Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki
Bazen yumurtlama zamanı da olabiliyormuş canım değerlendir istersen

Selam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki
Canım bazılarında yumurtlama döneminde kanama olabiliyormuş
Bazen bende de oluyor yumurtlama kanaması diye araştırabilirsin

Verdim canım bugün sonuç 46 çıktı 🙏🏻 Önceden idrar testi yapmıştım zaten muhtemelen benim geç döllenme oldu
Saglikla gelir insaallah bebisin canimm. Ben de hala beklemedeyim pazartesi olmam gerekiyodu olmadim. Test yapmaya da korkuyorum negatif cikarsa diye. Karnim da bugun yine davul gibi oldu. Cumaya kadar bekleyecegim sanirim

Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde idrar testinde çıktı kuzum?
Canım yumurtlamayı net bilmiyorum ama tahmin ettiğim tarihe göre 14 ya da 15 gün sonra filan ancak çıktı çünkü normalde programa göre 29 Mayıs battı ama o gün adet olmadım ertesi gün test yaptım çıkmamıştı o testten iki gün sonra burayaresmini attığım çok çok silik olan testi yapmıştım o da iki gün sonra netleşti şükür

Kızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.

Ama mide bulantım yok. Hamile olsam tiksinirim midem bulanır sanırım diyorum. Bu yüzden hamile değilimdir diyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum.

Kızlar adetim 21 gün gecikti ve ben hala test yapmadım. Geçen ay ilk kez gecikmiş ve 15.gün âdet olmuştum. Eşim sürekli test yap diyor ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye. 6 gündür ara ara sancım oluyor bazen yorulunca kasığımda sancı oluyor ayağa kalkamıyorum.

Ama mide bulantım yok. Hamile olsam tiksinirim midem bulanır sanırım diyorum. Bu yüzden hamile değilimdir diyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum.
Yaşınız kac 35 ustuyse erken menepoza girmiş olabilirsiniz cunku 15 gun adet görmüşsünüz bence acilen bi dr gidin

Back