Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba laboquıc mı yoksa ınnovıtamı daha hassas test bılen varmı
Ben ikisinide kullandım canım aslında ikisi de hassas ve kaliteli
Sadece tek farkı kaset tipi olan laboquic çizgileri bana daha net geliyor kullanımı daha rahat sanki
Ama diğerinden de çok memnunum

Kizlar merhaba. Günlerdir için içimi yiyor. Dayanamadım sonunda.
Kizlar merhaba. Günlerdir için içimi yiyor. Dayanamadım sonunda.
11 Mayıs'ta adet gördüm. Bir sonraki adet tarihimde 6 haziran di. Adet tarihim hiç sekmezdi. Ancak ayın 3 unden 5 ine kadar açık pembe leke gelmeye basladi. Bir hafta öncesinde baş dönmesi mide bulantısı sol kasıkta batma ağrı hatta kramp vardı. Leke gelmeye başlayınca ağrılar azaldı. Sonunda pembe leke yerini birkaç damla kahve lekeye bıraktı ve 5 inde kesildi. Adetim sokmedi anlayacaginiz. Ayın 5 inin akşamı acile kan testine gittim 2.00 çıktı. Kasigimda hala bir şişlik var geçmedi. Az yurudugumde aynı batma kramp yeniden basliyor. Dr rahim duvarı kalinlasmis olabilir dedi.
Kafam çok karıştı. Kist vb bir durumdan korktuğum için Dr a da gitmek istemiyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı :olamaz:

Ben ikisinide kullandım canım aslında ikisi de hassas ve kaliteli
Sadece tek farkı kaset tipi olan laboquic çizgileri bana daha net geliyor kullanımı daha rahat sanki
Ama diğerinden de çok memnunum
Yumurtlamadan sonra 9. Gun bugun yarın mı dıger gunmu yapsam acaba cnm sabah ıdrarıyla

Yumurtlamadan sonra 9. Gun bugun yarın mı dıger gunmu yapsam acaba cnm sabah ıdrarıyla
Canım benim 13.günümdü yaptım çıkmadı
Genelde idrar testleri adet günü ve sonrası net sonuç veriyor
Varsa da çıkmama ihtimali çok fazla çok erken daha yani senin için

Canım benim 13.günümdü yaptım çıkmadı
Genelde idrar testleri adet günü ve sonrası net sonuç veriyor
Varsa da çıkmama ihtimali çok fazla çok erken daha yani senin için
Benım ık bebek 11.gun cıkmıstı cnm tabı bazen degısebılır bata 4 kalıcak yarın bakalım belkı yapar belkı beklerım

Günler geçtikçe belirtilerim de değişiyor:KK64:
İlk önce karnıma ani kramplar giriyordu belim ağrıyor ateş basıyor bazen
bazen de göğüslerim sızlıyor şişti iyice adet olacakmışım gibi ara ara sancılar oluyor şimdi de kuyruk sokumumdan bacaklarıma vuran ağrı var böyle belirtiler yaşayan oldu mu hiç hamilelik belirtisi olabilir mi

Yok canım yazın öğretmeyi düşünüyorum tatilde şimdilik bilmeye başladı aslında ama o süreç nasıl olur bilemiyorum
Hamıleyken zorlanabılırsın hem kucagına lıp götrme skntı olur hemde stresı önce bı kaç gun denersın o bellı eder zaten duruma gore ilerlersn

Günler geçtikçe belirtilerim de değişiyor:KK64:
İlk önce karnıma ani kramplar giriyordu belim ağrıyor ateş basıyor bazen
bazen de göğüslerim sızlıyor şişti iyice adet olacakmışım gibi ara ara sancılar oluyor şimdi de kuyruk sokumumdan bacaklarıma vuran ağrı var böyle belirtiler yaşayan oldu mu hiç hamilelik belirtisi olabilir mi

Kuyruk sokumundan bacağa vuran ağrıyı fıtık diye biliyorum ama yine de dikkat et. Hatta fıtık kuyruk sokumundan diz kapağının arkasına kadar vuruyormus

Arkadaşlar az önce bir arkadaşımla konuşurken ter kokumdan bahsettim. Sol koltuk altım çok tuhaf kokuyor ve sürekli kokuyor dedim. Sen hamilesin hormonların değiştiği için kokuyor dedi ben şokkk!! Sağ koltuk altımda sorun yok ama sol tarafım fena kokuyor. Afedersiniz çok çok özür diliyorum midenizi bulandırdığım için 😁😁

Test yapmaya hiç cesaretim yok. Pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum. Ama içim içimi yedi o öyle deyince. Yine de dayanacağım...

Kızlar bir şey sormak istiyorum, çok saçma olabilir ama 2 haftadır kendime terli terli kokuyorum. Bu belirti olabilir mi? Duş alsam bile biraz zaman geçince terim kendime kokuyor ve şekerli kokuyor. Bu kadar uzun süre kokumu aldığımı hatırlamıyorum. Yeni kıyafet giysem de sanki 3 gün üstümden çıkarmamışım gibi kokuyor.

Midenizi bulandırdıysam özür dilerim kızlar. Ama çok tuhafıma gitti. Hatta ilk kez dün eşimin de kokusu beni rahatsız etti.
Kuzum olabilir
Kokulara karşı hassasiyet oluşuyormuş gebelikte
Ne zaman test yapcaksın
Ben sabah yaptım çıkmadı😔

Kuzum olabilir
Kokulara karşı hassasiyet oluşuyormuş gebelikte
Ne zaman test yapcaksın
Ben sabah yaptım çıkmadı😔

Bekle bakalım kuzum. Bir akrabam taaa 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi. O yüzden stres yapma ve günleri değerlendir.

Pazartesiye kadar olmazsam pazartesi test yapacağım kuzum. Nette araştırdım evet hamilelikte ter kokusu değişiyormuş. İlk kez bu kadar koktum kendime. Kısmet kuzum. Hayırlısı olsun.

Bekle bakalım kuzum. Bir akrabam taaa 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi. O yüzden stres yapma ve günleri değerlendir.

Pazartesiye kadar olmazsam pazartesi test yapacağım kuzum. Nette araştırdım evet hamilelikte ter kokusu değişiyormuş. İlk kez bu kadar koktum kendime. Kısmet kuzum. Hayırlısı olsun.
Bende bugünden itibaren adet olmazsam her sabah yapacağım😁15. Ve 17. Günden itibaren çıkanda oluyormuş yumurtlamadan itibaren
Bekleyelim bakalım
Gerçi karnım da ağrıyor hayırlısı🙈

Back