Evet dogru ben adet gecikmesine dikkat etmemisim. Sonucu yaz canim olumlu ya da olumsuz merakla bekliyorumBnde simdi okudum ama adet gecikmesi yoksa yaziodu bnm bugun 4 gunum ya yedekde aldim 1 tane zaten onu sabh denicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dogru ben adet gecikmesine dikkat etmemisim. Sonucu yaz canim olumlu ya da olumsuz merakla bekliyorumBnde simdi okudum ama adet gecikmesi yoksa yaziodu bnm bugun 4 gunum ya yedekde aldim 1 tane zaten onu sabh denicem
Dayanamadim bekleyemedimde yaptim tertemiz hic bisey yok gozukuo yani bnce yine yok yarin sabhda denicem oda cikmazsa nasip ne diyimEvet dogru ben adet gecikmesine dikkat etmemisim. Sonucu yaz canim olumlu ya da olumsuz merakla bekliyorum
Bakalım hayırlısıBnde goruorum cok silik bi cizgi var insallah vardir canim bnm
Umarım sen de hamilesindir.Dayanamadim bekleyemedimde yaptim tertemiz hic bisey yok gozukuo yani bnce yine yok yarin sabhda denicem oda cikmazsa nasip ne diyim
Evet canım çizgi görünüyorÇok anlaşılmıyor fotoğrafta. Eşime de gösterdim o da gördü. Ben yurtdışında yaşıyorum burda kanda bakmıyorlar. Ama gerçekten çok kafam karıştı. Kesinlikle koyu renkli değil çok açık pembe ya da çok çok açık kahverengi gibi su gibi. Sadece peçeteye geliyor ama anlamadım. Yerleşmeyse daha önce olması gerekmez miydi? Adetse de neden çizgi gördük. Hiç anlamadım.
Hayirlisi olsun canim buyuk ihtimal bir saate kadar o tertemiz manzarayi ben de gorecegim.Dayanamadim bekleyemedimde yaptim tertemiz hic bisey yok gozukuo yani bnce yine yok yarin sabhda denicem oda cikmazsa nasip ne diyim
Canım testini atarmısın belkide hayalet çizgi vardır yorumlayalımDayanamadim bekleyemedimde yaptim tertemiz hic bisey yok gozukuo yani bnce yine yok yarin sabhda denicem oda cikmazsa nasip ne diyim
İnşallah vardır canım haber etCanim ben de 5 gun kala yaptim negatifti. Bugun yine test aldim simdi okuldayim saat 11den beri idrarimi tutuyorum zaten niyetli oldugumdan sivi alimi da yok :))) eve gidince yapacagim testi umutsuzum ama yine de cok meraktayim. Yapinca mutlaka yazarim
Ayni bn kan gunun var kuzumHabire tuvalete gidiyorum gelmiş gibi geliyo ama ıslaklık var şeffaf ve beyazımsı başkada bişey yok inşallah kırmızılar gelmez içimde bi his var diyo bi taraf yok umutlanma diyo
Walla bi golge varda yok gibi resimde hic belli olmuo belki goz yanilmasidir önemli olan kan ve yarin sabhki test artik umudum yok zaten kesin gebelik yok ya .sCanım testini atarmısın belkide hayalet çizgi vardır yorumlayalım
Canım ben iki ay önce bu yaşadıklarını yaşadımAtiyim birazdan da ya kizlar bisey diecem bnm kasiklarima iccamarim gelince acio nie yukari yada asagiya cekmem gerekio .s baska bi sorun olabilirmiki
Insallah cift cizgi gorursun cnm bnmHayirlisi olsun canim buyuk ihtimal bir saate kadar o tertemiz manzarayi ben de gorecegim.
Walla bi golge varda yok gibi resimde hic belli olmuo belki goz yanilmasidir önemli olan kan ve yarin sabhki test artik umudum yok zaten kesin gebelik yok ya .s
Cok guzel konustun biliomusun cok mutlu ettin bni icim öle doluki su an nys kan umudum yalan oldu yarin sabh insallah guzel sonuc olur direk kan veririm acile ilgilenmeselerde ,iltihap nasil oluo cok iyi biliorum bu o tarz bisey degil ama umutlanmak istemiorum korkuorum esim o kadar heycanliki ilk kez bole onu kirmakdan korkuorum en cok insallah guzel hberlerim olur hepimizin olur.sCanım ben iki ay önce bu yaşadıklarını yaşadım
Hatta iç çamaşırı beni ağlatacak kadar acıyordu
Vajinal iltihap çıktı fitil ve antibiyotik kullandım geçti
Ama şuan gebelik de olabilir çünkü kasıkta ağrı hassasiyet de gebelik belirtisi
Senden umutluyum ben
Testini at çizgi yoksa bile umutsuzluğa düşme
Yarın sabah ilk idrarınla yaparsın
Geç döllenme de olabilir
Bazılarının çok geç çıkıyor
Takip ettiğim konulardan birinde bir bayan adetten 3 gün sonra yapmış çok silik çizgi çıkmış
Yani geç de çıkabiliyor
Yeterki kırmızılar gelmesin![]()
Sadece gebelik testim var onuda esimden gizli aldim denerim bide aklinizda olsun bugun iki tane doktorla konustum elle alttan muayene ediorum bi senedir bu sefer farkli sertlik yok parmagimin ucu degiyo dedim onlarda gebelik olabilme ihtimali var sık yapmadigin surece gunde bir kez ve ellerini iyi temizledigin surece sorun yok bu sekilde kanser yara gibi erken teshislerde cabuk ogrenilio zararli degil dedi bilginiz olsun ihtimal olabiliomus birazda bu konusmalardan stres oldum zaten. Insallah isteyen herkezin bebegi olurCanım arkadaşlar siyah beyaz olarak çekiyordu bi de
Orda hayalet çizgi olursa çıkıyordu o şekilde
Bir de onu dene istersen
Ve yarın sabah ilk idrarınla bi daha yap kuzum
Elinde ovulasyon testi varmı bide onunla yapsan koyu çıkıyormuş gebelik olduğu zaman t çizgisi
Canım benimCok guzel konustun biliomusun cok mutlu ettin bni icim öle doluki su an nys kan umudum yalan oldu yarin sabh insallah guzel sonuc olur direk kan veririm acile ilgilenmeselerde ,iltihap nasil oluo cok iyi biliorum bu o tarz bisey degil ama umutlanmak istemiorum korkuorum esim o kadar heycanliki ilk kez bole onu kirmakdan korkuorum en cok insallah guzel hberlerim olur hepimizin olur.s
A onu ilk kez duydum canım nasıl yapıcaz onuSadece gebelik testim var onuda esimden gizli aldim denerim bide aklinizda olsun bugun iki tane doktorla konustum elle alttan muayene ediorum bi senedir bu sefer farkli sertlik yok parmagimin ucu degiyo dedim onlarda gebelik olabilme ihtimali var sık yapmadigin surece gunde bir kez ve ellerini iyi temizledigin surece sorun yok bu sekilde kanser yara gibi erken teshislerde cabuk ogrenilio zararli degil dedi bilginiz olsun ihtimal olabiliomus birazda bu konusmalardan stres oldum zaten. Insallah isteyen herkezin bebegi olur![]()