Canım ben çizgi görüyorım çok silikKizlar sabah yaptigim test bu ya acaba diorum varmidir yoksa banami öle geliba ama saate bakmadim
Kan verme şansın varsa bayram da geliyo mutlaka ver bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben çizgi görüyorım çok silikKizlar sabah yaptigim test bu ya acaba diorum varmidir yoksa banami öle geliba ama saate bakmadim
Ya bnde gordum ama ya yine kimyasal gebelikse die korkuom ya bu arada karnimin acimasini anladim cok acikinca karnimin alti aciyoCanım ben çizgi görüyorım çok silik
Kan verme şansın varsa bayram da geliyo mutlaka ver bence
İşte hicbir belirti olmadı canım bat günü geçip hala sıcak olduğumu fark edince şüphelendim. Evet beklenmeyen bir gebelik oldu çünkü o ay eşim iş yerini kapattı hala maddi bir takım olaylar içindeyiz vede çocuğumuz da var yaşımız da var 40 olacağım doğumda bütün b bunlara rağmen şunu söyleyebilirim istenmeyen bir gebelik ti ama istenmeyen bir bebek olmayacak inşallah alıştık tabiki aşkında güzel bir duygu Allah in vardır bir bildiği dedik ve o verdiği armağan ile daha güzel günler yaşayacağımızı hissediyoruzcanım işte Allah nasip ediyorsa hiçbirşey engel olamıyor
Ertesi gün hapı bile buna engel olamamış
Ne güzel Allahım sağlıkla bir hamilelik nasip etsin
Hiçbir belirtin olmadımı?
Adet olacakmış gibi ağrıların olmamışmıydı?
İstemediğin bir gebelikmiydi ertesi gün hapı içmişsinya
Ama şimdi ne güzel mutlusundur
Bizlere de nasip olsun bu güzel günler![]()
Canım yok gibi geldi banaKizlar sabah yaptigim test bu ya acaba diorum varmidir yoksa banami öle geliba ama saate bakmadim
Ay pardon yanlış yazdım sana değildi kusura bakma duam seninle inşallahAcile gidiorum dua edin busefer guzel hber aliyim yazarim insallah guzel sonuc olursa![]()
Canım haber ver merakla bekliyorumAcile gidiorum dua edin busefer guzel hber aliyim yazarim insallah guzel sonuc olursa![]()
Hadi guzel haberlerini bekliyoruz canim insaallahAcile gidiorum dua edin busefer guzel hber aliyim yazarim insallah guzel sonuc olursa![]()
Hayrlisi olsn cnm. Demek ki vakti değilmiş. Rabbimz her şeyin en iyisini versin bize.Ben de hazirana bıraktım. Erkenden hasta oldumKizlar 1.5 cikti .s
Hayirlisi olsun canim. İnsaallah onumuzdeki ay saglikla gelir bebisin.Kizlar 1.5 cikti .s
insallah canm benimGozun aydin canimm cok sevindim darisi bizlere insaallah
Canım acaba kimyasal gebelikmi oldu ? Yorum yaptımı doktor sonucunaKizlar 1.5 cikti .s
Canım fotoğraf çok net değil o yüzden tam fikrimi söyleyemiyorum benArkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim