Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya nasil sansdir bu herkezin kani cikio bnmki cikmamis kesin sonuc yine negatif olcak cok stresliyim biri bisey dese aglicam nie bole oldum bilmiorum normalde bu kadar stres olmazdim 3 de cikcakmis oda cikarsa .s

Bisey sorcam herkezde yerlesme kanamasi olurmu ?
Canım ben de bunu çok araştırmıştım
Herkes de olmazmış
Bir de yerleşme kanaması hesaplama diye internetten araştırırsan hangi tarihlerde yerleşme kanamasının olması gerektiğini hesaplıyor
Sende kanama mı oldu?

Canım ben de bunu çok araştırmıştım
Herkes de olmazmış
Bir de yerleşme kanaması hesaplama diye internetten araştırırsan hangi tarihlerde yerleşme kanamasının olması gerektiğini hesaplıyor
Sende kanama mı oldu?
Yok sanirim olmadi yani hissetmeden olduysa wc de bilmiorum ama bu ay cok kontrol ettim bisey olmadi su an asiri akintim var krem gibi ve iki gundur uzuyo o akinti parmak arasinda .s of adetde olmadim hala 4 gun oldu stres var iyice iki gundur ama öle leke yok yada adet belirtim yok .s sey bu adet sonrSi oluomu yerlesme hemem pesimden ?

Yok sanirim olmadi yani hissetmeden olduysa wc de bilmiorum ama bu ay cok kontrol ettim bisey olmadi su an asiri akintim var krem gibi ve iki gundur uzuyo o akinti parmak arasinda .s of adetde olmadim hala 4 gun oldu stres var iyice iki gundur ama öle leke yok yada adet belirtim yok .s sey bu adet sonrSi oluomu yerlesme hemem pesimden ?
O yerleşme kanaması hesaplama da veriyor tarih aslında
Ama ona uymayan bir sürü şey okudum burda adet günü yerleşme kanaması yaşayan da var
Sen aslında varsa bi gebelik testi yapsan evde
Onda çıkar artık silik de olsa
Çünkü 4 gün geçmiş

O yerleşme kanaması hesaplama da veriyor tarih aslında
Ama ona uymayan bir sürü şey okudum burda adet günü yerleşme kanaması yaşayan da var
Sen aslında varsa bi gebelik testi yapsan evde
Onda çıkar artık silik de olsa
Çünkü 4 gün geçmiş
Cnm inan o kadar cok test yaptimki en son yaptiklarim 3 4 tane yaptim yaniltti kan testi verdim negatif oyuzden istemedim ve ewt adetteyken yerlesme oluo adet den hemn sonra oluomu onu bilmiorum bnm kiz kardesim 1.5 ayllikken ögrendi ve normal adet gordu bi komsumda 3 ay kanda cikmamis adet gormus 3 .ayi kan ve ultrasynda gorunuo bebegi ve dogumu yeni oldu kizin cok degisik ya herkeze gore farkliliklar var ki halam kadin doguma gittiginde bi kadinin 6 ay boyunca adet duzemsizligi oldugu icin kontrole gittigini soledi kadin o zmna kadar hic suphelenmemis kan testi falan yapmamis sonuc cok komik cinsiyetini ögrenip cikmis odadan cok hikaye okudum duydum yasayanlardan oyuzden en kesin kan testi .

Cnm inan o kadar cok test yaptimki en son yaptiklarim 3 4 tane yaptim yaniltti kan testi verdim negatif oyuzden istemedim ve ewt adetteyken yerlesme oluo adet den hemn sonra oluomu onu bilmiorum bnm kiz kardesim 1.5 ayllikken ögrendi ve normal adet gordu bi komsumda 3 ay kanda cikmamis adet gormus 3 .ayi kan ve ultrasynda gorunuo bebegi ve dogumu yeni oldu kizin cok degisik ya herkeze gore farkliliklar var ki halam kadin doguma gittiginde bi kadinin 6 ay boyunca adet duzemsizligi oldugu icin kontrole gittigini soledi kadin o zmna kadar hic suphelenmemis kan testi falan yapmamis sonuc cok komik cinsiyetini ögrenip cikmis odadan cok hikaye okudum duydum yasayanlardan oyuzden en kesin kan testi .
Canım birde ibternetten hastanenin sitesinden kendin baksana sonucuna belki çıkmıştır

Canim ne durumdasin merak etgim test falan yaptin mi
Canım test yapmadım korkuyorum günümü bekliyorum eğer yumurtlama gününü sayarsak 19 unu yarın adet olmam lazım takvim 3 haziran diyo ama şu an gelen giden yok 2 gün önce 1 damla çok açık pembe akıntı geldi peçeteyle silince devam etmedi bir de sarılı kahveli pede bi damla bulaşmış belim çok sızlıyo sırtımda ve göğüs uçlarım yeşil damarlae gözüküyor ve rengi birws koyulaşmış inşallah vardır sen ne yaptın

Uf kizlar kanim iptal edilmis sonuc yok bnde gittim test aldim ki dogru cikcagindan emin degilim korkuorum da yine yanilirsam die catlicam ya moralimde bozuldu özele gitsen bi dunya para istio kana bile acile gitsen umursamiolar sansima bak hafta sonu bayram derken 10 gun nasil dururum bilmiom 4 gun catladim 10gun nolcak bilmiom

Simdi bn bu testi simdi denesem kac saat idrarimi tutmam gerekio yoksa ille yarin sabahmi yapmam lazim dogru sonuc vermesi icin yoksa fark etmiomu

Canım testi buraya atarsan bize de bakalım
Eğer şansın varsa kan versen net bir şekilde belli olur
Hem Allah korusun kanama olursa bi ilaç vardı onu verirler adını hatırlamayamdım şimdi
Çok anlaşılmıyor fotoğrafta. Eşime de gösterdim o da gördü. Ben yurtdışında yaşıyorum burda kanda bakmıyorlar. Ama gerçekten çok kafam karıştı. Kesinlikle koyu renkli değil çok açık pembe ya da çok çok açık kahverengi gibi su gibi. Sadece peçeteye geliyor ama anlamadım. Yerleşmeyse daha önce olması gerekmez miydi? Adetse de neden çizgi gördük. Hiç anlamadım.

Eklentiler

• 3902243A-0E7C-4AC8-B374-5154A5B12B72.jpeg
    3902243A-0E7C-4AC8-B374-5154A5B12B72.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 2629E0C4-5EAF-425B-9D62-2C0C603B7939.jpeg
    2629E0C4-5EAF-425B-9D62-2C0C603B7939.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 61
Canım test yapmadım korkuyorum günümü bekliyorum eğer yumurtlama gününü sayarsak 19 unu yarın adet olmam lazım takvim 3 haziran diyo ama şu an gelen giden yok 2 gün önce 1 damla çok açık pembe akıntı geldi peçeteyle silince devam etmedi bir de sarılı kahveli pede bi damla bulaşmış belim çok sızlıyo sırtımda ve göğüs uçlarım yeşil damarlae gözüküyor ve rengi birws koyulaşmış inşallah vardır sen ne yaptın
Canim ben de 5 gun kala yaptim negatifti. Bugun yine test aldim simdi okuldayim saat 11den beri idrarimi tutuyorum zaten niyetli oldugumdan sivi alimi da yok :))) eve gidince yapacagim testi umutsuzum ama yine de cok meraktayim. Yapinca mutlaka yazarim

Çok anlaşılmıyor fotoğrafta. Eşime de gösterdim o da gördü. Ben yurtdışında yaşıyorum burda kanda bakmıyorlar. Ama gerçekten çok kafam karıştı. Kesinlikle koyu renkli değil çok açık pembe ya da çok çok açık kahverengi gibi su gibi. Sadece peçeteye geliyor ama anlamadım. Yerleşmeyse daha önce olması gerekmez miydi? Adetse de neden çizgi gördük. Hiç anlamadım.
Bnde goruorum cok silik bi cizgi var insallah vardir canim bnm

Back