- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetime 2 gün kaldı
Cesaret edemediğim için ovulasyon testi yaptım dünden beri
Dün ve bugünü ekliyorum
Yorumlayın ne olur kızlar umut varmı koyulaşıyor
İnşallah kuzum
Ama böyle koyu çıkıp hamile olmayan çok kişi okudum
O yüzden umutlanamıyorum
Benim kardeşim bu şekilde öğrenmişti o yüzden meraktan yaptım
Bi cesaret edebilirsem adet günü gebelik testi yapcam
Keşke sende yapsan ovulasyon![]()
Hamılelık olabılır cnm benımde 6 gun var bende yaptım cok sılık cıktı belkı erkendırKızlar adetime 2 gün kaldı
Dün ve bugünü ekliyorum
Ben seni cesaretlendircem yavaş yavaşKuzum bende aksi gibi hiç test yok. Biraz da o yüzden cesaretim yok. Dua et güzel düşün sonuç güzel olsun kuzum![]()
Canım ben de denemek için kan verdiğim gün yapmıştım ovu testi böyle koyu çıktı resmini de bulunca atayım inş inş sende de vardırKızlar adetime 2 gün kaldı
Dün ve bugünü ekliyorum
Benim sızlama yok ama benim de biri diğerinden daha büyük inş mutlu haber alırsın canımKızlar iyi bayramlar göğüslerim çok şişti uçları çok acıyor sızlıyor ve uçlarının olduğu yuvarlak kısımlar koyulaşmış damarlar belirgin ve sağ göğsüm soldan daha büyük
Bünyeden bünyeye değişir ama normal :)Kızlar 12. Haftamdaydim karnımın çıkması normal mi sizce![]()
Bak bu da benim yaptığım test canım inş güzel haberini alacağız :)Kızlar adetime 2 gün kaldı
Dün ve bugünü ekliyorum
İnşallah canım ben normalde sütyenimi çıkarıp hayatta yatmam gece falan dün çıkararak yattımBenim sızlama yok ama benim de biri diğerinden daha büyük inş mutlu haber alırsın canım![]()
Adet geçmiş sonuçta belli olur herhalde canım müsait bir zaman test alıp yaparsınHayırlı bayramlar arkadaşlar. Bu ay hamilelik bekliyordum ama hiç ümidim yok açıkçası çünkü geçen gün adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Bugün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım. Günaşırı nöbetli çalışıyorum daha yeni uyanıp kendime gelebildim nöbetin stresinden mi olmadım yoksa gebelik mi var anlayamadım eczane de uzak test almaya gidemiyorum bu saatte. Yarın yine çalışacam yine bakamayacam. Daha ne kadar beklemeliyim sizce gebelik testi için? Yardımcı olursanız sevinirim
Aynen canım :)İnşallah canım ben normalde sütyenimi çıkarıp hayatta yatmam gece falan dün çıkararak yattım
Sağol canım inşallah bu ümitsizlik içinde müjdeli bir haber olurAdet geçmiş sonuçta belli olur herhalde canım müsait bir zaman test alıp yaparsın
İnş canımSağol canım inşallah bu ümitsizlik içinde müjdeli bir haber olur![]()