım ☺ Bak benim hiçççç belirtim yok, kasık ağrım yok, göğüs ağrım yok, akıntım yok, sivilcem yok 😁 sadece son bir haftadır uykuya meyilim var ☺
Nasıl başarıyorsun bunu kız ben niye yapamıyorum aklımdan cikaramiyorum sabahtan beri tlf elimden düşmedi. Sürekli bu belirti arıyorum kafayı yiycem galiba....

Nasıl başarıyorsun bunu kız ben niye yapamıyorum aklımdan cikaramiyorum sabahtan beri tlf elimden düşmedi. Sürekli bu belirti arıyorum kafayı yiycem galiba....
Çıkarmıyorum aklımdan aslında hayatıma devam ediyorum, hamileliği istiyorum tabii ama hayatımın odak noktası değil ☺️ Eşinle mutlu mesut gez dolaş yürüyüş yap, evinde minik değişiklikler yap, dolap içlerini falan düzenle, farklı el işleri dene, değişik tarifler dene ☺️ Çalışıyorsan zaten önceliklerin de farklı olacaktır ❤

O serbest bırak olayını yapmanın çok da imkanı olduğunu sanmıyorum burda herkes hamilelik için uğraşıyorken ‘ben unutunca hamile kaldım’ sözleri çok gerçeği yansıtmıyor bana 😉 Ha unutabilen varsa da helal oldun zaten 🤗

Çıkarmıyorum aklımdan aslında hayatıma devam ediyorum, hamileliği istiyorum tabii ama hayatımın odak noktası değil ☺ Eşinle mutlu mesut gez dolaş yürüyüş yap, evinde minik değişiklikler yap, dolap içlerini falan düzenle, farklı el işleri dene, değişik tarifler dene ☺ Çalışıyorsan zaten önceliklerin de farklı olacaktır ❤

O serbest bırak olayını yapmanın çok da imkanı olduğunu sanmıyorum burda herkes hamilelik için uğraşıyorken ‘ben unutunca hamile kaldım’ sözleri çok gerçeği yansıtmıyor bana 😉 Ha unutabilen varsa da helal oldun zaten 🤗
Haklısın cnm teşekkür ederim bende bundan sonra öyle yapılan ins.

Bende öyle düşünüyorum hatta hasimato hastasiyim erkenden gitmek istiyorum. Çünkü doktor hamile kalinca ilac icmen gerek demisti. Ama eşimde bekleyip emin olalim diyor. Bana kalsa coktan doktorun yolunu tutmustum.
Guatir icin duzemli ilac kullaniomusun bnde de cikti 3 4 ay önce daha öncede cikmisti zaten ama sonra normal degere dustu acaba gebelikde bi etkisi varmi bnm ilaclarimi arttirdilar bide dusuk olabiliomu ilaclardan ?

Kızlar okadar çok duyuyorumki etrafımda çok örnek var
İşte “ adetten 1 gün sonra ilişkş oldu hamile kaldım”
“Yumurtlama günümle alakasız bir günde birliktelik oldu hamile kaldım”

Yani nasıl olabiliyor
Biz mi bukadar dikkat ettiğimiz için olmuyor

Eskiden köylerde insanlar yumurtlama takibi mi yapıyolardı
Belki kalabalık aile olduğu için sık birliktelik şansları bile olmuyordu ama hamile kalıyolardı
Bunları düşüne düşüne bi hal oldum

Kızlar okadar çok duyuyorumki etrafımda çok örnek var
İşte “ adetten 1 gün sonra ilişkş oldu hamile kaldım”
“Yumurtlama günümle alakasız bir günde birliktelik oldu hamile kaldım”

Yani nasıl olabiliyor
Biz mi bukadar dikkat ettiğimiz için olmuyor

Eskiden köylerde insanlar yumurtlama takibi mi yapıyolardı
Belki kalabalık aile olduğu için sık birliktelik şansları bile olmuyordu ama hamile kalıyolardı
Bunları düşüne düşüne bi hal oldum
Canım yumurtlama dediğimizin kesin bir tarihi olmuyor ki.. bazen adetin hemen sonrasında ya da hemen önce de yumurtlama olabiliyor o zaman gecikme ya da erken adet olma olayları oluyor hamilelik gerçekleşmeyince. Yani yumurtlama günü olmayan zamanda hamilelik ihtimali yok, döllenecek yumurta hücresinin olması lazım. Eskiden de ne zaman tutarsaymış, o zaman da hemen hamile kalmayan çok insan var. Benim kayınvalidem üç sene sonra hamile kalmış mesela..

Ki yumurtlama tarihini bilsen, o tarihte ilişki olda bile hamilelik ihtimali %25, çok düşünüyorsun. Acaba adetten sonra bir sonraki adete kadar gün aşırı ilişki yolunu mu denesen? Ya da tamamen mi oluruna bıraksan sadece canınız istediğinde birlikte olsanız?

Back