Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Senin de gönlüne göre versin inşallah. Güzel haberini bekliyorum umarım hamişsindir. Haberdar et mutlaka.

Aslında bu ay hiç kafaya takmadım bakalım sol kasıgımda batmalar oluyor ondan tedirgin oldum ben adetinde 4 tane agrıkesici ilaç içerdim ama bu ay hiç agrım olmayınca acaba dedim

Valla benimde 2 gün önce regl ağrısı gibi ağrım oldu kesin hasta olacak dedim ümidimi kesmiştim zaten ama olmadım. Benim de sağ kaşığımda batma tarzı ağrım var ara sıra mide bulantım oluyor ama sonradan üzülmek istemiyorum o yüzden pek kendimi ümitlendirmiyorum.

Ben ilk gebeliğimde hiçbirşey yaşamadığım için soruyorum ilkte hamile olduğumu hissetmiyordum bile bu sefer belimin ve karnımın ağrısı hep oluyor ben de korkuyorum
Canim bende de ilk bamileligimde bel agrisi olmustu. Kisiden kisiye degisiyor sanirim. Ama sen yine de kendine dikkat et fazla yorma kendini. Bol bol dinlenmeye calis. Normaldir diye dusunuyorum ama dikkatli olmakta fayda var yine

Hayırlısı bakalım 1 haftta geçmeden test yapmama kararı aldım hayırlısı bakalım seninde inşallah hayırlı haberlerin olur cnm

İnşallah canım. Rabbim şu bayram günü dualarımızı kabul eder bizlere de hamile kalmayı nasip eder inşallah 🙏🏻

Kizlar yine negatifi gordum. Neden gelmiyor bu adet o zaman ya. Simdiye kadar duzenli giden sey cocuk dusunmeye baslayinca bozuldu. Simdiye kadar stress yapmamistim ama artik gerilmeye basliyorum

Kizlar yine negatifi gordum. Neden gelmiyor bu adet o zaman ya. Simdiye kadar duzenli giden sey cocuk dusunmeye baslayinca bozuldu. Simdiye kadar stress yapmamistim ama artik gerilmeye basliyorum
Stres yapmıyorum desen bile vücudun stres altında oluyor acaba hamile miyim düşüncesi bile geciktiriyor. O yüzden en güzeli tamamen salıvermek ama onu da biz yapamıyoruz

Ben ilk gebeliğimde hiçbirşey yaşamadığım için soruyorum ilkte hamile olduğumu hissetmiyordum bile bu sefer belimin ve karnımın ağrısı hep oluyor ben de korkuyorum
Adet olcam zaman karın ve bel ağrım çoktu 7-8 haftalık Ken karın ağrımdan yürüyemedim acile gittim Dr kanama olmadığı sürece korkma dediysen kaç haftalık sın canm

Kızlar şimdi test yaptım 2 ayrı marka ile ne yazıkki negatif😔
Ovulasyon testleri öyle çıkınca umutlanmıştım
Bugün yumurtlamadan itibaren geçen 13.gün
Daha İdrara geçmeme ihtimali varmıdır?
Adetime 1 gün kaldı bugün yarın olurum takvime göre
Bakalım olmazsam test yapmaya devam ederim

Eklentiler

• 6551726E-AD8A-4335-A4DA-8F124A016051.jpeg
    6551726E-AD8A-4335-A4DA-8F124A016051.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 54
Çıkmama ihtimali var canm ben çubuk olan testten adet günümde yapmıştım çıkmamıştı üçüncü gün erken gebelik testim pozitifi bekle bir iki gün daha hayırlı haber alırsın inşallah cnm

Adet olcam zaman karın ve bel ağrım çoktu 7-8 haftalık Ken karın ağrımdan yürüyemedim acile gittim Dr kanama olmadığı sürece korkma dediysen kaç haftalık sın canm
Doktor kontrolüne gitmedim henüz canım ama büyük ihtimalle şuan 4 haftalık insan ister istemez korkuyor ama rahatladım şimdi sağol

Benimde ilk başta çıkmamıştı canım adet günü yapmıştım iki gün geçince silik çıktı

Doktor kontrolüne gitmedim henüz canım ama büyük ihtimalle şuan 4 haftalık insan ister istemez korkuyor ama rahatladım şimdi sağol
Daha çok yeni cnm bol bol dua et hep iyi şeyler düşün rabbim sağ salim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah😊🤲

Benimde ilk başta çıkmamıştı canım adet günü yapmıştım iki gün geçince silik çıktı
Çıkmama ihtimali var canm ben çubuk olan testten adet günümde yapmıştım çıkmamıştı üçüncü gün erken gebelik testim pozitifi bekle bir iki gün daha hayırlı haber alırsın inşallah cnm
Kızlar içime su serptiniz çok teşekkür ederim
Bu ay geç yumurtladım takvime göre
Yumurtlamadan 13.gün geçti bugün
İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır kızlar
Adete 1-2 gün kaldı genelde yumurtlamadan 16.gün adet oluyorum ben , hatta 3 gün bile olabilir
Ama bir yandan da karnım adet olacakmış gibi ağrıyor ara ara çok korkuyorum
Sizlerde olmuşmuydu böyle

Kızlar rahimde karin bolgesinde sızlama yasayan oldumu gebelik belirtisi.sezeryan yerimin oldugu yer .Imkansiz hamile olma ihtimalim ama yinede sorayim dedim adete 5 gun var daha

Back