İnsallah cnm bnm geceden beri merakdan catliorum bnde , hala adet olmadim ögleden snra cikcak sonuc insallah hayirli olur guzel hber olurBende dün akşam rüyamda test yapmışım sonuç pozitifti heveslendim işe giderken yaptım test sonuç hüsran tabibugün hayırlı haber Andyou senden bekliyoruz
Benimde adet tarihim 8 Haziran bende heyecanla bekliyorum ama yokmuş gibi geliyorİnsallah cnm bnm geceden beri merakdan catliorum bnde , hala adet olmadim ögleden snra cikcak sonuc insallah hayirli olur guzel hber olurrabbim nasip eder insallah cumlemize
Gozun aydin canimm cok sevindim darisi bizlere insaallahKizlaaaarrrrr evde gebelik testi yaptm ikinci çizgi silik çıktı. Sabah hemen sağlık ocağına gittim ve test yaptm. Sonuç hamileyim... çok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dualarim sizinle canlarım❣
Canimmm sen test yapacak musun bugun ne durumdasin.Bişey sorucam peki o tuhaf adetin bittikten sonra dra koku var vs dediğin gün hcg test yapılmışmıydı acaba merak ettim cnm
Canim ne durumdasin merak etgim test falan yaptin miBneim de bat 3 haziran ve 3. Çocuğu istiyoruminşallah güzel haberler alırız ilk denemem bu ay birden içime çocuk yapma sevdası düştü hiç düşünmezken ben adet günümü bekleyeceğim sonra acabalar kafa karışıklığı oluyor
Hayır canm adetim biteli iki gün olmuştu çocuk istiyoruz demiştim tahlil yaparız olmadı rahim filmi çekeriz demişti Bi sonraki adet tarihimi bekledim iki hafta sonrası 26 günde bir oluyorum gelmedi bekledim üç gün gecikme olabilir belki mevsimsel dedim sonra erken gebelik testim vardı hemen pozitif çıkınca kan verdim o gün sonuç 359 du canm Nisan daki adet tarihimde 3-4 gün kahve leke geldi ilaç kullandım geçti çok şükürBişey sorucam peki o tuhaf adetin bittikten sonra dra koku var vs dediğin gün hcg test yapılmışmıydı acaba merak ettim cnm
Yok cnm testlik bi durum, geçen ayki durumumdanmı soruyosun bilmiyorum, ama ben 26nisanda son adet olmuştum 4gün normal, ve sonrasında değerlendirmiştik iki kere ilişki olmuştu yumurtlama günlerimde takvime göre, 20sinde lekelenmeyle başlayıp 21-22 mayıs 2gün gibi açık renk ve az kanamam oldu bitti,(normalde yoğun ve 4gün olur benim) buarada hcg 0.4 çıkmıştı sağlık ocağında, kanama bitince baktım günlerce hala kasığımdaki acı devam ediyo, tansiyonumda çok yüksek çıkmıltı zaten sağlık ocağında 17.1 di, dahiliyeye sevk etmişti. Randevu almıştım 27sinde gittim, tansiyon hala yüksek çıkıyo,kasığımdaki batmayıda dedim.gebelik denediğimizi söyledim,Ultrasona gir dedi sonuca bakalım, ama giremedim ogün sıra yokmuş, kadın doğuma sıram vardı onu söylemiştim, kan testide yaptır hemen kadın doğum bakar sonuca vakit kaybetmemiş olursun dedi,, oraya çıktım, sonuca baktı aynı çıktı,0.4,bu kasığımdaki batma geçmedi ama dedim meraktayım kist falanmı var acaba diye, ultrasonla baktı yok bişeyin temiz görünüyor dedi. Hormon testi için kan verdim, tiroidlerine vs bakalım değerlerine dedi. Verdim ama sonuç enabızda hala çıkmadı. Gitsem dr görür sonuçları ama ben bidaha gidemedim çok uzak hastane zaten ayakta duracak halim yok, evden çıkmak cnm istemiyor, evde tansiyon takibime devam ediyorum, 14 bazen 13 oluyor,, neyse ben geçen aydan gebelik düşüncemi kaybetmiştim zaten, :) o iki günlük kanamamı adet olarak kaydetip yoluma devam ettim, yumurtlama günüm 1haziran, 28mayıs'ta bide dün yani 30mayısta denedik, gün aşırı deniyoruz biz, bigün dinlenmek şart bence:) bu sefer geçenki gibi stresim yok olursa olsun olmazsa olmasın:) çocuklarım geçen ay çok ümitliydi hele kızım, olmadığını öğrenince çok üzüldü,bu ayki durumdan haberleri olmıycak, onlarda ikide bir sorup strese sokuyolar çünkü beni, aklıma getirip kendimde belirti aramıycam bu ay, nasipse olur zaten, ilk oğluma hamile kaldığımdada kafama takmadığım ay olmuştu çünkü:))Canimmm sen test yapacak musun bugun ne durumdasin.
Anladım cnm, ben az önceki yazımda anlattım durumumu ayrıntılı şekilde zaten ama, ben bittikten 5gün sonra gittiğimde, gebelik denemiştik ve kasık ağrım var diyince hcg yapılmıştı çıkmadı tabide, neyse ondan sormuştum sende yaptırmışmıydın diye, çünkü üstüne görme diye düşünüyorsun, aklıma takıldı benimde oyüzden, bende 2gün gördüm adet değişikti ve tekrar yumurtlama günüme gelicem bikaçgüne ama bendeki kasık batması adetten beri geçmedi hala, ve tuhaf hissediyorum :sHayır canm adetim biteli iki gün olmuştu
Valla canm bebek çalışmaları yapıyorduk ama ben salmıştım kendimi artık takmıcam demiştim Dr da ultrasonda bebeğin kaç haftalık olduğunu söyleyin ce son adet tarihimden öncesine denk geliyo hamile kalma tarihim ve normal de adetim yoğun olur 3 gün ama o zaman sadece tuvalete girdikçe akıyordu pede Bi iki damla geliyordu benimde değim gibi hamilelik hiç aklıma gelmedi rabbim korusun benim aklıma direk rahim kanseri geldiAnladım cnm, ben az önceki yazımda anlattım durumumu ayrıntılı şekilde zaten ama, ben bittikten 5gün sonra gittiğimde, gebelik denemiştik ve kasık ağrım var diyince hcg yapılmıştı çıkmadı tabide, neyse ondan sormuştum sende yaptırmışmıydın diye, çünkü üstüne görme diye düşünüyorsun, aklıma takıldı benimde oyüzden, bende 2gün gördüm adet değişikti ve tekrar yumurtlama günüme gelicem bikaçgüne ama bendeki kasık batması adetten beri geçmedi hala, ve tuhaf hissediyorum :s
Bu arada eklemeyi unuttum:))Yok cnm testlik bi durum, geçen ayki durumumdanmı soruyosun bilmiyorum, ama ben 26nisanda son adet olmuştum 4gün normal, ve sonrasında değerlendirmiştik iki kere ilişki olmuştu yumurtlama günlerimde takvime göre, 20sinde lekelenmeyle başlayıp 21-22 mayıs 2gün gibi açık renk ve az kanamam oldu bitti,(normalde yoğun ve 4gün olur benim) buarada hcg 0.4 çıkmıştı sağlık ocağında, kanama bitince baktım günlerce hala kasığımdaki acı devam ediyo, tansiyonumda çok yüksek çıkmıltı zaten sağlık ocağında 17.1 di, dahiliyeye sevk etmişti. Randevu almıştım 27sinde gittim, tansiyon hala yüksek çıkıyo,kasığımdaki batmayıda dedim.gebelik denediğimizi söyledim,Ultrasona gir dedi sonuca bakalım, ama giremedim ogün sıra yokmuş, kadın doğuma sıram vardı onu söylemiştim, kan testide yaptır hemen kadın doğum bakar sonuca vakit kaybetmemiş olursun dedi,, oraya çıktım, sonuca baktı aynı çıktı,0.4,bu kasığımdaki batma geçmedi ama dedim meraktayım kist falanmı var acaba diye, ultrasonla baktı yok bişeyin temiz görünüyor dedi. Hormon testi için kan verdim, tiroidlerine vs bakalım değerlerine dedi. Verdim ama sonuç enabızda hala çıkmadı. Gitsem dr görür sonuçları ama ben bidaha gidemedim çok uzak hastane zaten ayakta duracak halim yok, evden çıkmak cnm istemiyor, evde tansiyon takibime devam ediyorum, 14 bazen 13 oluyor,, neyse ben geçen aydan gebelik düşüncemi kaybetmiştim zaten, :) o iki günlük kanamamı adet olarak kaydetip yoluma devam ettim, yumurtlama günüm 1haziran, 28mayıs'ta bide dün yani 30mayısta denedik, gün aşırı deniyoruz biz, bigün dinlenmek şart bence:) bu sefer geçenki gibi stresim yok olursa olsun olmazsa olmasın:) çocuklarım geçen ay çok ümitliydi hele kızım, olmadığını öğrenince çok üzüldü,bu ayki durumdan haberleri olmıycak, onlarda ikide bir sorup strese sokuyolar çünkü beni, aklıma getirip kendimde belirti aramıycam bu ay, nasipse olur zaten, ilk oğluma hamile kaldığımdada kafama takmadığım ay olmuştu çünkü:))
Uzun oldu kusura bakma:)
Allah korusun cnm, şükür iyisin :))Valla canm bebek çalışmaları yapıyorduk ama ben salmıştım kendimi artık takmıcam demiştim Dr da ultrasonda bebeğin kaç haftalık olduğunu söyleyin ce son adet tarihimden öncesine denk geliyo hamile kalma tarihim ve normal de adetim yoğun olur 3 gün ama o zaman sadece tuvalete girdikçe akıyordu pede Bi iki damla geliyordu benimde değim gibi hamilelik hiç aklıma gelmedi rabbim korusun benim aklıma direk rahim kanseri geldi
Okudum canm yazını takvime göre hareket ettim aylarca hem ovu testi kullandım yinede yumurtlamayı yakalayamadım hepsini bıraktım saldım kendimi ondan sonra hamile olduğumu öğrendim sende farkındasın zaten çocuklarımla güzel aktiviteler yapıp bu zamanı moralin yüksek geçirirsem en kısa zamanda kardeş gelir inşallah onlaradaBu arada eklemeyi unuttum:))
Ben geçen ayki denememi yanlış yapmışım, takvime döngümü 28olarak ayarlıymış, geçmişe dönüp baktım bikaç aydır hep 25-26 günde bir olmuşum, bende döngüyü 26olarak ayarladım ve geçen ayki yumurtlama günüme bi baktım, zaten 2kere denemiştik, ondada yanlış günde yapmışız yumurtlama bittikten 2gün sonrası ve 4.cü günde yapmışız, e haliyle ben zaten yumurtlamayı kaçırmışım, döngüm 28ayarlıyken denk gelen tarih yanlışmış, boşuna zaman kaybı işte, hiç akıntı falanda kontrol etmemiştimki yumurtlama varmı yokmu hatırlamıyorum da, takvime göre denemiştik sadece, ama bu sefer akıntım başladı 3gündür var ve deniyoruz işte, yumurtlamada takvimdeki gibi doğru tutarsa ayın 1inde bakalım inşallah:)
İnşallah canm sende sters yapma daha fazla tansiyonun hormonların normale dönsün minnoşların kardeş sevinci yaşasın hemencecikAllah korusun cnm, şükür iyisin :))
Senin pede biiki damla geliyomuş normal lekelenme olmuş demekki yerleşme kanaması bence, ama benim 2günde toplasam 3ped gitmiştir, tam dolmasada yinede baya akmıştı, rengi açık pembe ve sümüksüydü, akıntımla karışık gelşyo gibiydi, ama normalde yoğun ve normal renk kanamam olurdu ve 4.ci gün azalıp biterdi bunda oyüzden tuhaflık hissetmiştim, ama değilmişim, yumurtlama günümü kaçırdığımı, sonradan döngüyü farkettiğimde stresim bittirahatladım enazından olmamasının sebebi buymuştur diyorum buay olur inşallah diyorum bakıcaz artık:)
Evet evet aynen öyle, eşimde dün kızdı artık, bırak şu nette okumayı araştırmayı yazmayı diye, iyice strese giritosun sende biliyosun stres etkiliyor demiştin hani, niye bile bile stres yapıyosun biraz rahat ol dedi,Okudum canm yazını takvime göre hareket ettim aylarca hem ovu testi kullandım yinede yumurtlamayı yakalayamadım hepsini bıraktım saldım kendimi ondan sonra hamile olduğumu öğrendim sende farkındasın zaten çocuklarımla güzel aktiviteler yapıp bu zamanı moralin yüksek geçirirsem en kısa zamanda kardeş gelir inşallah onlarada
Hadi insaallah bu ay guzel haberi alirsin canimm. Benim de bat 3 haziran ama icimde hic umut yok. 5 gun kala test yaptim kizimda cikmisti belki cikar diye cikmadi:)) sanirim bu biraz umufumu kirdi. Karni. Hala davul gibi kasik agrilarim azaldi ama cok nadir olarak bi bel agrisi oluyor. Hafta basi dan beri kan tahliline niyetleniyorum iftardan sonra gec oluyo falan derken o da kaldi. Bugun test yapacaktim ama ona da korkuyorum :)) ama olmadi sanirim ya da ben kendimi oyle inandirip hayal kirikligi yasamak istemiyorum bilemedim :) benimkide uzun oldu:)))Yok cnm testlik bi durum, geçen ayki durumumdanmı soruyosun bilmiyorum, ama ben 26nisanda son adet olmuştum 4gün normal, ve sonrasında değerlendirmiştik iki kere ilişki olmuştu yumurtlama günlerimde takvime göre, 20sinde lekelenmeyle başlayıp 21-22 mayıs 2gün gibi açık renk ve az kanamam oldu bitti,(normalde yoğun ve 4gün olur benim) buarada hcg 0.4 çıkmıştı sağlık ocağında, kanama bitince baktım günlerce hala kasığımdaki acı devam ediyo, tansiyonumda çok yüksek çıkmıltı zaten sağlık ocağında 17.1 di, dahiliyeye sevk etmişti. Randevu almıştım 27sinde gittim, tansiyon hala yüksek çıkıyo,kasığımdaki batmayıda dedim.gebelik denediğimizi söyledim,Ultrasona gir dedi sonuca bakalım, ama giremedim ogün sıra yokmuş, kadın doğuma sıram vardı onu söylemiştim, kan testide yaptır hemen kadın doğum bakar sonuca vakit kaybetmemiş olursun dedi,, oraya çıktım, sonuca baktı aynı çıktı,0.4,bu kasığımdaki batma geçmedi ama dedim meraktayım kist falanmı var acaba diye, ultrasonla baktı yok bişeyin temiz görünüyor dedi. Hormon testi için kan verdim, tiroidlerine vs bakalım değerlerine dedi. Verdim ama sonuç enabızda hala çıkmadı. Gitsem dr görür sonuçları ama ben bidaha gidemedim çok uzak hastane zaten ayakta duracak halim yok, evden çıkmak cnm istemiyor, evde tansiyon takibime devam ediyorum, 14 bazen 13 oluyor,, neyse ben geçen aydan gebelik düşüncemi kaybetmiştim zaten, :) o iki günlük kanamamı adet olarak kaydetip yoluma devam ettim, yumurtlama günüm 1haziran, 28mayıs'ta bide dün yani 30mayısta denedik, gün aşırı deniyoruz biz, bigün dinlenmek şart bence:) bu sefer geçenki gibi stresim yok olursa olsun olmazsa olmasın:) çocuklarım geçen ay çok ümitliydi hele kızım, olmadığını öğrenince çok üzüldü,bu ayki durumdan haberleri olmıycak, onlarda ikide bir sorup strese sokuyolar çünkü beni, aklıma getirip kendimde belirti aramıycam bu ay, nasipse olur zaten, ilk oğluma hamile kaldığımdada kafama takmadığım ay olmuştu çünkü:))
Uzun oldu kusura bakma:)
Takvimlerle ugrasacagina genellikle yanlış çıkıyor çünkü ovulasyon testi alıp deneyebilirsin bence . En azından yanlışlık olmaz ben labaqoick ile denedim martta adetim bitince ve gebeydim günleri iyi değerlendirmistikBu arada eklemeyi unuttum:))
Ben geçen ayki denememi yanlış yapmışım, takvime döngümü 28olarak ayarlıymış, geçmişe dönüp baktım bikaç aydır hep 25-26 günde bir olmuşum, bende döngüyü 26olarak ayarladım ve geçen ayki yumurtlama günüme bi baktım, zaten 2kere denemiştik, ondada yanlış günde yapmışız yumurtlama bittikten 2gün sonrası ve 4.cü günde yapmışız, e haliyle ben zaten yumurtlamayı kaçırmışım, döngüm 28ayarlıyken denk gelen tarih yanlışmış, boşuna zaman kaybı işte, hiç akıntı falanda kontrol etmemiştimki yumurtlama varmı yokmu hatırlamıyorum da, takvime göre denemiştik sadece, ama bu sefer akıntım başladı 3gündür var ve deniyoruz işte, yumurtlamada takvimdeki gibi doğru tutarsa ayın 1inde bakalım inşallah:)
Çok şükür bizlere destek olan eşlerimiz var canm bende burda ve nerede isteyen varsa herkes için dua ediyorum inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin bu mübarek gece daha çok dua etmek lazım beklemediğimiz anda çiçek açar umutlar amin canm cümlemizin kadir gecesi hayırlara vesile olsun inşallahEvet evet aynen öyle, eşimde dün kızdı artık, bırak şu nette okumayı araştırmayı yazmayı diye, iyice strese giritosun sende biliyosun stres etkiliyor demiştin hani, niye bile bile stres yapıyosun biraz rahat ol dedi,
Hep ben isterdim hadi bebek yapıcaz bugünde diye, nedense dün eşim dedi hadi yapmıyomuyuz diye,bide ben gece gece baya iş görmüştüm nasıl yorgunum ama boşver bugün halim yok dedim, valla dinlemedi olmaz gün aşırı dedin, dün yapmadık bugünde yapıcaz yumurtlaman yakın dedi gıcık ama çok mutlu oldum eşiminde artık böyle düşünmesine demekki oda hazır hissediyor üzülmeme dayanamıyor, inşallah bu ay güzel haber veririm onada çocuklarımada, bugün kadir gecesi herkez için dua ediyorum ben, dualarınızda bizlerede yer verin olurmu, rabb'im herkezin gönlüne göre versin, kadir gecemiz mübarek olsun cümlemizin
Tarihlermiz aynı canımBenimde adet tarihim 8 Haziran bende heyecanla bekliyorum ama yokmuş gibi geliyor
Canım testi buraya atarsan bize de bakalımKızlar adetimin gecikmesinin bugün 3. Günü sabah erken test yaptım. Silik çıktı ikinci çizgi. Fakat az önce çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Bu biraz garip değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?