Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

28 yaşındayım kuzum. Allah korusun ne menopozu😂😂
Geçen ay zaten doktora gittim ve her şeyin gayet güzel dedi doktorum.
Nasil normal dedi benim bi ara 40 gun gecikti sonra aşırı bi sekilde kanamam oldu dr gittim dr bişey yok dedi kan sonuclarini ankaradaki dr arkadaşima yolladim araştirmalar sonucunda o ay yumurtlamadigimi öğrendim

Nasil normal dedi benim bi ara 40 gun gecikti sonra aşırı bi sekilde kanamam oldu dr gittim dr bişey yok dedi kan sonuclarini ankaradaki dr arkadaşima yolladim araştirmalar sonucunda o ay yumurtlamadigimi öğrendim

Sonuçlarım normal çıktı. Ultrasondan baktı her şey güzel dedi. Stres veya mevsim geçişinden olabilir dedi. Daha sonra ultrasonda bakarken rahmin gebelik istiyordur bu 3 ay kendine dikkat et dedi.

Sonuçlarım normal çıktı. Ultrasondan baktı her şey güzel dedi. Stres veya mevsim geçişinden olabilir dedi. Daha sonra ultrasonda bakarken rahmin gebelik istiyordur bu 3 ay kendine dikkat et dedi.
Oda olabailir insallah bisey yoktur bebek istiyormusunuz peki

Kızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.

Ama mide bulantım yok. Hamile olsam tiksinirim midem bulanır sanırım diyorum. Bu yüzden hamile değilimdir diyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum.
Canım illa mide bulantısı veya başka birşey yaşanan şart değil ki beden öyle düşünüyorsun ben ilk gebeliğimde hiçbirley yaşamamıştım kaşık bel ağrısı bile öyle düşünme sonuç olarak testi yapıp pozitifse sevinirsin
İnş değildir ama negatif çıkarsa da çaresini ararsın beklemek bence daha zor sabırsız biri olduğum için ben

Kızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.

Ama mide bulantım yok. Hamile olsam tiksinirim midem bulanır sanırım diyorum. Bu yüzden hamile değilimdir diyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum.
Canım nerelerdesin daha dün düşünmüştüm eskilerden kimse kalmadı gonca vardı nerde diye 😇
Bence mutlaka test yapmalısın çünkü çok uzun süre geçmiş
Hem stresinde azalır varmı yokmu diye düşünmezsin
Ben geçen ay 6 gün gecikmiştim
Korkudan test yapmadım eşim en son beni zorla kan testine götürdü
Kocaman bir sıfırı gördük ve akşamına adet oldum
Bazen beklentiye girdiğimiz için kendimiz geciktiriyoruz adetimizi..
Biliyorsun herşeyi yapan o bilinçaltımız
Hadi bi cesaret yap testi
Belkide vardır annesi sen sevinmeyi geciktiriyorsun😇🤲🏻

Oda olabailir insallah bisey yoktur bebek istiyormusunuz peki
Aylardır uğraşıyoruz kuzum. Hiç anne olmadım kimyasal bile olsa gebelik yaşamadım. Doktorlara gittik hiç sorun yok dediler sonuçlar hep temiz çıktı. Ama bebiş olmadı.

Canım illa mide bulantısı veya başka birşey yaşanan şart değil ki beden öyle düşünüyorsun ben ilk gebeliğimde hiçbirley yaşamamıştım kaşık bel ağrısı bile öyle düşünme sonuç olarak testi yapıp pozitifse sevinirsin
İnş değildir ama negatif çıkarsa da çaresini ararsın beklemek bence daha zor sabırsız biri olduğum için ben

Kuzum bu 2 aydır bebekten vazgeçmiştim. Hatta o yüzden zaten test yapmadım. Yine tek çizgi görürüm kendimi üzmeye gerek yok demiştim. Ama 21 gün oldu. Normalde geçen aya kadar hiç gecikmem olmamıştı.

Canım nerelerdesin daha dün düşünmüştüm eskilerden kimse kalmadı gonca vardı nerde diye 😇
Bence mutlaka test yapmalısın çünkü çok uzun süre geçmiş
Hem stresinde azalır varmı yokmu diye düşünmezsin
Ben geçen ay 6 gün gecikmiştim
Korkudan test yapmadım eşim en son beni zorla kan testine götürdü
Kocaman bir sıfırı gördük ve akşamına adet oldum
Bazen beklentiye girdiğimiz için kendimiz geciktiriyoruz adetimizi..
Biliyorsun herşeyi yapan o bilinçaltımız
Hadi bi cesaret yap testi
Belkide vardır annesi sen sevinmeyi geciktiriyorsun😇🤲🏻

Kuzum sizi çok özledim 😃

Ben 2 aydır vazgeçtim bebekten. Ama eşim durdurmuyor. Yine de ona dayandım ve bugüne kadar sabrettim. Hiç stresim yok aslında ama insan yine de negatiften korkuyor. Eşime 30 gün dayan dedim😂

Kuzum sizi çok özledim 😃

Ben 2 aydır vazgeçtim bebekten. Ama eşim durdurmuyor. Yine de ona dayandım ve bugüne kadar sabrettim. Hiç stresim yok aslında ama insan yine de negatiften korkuyor. Eşime 30 gün dayan dedim😂
Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende senin gibiyim benim de 2 günüm kaldı
Herkes test yapıp erkenden öğreniyor ama benim de cesaretim yok
Senden güzel haberler alırız inşallah

6 günüm var belirtim var mı yokmu cok emin değilim psikolojik olmasından korkuyorum 3 gün sonra cesaret edersem test yaparım negatifi görmekten korkuyorum

Kuzum bu 2 aydır bebekten vazgeçmiştim. Hatta o yüzden zaten test yapmadım. Yine tek çizgi görürüm kendimi üzmeye gerek yok demiştim. Ama 21 gün oldu. Normalde geçen aya kadar hiç gecikmem olmamıştı.
Beklemediğin zaman gelir diyorlar ya benim de bu ay öyle oldu mesela inş senin de olmuştur 🙏🏻😘

Bende 2 yıldir ugrasiyorum eşim azosperm malesf😑

Allah ol dedikten sonra isterse doktorlar imkansız desin ikiz bile doğurursun. Ben çok şahit oldum. İmkansız denilen kadının 3 çocuğu oldu. Her şey nasip kısmet. Her şeyi bilen sadece Allah. Dua et kuzum.

Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende senin gibiyim benim de 2 günüm kaldı
Herkes test yapıp erkenden öğreniyor ama benim de cesaretim yok
Senden güzel haberler alırız inşallah

Inşallah kuzum. Eskiden olsaydı 21 gün değil 1 gün bile dayanamazdım test yapardım 🤣 içim çürüdü artık 😂

Sağol canım yok canım Allah nasip ederse ikinci olacak 2,5 yaşında bir kızım var
Benimdee ;) ven bi tane dusuk yaptim eylulde smdi tekrar deniyoruz aslnda bayadr deniorum ama olmadi adetim duzensLesti bu seferde kanama var dktrada gttim sdece hormonlara bakti temz dedi ultrasynla faln hic bakamadi bakalim bu ay ne olacak

Canım illa mide bulantısı tiksinme bekleme bence 14 haftalığım inan mide bulantım yeni yeni başladı bir ay önce sadece tuvalet kokmaya başladı hala kokuyo o kadar Bi test yap istersen

Back