Yok cnm testlik bi durum, geçen ayki durumumdanmı soruyosun bilmiyorum, ama ben 26nisanda son adet olmuştum 4gün normal, ve sonrasında değerlendirmiştik iki kere ilişki olmuştu yumurtlama günlerimde takvime göre, 20sinde lekelenmeyle başlayıp 21-22 mayıs 2gün gibi açık renk ve az kanamam oldu bitti,(normalde yoğun ve 4gün olur benim) buarada hcg 0.4 çıkmıştı sağlık ocağında, kanama bitince baktım günlerce hala kasığımdaki acı devam ediyo, tansiyonumda çok yüksek çıkmıltı zaten sağlık ocağında 17.1 di, dahiliyeye sevk etmişti. Randevu almıştım 27sinde gittim, tansiyon hala yüksek çıkıyo,kasığımdaki batmayıda dedim.gebelik denediğimizi söyledim,Ultrasona gir dedi sonuca bakalım, ama giremedim ogün sıra yokmuş, kadın doğuma sıram vardı onu söylemiştim, kan testide yaptır hemen kadın doğum bakar sonuca vakit kaybetmemiş olursun dedi,, oraya çıktım, sonuca baktı aynı çıktı,0.4,bu kasığımdaki batma geçmedi ama dedim meraktayım kist falanmı var acaba diye, ultrasonla baktı yok bişeyin temiz görünüyor dedi. Hormon testi için kan verdim, tiroidlerine vs bakalım değerlerine dedi. Verdim ama sonuç enabızda hala çıkmadı. Gitsem dr görür sonuçları ama ben bidaha gidemedim çok uzak hastane zaten ayakta duracak halim yok, evden çıkmak cnm istemiyor, evde tansiyon takibime devam ediyorum, 14 bazen 13 oluyor,, neyse ben geçen aydan gebelik düşüncemi kaybetmiştim zaten, :) o iki günlük kanamamı adet olarak kaydetip yoluma devam ettim, yumurtlama günüm 1haziran, 28mayıs'ta bide dün yani 30mayısta denedik, gün aşırı deniyoruz biz, bigün dinlenmek şart bence:) bu sefer geçenki gibi stresim yok olursa olsun olmazsa olmasın:) çocuklarım geçen ay çok ümitliydi hele kızım, olmadığını öğrenince çok üzüldü,bu ayki durumdan haberleri olmıycak, onlarda ikide bir sorup strese sokuyolar çünkü beni, aklıma getirip kendimde belirti aramıycam bu ay, nasipse olur zaten, ilk oğluma hamile kaldığımdada kafama takmadığım ay olmuştu çünkü:))
Uzun oldu kusura bakma:)