Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende de ilk bamileligimde bel agrisi olmustu. Kisiden kisiye degisiyor sanirim. Ama sen yine de kendine dikkat et fazla yorma kendini. Bol bol dinlenmeye calis. Normaldir diye dusunuyorum ama dikkatli olmakta fayda var yineBen ilk gebeliğimde hiçbirşey yaşamadığım için soruyorum ilkte hamile olduğumu hissetmiyordum bile bu sefer belimin ve karnımın ağrısı hep oluyor ben de korkuyorum
Kuzum inşallah yaaCanım ben de ovu testi ile öğrenmiştim. Seninde var bence kesin bu kadar koyulasmissa gebelik testinde de çıkar ins.
Sağol canımCanim bende de ilk bamileligimde bel agrisi olmustu. Kisiden kisiye degisiyor sanirim. Ama sen yine de kendine dikkat et fazla yorma kendini. Bol bol dinlenmeye calis. Normaldir diye dusunuyorum ama dikkatli olmakta fayda var yine
Stres yapmıyorum desen bile vücudun stres altında oluyor acaba hamile miyim düşüncesi bile geciktiriyor. O yüzden en güzeli tamamen salıvermek ama onu da biz yapamıyoruzKizlar yine negatifi gordum. Neden gelmiyor bu adet o zaman ya. Simdiye kadar duzenli giden sey cocuk dusunmeye baslayinca bozuldu. Simdiye kadar stress yapmamistim ama artik gerilmeye basliyorum
Evet haklisin canim ya. Saliveremiyorum iste bi adet olsam da rahatlasam. 4 gun gecti olsa cikardi artik testteStres yapmıyorum desen bile vücudun stres altında oluyor acaba hamile miyim düşüncesi bile geciktiriyor. O yüzden en güzeli tamamen salıvermek ama onu da biz yapamıyoruz
Adet olcam zaman karın ve bel ağrım çoktu 7-8 haftalık Ken karın ağrımdan yürüyemedim acile gittim Dr kanama olmadığı sürece korkma dediysen kaç haftalık sın canmBen ilk gebeliğimde hiçbirşey yaşamadığım için soruyorum ilkte hamile olduğumu hissetmiyordum bile bu sefer belimin ve karnımın ağrısı hep oluyor ben de korkuyorum
Çıkmama ihtimali var canm ben çubuk olan testten adet günümde yapmıştım çıkmamıştı üçüncü gün erken gebelik testim pozitifi bekle bir iki gün daha hayırlı haber alırsın inşallah cnmKızlar şimdi test yaptım 2 ayrı marka ile ne yazıkki negatif
Ovulasyon testleri öyle çıkınca umutlanmıştım
Bugün yumurtlamadan itibaren geçen 13.gün
Daha İdrara geçmeme ihtimali varmıdır?
Adetime 1 gün kaldı bugün yarın olurum takvime göre
Bakalım olmazsam test yapmaya devam ederim
Doktor kontrolüne gitmedim henüz canım ama büyük ihtimalle şuan 4 haftalık insan ister istemez korkuyor ama rahatladım şimdi sağolAdet olcam zaman karın ve bel ağrım çoktu 7-8 haftalık Ken karın ağrımdan yürüyemedim acile gittim Dr kanama olmadığı sürece korkma dediysen kaç haftalık sın canm
Benimde ilk başta çıkmamıştı canım adet günü yapmıştım iki gün geçince silik çıktıKızlar şimdi test yaptım 2 ayrı marka ile ne yazıkki negatif
Ovulasyon testleri öyle çıkınca umutlanmıştım
Bugün yumurtlamadan itibaren geçen 13.gün
Daha İdrara geçmeme ihtimali varmıdır?
Adetime 1 gün kaldı bugün yarın olurum takvime göre
Bakalım olmazsam test yapmaya devam ederim
Daha çok yeni cnm bol bol dua et hep iyi şeyler düşün rabbim sağ salim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallahDoktor kontrolüne gitmedim henüz canım ama büyük ihtimalle şuan 4 haftalık insan ister istemez korkuyor ama rahatladım şimdi sağol
Benimde ilk başta çıkmamıştı canım adet günü yapmıştım iki gün geçince silik çıktı
Kızlar içime su serptiniz çok teşekkür ederimÇıkmama ihtimali var canm ben çubuk olan testten adet günümde yapmıştım çıkmamıştı üçüncü gün erken gebelik testim pozitifi bekle bir iki gün daha hayırlı haber alırsın inşallah cnm