Canım sen kaç kala yapmıştın bu testiBak bu da benim yaptığım test canım inş güzel haberini alacağız :)
Canım ben gebelik testlerinden sonra denemek için yapmıştım bunu gerçekten belli oluyor mu diye dünden önceki gün yaptım bence gebelik var gibi ama yine de geçmesini bekle için daha rahat eder :)Canım sen kaç kala yapmıştın bu testi
Benim 1 kaldı çok heyecanlıyım ya cesaret edemiyorum karnım da ağrıyor arada korkuyorum adet olcam diye
Yarın bi daha yapayım ovulasyon
Gebelik yapmaktan korkuyorum
İnşallah kuzummCanım ben gebelik testlerinden sonra denemek için yapmıştım bunu gerçekten belli oluyor mu diye dünden önceki gün yaptım bence gebelik var gibi ama yine de geçmesini bekle için daha rahat eder :)
Kuzum inşallahHamılelık olabılır cnm benımde 6 gun var bende yaptım cok sılık cıktı belkı erkendır
Canım hamileliğin kaçıncı ayında olup da belirti yaşamayan var o bünyeden bünyeye değişir içini ferah tut senİnşallah kuzumm
Yarın sabah yapcam inşallah
Yumurtlamadan 12.gün geçti bugün
Hiçbir belirtim yok ama birazda ondan çekiniyorum
İnşallah kuzumCanım hamileliğin kaçıncı ayında olup da belirti yaşamayan var o bünyeden bünyeye değişir içini ferah tut sen
Benım 8 do bugun ıkı gun sonra test yapcm cnm umudum yok hıc bısey yok bendeKuzum inşallah
Sende hergün yap bakalım koyulaşacakmı
Canım hiç öyle düşünmeBenım 8 do bugun ıkı gun sonra test yapcm cnm umudum yok hıc bısey yok bende
Haklsn cnm ama benım ılk bebekte cok belırtım vardı umıdım yok hıcCanım hiç öyle düşünme
Belirti yaşamayan okadar çok insan varki
Benim kardeşim mesela
Bana kızıyor belirti yok diye neden ümitsiz oluyorsun ben hiçbişey yaşamadım diyor
Ama işte üzülüyoruz elimizde olmadan
Hayırlı bayramlar kuzumGec oldu ama hayirli bayramlar guzel bayanlar
Canım ben de ovu testi ile öğrenmiştim. Seninde var bence kesin bu kadar koyulasmissa gebelik testinde de çıkar ins.Kızlar adetime 2 gün kaldı
Cesaret edemediğim için ovulasyon testi yaptım dünden beri
Dün ve bugünü ekliyorum
Yorumlayın ne olur kızlar umut varmı koyulaşıyor
Gebelik düşünüyor muydun canım.Ayrıca her ay çok sancım olurdu 2 gün önceden başlardı şimdi hiç agrım yok ve yüzümde kocaman bi sivilce çıktı 1 hatfadır geçmiyor
Amin inşallah 1-2 gün daha bekle istersen. Eğer adet düzensizliğin varsa ya da çok kafaya taktıysan gebeliği bu yüzden de olabiliyor. Benim de bat bugündü bende olmadım beklemedeyim bende.Evet cnm çok istiyorum allahtan hayırlısı kimsenin kucagı boş kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?