Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adetime 2 gün kaldı
Cesaret edemediğim için ovulasyon testi yaptım dünden beri
Dün ve bugünü ekliyorum
Yorumlayın ne olur kızlar umut varmı koyulaşıyor

Eklentiler

• B9E6D3A1-8650-4737-85A0-B5CB28213012.jpeg
    B9E6D3A1-8650-4737-85A0-B5CB28213012.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 47
Dün ve bugünü ekliyorum

Kuzum bayağı koyu olmuş 😃

Hayırlısı olsun canım benim inşallah bebiş vardır 😍😍

İnşallah kuzum
Ama böyle koyu çıkıp hamile olmayan çok kişi okudum
O yüzden umutlanamıyorum
Benim kardeşim bu şekilde öğrenmişti o yüzden meraktan yaptım
Bi cesaret edebilirsem adet günü gebelik testi yapcam
Keşke sende yapsan ovulasyon 😍

İnşallah kuzum
Ama böyle koyu çıkıp hamile olmayan çok kişi okudum
O yüzden umutlanamıyorum
Benim kardeşim bu şekilde öğrenmişti o yüzden meraktan yaptım
Bi cesaret edebilirsem adet günü gebelik testi yapcam
Keşke sende yapsan ovulasyon 😍

Kuzum bende aksi gibi hiç test yok. Biraz da o yüzden cesaretim yok. Dua et güzel düşün sonuç güzel olsun kuzum 😍😍😍

Dün ve bugünü ekliyorum
Hamılelık olabılır cnm benımde 6 gun var bende yaptım cok sılık cıktı belkı erkendır

Kadınlar Kulübü

Arkadaslar lutfen yardim edin sizce hamile miyim?
Takibi Bırak
•••
M Missturkeyyyy
M Missturkeyyyy
Yeni Üye
Kayıtlı Üye

Dün 03:17
Selamlar. 26 nisanda korumasiz iliskim oldu. Ice bosalma falan olmadi. Lakin tam koruma yontemi olmadigini biliyorum.
Basimdan gecen olaylar maddeler seklinde su sekilde;
1. Iliskiden sonra 28.gunumde regl oldum her seyi normaldi miktari, uzunlugu ama soyle bir sorun var. Ilk defa hic agri cekmedim. Hastaligimda en ufak bir agri bile yasamadim.
2. Olaydan sonra ilk defa tekrar pazar gunu iliskim oldu. Iliskim sirasinda koyu kahverengi az denemeyecek miktarda kanama yasadim. 3 gundur bu kanamam devam ediyor. Gunde avuc ici kadar olacak seklinde. Bu gun karin agrilarim basladi. Hasta olmama 6 gun var. Gercekten kafama cok takmis durumdayim. Son hastaligimda agri yasamamam ve bu iliskiden sonra devam eden kanama. Hamile olma ihtimalim olabilir mi? Basina boyle bir olay gelen var mi. Bilgilendirirseniz sevinirim

Dün ve bugünü ekliyorum
Canım ben de denemek için kan verdiğim gün yapmıştım ovu testi böyle koyu çıktı resmini de bulunca atayım inş inş sende de vardır 🙏🏻😘

Kızlar iyi bayramlar göğüslerim çok şişti uçları çok acıyor sızlıyor ve uçlarının olduğu yuvarlak kısımlar koyulaşmış damarlar belirgin ve sağ göğsüm soldan daha büyük

Dün ve bugünü ekliyorum
Bak bu da benim yaptığım test canım inş güzel haberini alacağız :)

Eklentiler

• 9DB21246-A640-441F-BD14-DC9A635414BF.jpeg
    9DB21246-A640-441F-BD14-DC9A635414BF.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 36
Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Bu ay hamilelik bekliyordum ama hiç ümidim yok açıkçası çünkü geçen gün adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Bugün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım. Günaşırı nöbetli çalışıyorum daha yeni uyanıp kendime gelebildim nöbetin stresinden mi olmadım yoksa gebelik mi var anlayamadım eczane de uzak test almaya gidemiyorum bu saatte. Yarın yine çalışacam yine bakamayacam. Daha ne kadar beklemeliyim sizce gebelik testi için? Yardımcı olursanız sevinirim

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Bu ay hamilelik bekliyordum ama hiç ümidim yok açıkçası çünkü geçen gün adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Bugün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım. Günaşırı nöbetli çalışıyorum daha yeni uyanıp kendime gelebildim nöbetin stresinden mi olmadım yoksa gebelik mi var anlayamadım eczane de uzak test almaya gidemiyorum bu saatte. Yarın yine çalışacam yine bakamayacam. Daha ne kadar beklemeliyim sizce gebelik testi için? Yardımcı olursanız sevinirim
Adet geçmiş sonuçta belli olur herhalde canım müsait bir zaman test alıp yaparsın

Back