Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar içime su serptiniz çok teşekkür ederim
Bu ay geç yumurtladım takvime göre
Yumurtlamadan 13.gün geçti bugün
İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır kızlar
Adete 1-2 gün kaldı genelde yumurtlamadan 16.gün adet oluyorum ben , hatta 3 gün bile olabilir
Ama bir yandan da karnım adet olacakmış gibi ağrıyor ara ara çok korkuyorum
Sizlerde olmuşmuydu böyle
Bende olmuştu canm ve belim aynı adet olcam zaman ki gibi ağrımıştı adet olcam kesin diyodum ben yumurta takibi yapmamıştım anlayamıyorum çünkü yumurtlama akıntımı her zaman yakalayamıyodum ve bebeğin haftasına göre ben üstüne görmüşüm

inşallah benim de öyledir kızlar
Adet olmazsam hergün yenileyeyim testi 🤲🏻
Bende olmuştu canm ve belim aynı adet olcam zaman ki gibi ağrımıştı adet olcam kesin diyodum ben yumurta takibi yapmamıştım anlayamıyorum çünkü yumurtlama akıntımı her zaman yakalayamıyodum ve bebeğin haftasına göre ben üstüne görmüşüm

Kızlar rahimde karin bolgesinde sızlama yasayan oldumu gebelik belirtisi.sezeryan yerimin oldugu yer .Imkansiz hamile olma ihtimalim ama yinede sorayim dedim adete 5 gun var daha
Canım bende olmuştu rahimde sızlama ama bebektenmiydi enfeksiyonmuydu bilemiyorum ilaç kullanmıştım çünkü korunuyomusun sen cnm

Kızlar bir şey sormak istiyorum, çok saçma olabilir ama 2 haftadır kendime terli terli kokuyorum. Bu belirti olabilir mi? Duş alsam bile biraz zaman geçince terim kendime kokuyor ve şekerli kokuyor. Bu kadar uzun süre kokumu aldığımı hatırlamıyorum. Yeni kıyafet giysem de sanki 3 gün üstümden çıkarmamışım gibi kokuyor.

Midenizi bulandırdıysam özür dilerim kızlar. Ama çok tuhafıma gitti. Hatta ilk kez dün eşimin de kokusu beni rahatsız etti.

Kızlar bir şey sormak istiyorum, çok saçma olabilir ama 2 haftadır kendime terli terli kokuyorum. Bu belirti olabilir mi? Duş alsam bile biraz zaman geçince terim kendime kokuyor ve şekerli kokuyor. Bu kadar uzun süre kokumu aldığımı hatırlamıyorum. Yeni kıyafet giysem de sanki 3 gün üstümden çıkarmamışım gibi kokuyor.

Midenizi bulandırdıysam özür dilerim kızlar. Ama çok tuhafıma gitti. Hatta ilk kez dün eşimin de kokusu beni rahatsız etti.
Ilk hamileligimde eşimin kokusu beni rahatsiz ediyor migdemi bulandiriyordu doguma kadar sürdü.ama bende 6.haftalarda baslamisti nşallah seninkide gebeliktendir.

İmkansız dediğin için sormuştum cnm üşütmüş olabilirsin sezeryan yerinde sızı varsa benimde sezeryan oldu ilk doğumum şuan ikinci hamileliğim daha yeni dikiş yerlerimde sızlama sancı başladı bebek büyüdüğü için
tesekkur ederim canim cevabin icin

adete kac gun kala oldu yada ne kadar surdu bende sabah beri var enfeksiyon belirtimde yok yada adet gelcek ondan🤔
Canım ben son adetim den sonra ara ara hissettim başka bişey sanmıştım akıntım fazla olmuştu halbuki Dr da bişey yok ama için rahat etsin diye yazıyorum ilacı demişti koku olmuştu son adetim de meğer üstüne görmüşüm ben ondan olmuş

Kızlar merhaba laboquıc mı yoksa ınnovıtamı daha hassas test bılen varmı

Kizlar adet gunum 4 gun gecti. Bu sabah tekrar test yaptim ama negatif. Hic de adet olacakmisim gibi bi belirti yok hepsi kayboldu sanki. Sizce doktora gitmeli miyim neden adet olmadigim konusunda yoksa beklemeye devammi

Back