- 3 Haziran 2016
- 578
- 258
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin ögleden sonra cikiomus bn saglik ocagina verdim insallah guzel hber alirim ya.s sende insallah guzel hber alirsinNezman cikicakmis kan sonucu?? Bende olmadim insallah olmam. Yarin idrar testi yapicam olmassam insallah. Burda kan yapmiyolar hamilelik icin
Insallah ayni anda güzel haberler veririz aminnn. Yinede hala hic bi belirtim yok ama bi umut iste beklemedeyimYarin ögleden sonra cikiomus bn saglik ocagina verdim insallah guzel hber alirim ya.s sende insallah guzel hber alirsin
Benim de 2 gün gecikmem var. Ne sancı var ne bir şey. Dün ıslaklık hissi vardı ama bugün yok. Sadece baş ağrım ve halsizliğim var. Adetim hiç gecikmez normalde. Sadece 2 ay önce gecikti ama onda karnımda inanılmaz şişlik vardı ve sancım vardı. Adet oldum tabi. Şimdi hiç bir şey yok. Anlamadım. Adete 2 gün kala test yapmıştım negatifti. Şimdi döngüm tamamlanana kadar tekrar yapmayı düşünmüyorum. Bakalım.Kizlar uc gun gecikmem var. Gebeligin ilk donemlerinde sersemlik ates cikmasi gibi cok sicak olmak asiri terlemek sıkıntı istahsizlik normal mi yasayan var mi? Kan verdim sonucu yarin alacagim
Tebrikler canim hamilesinnKizlar testi yeniledim baska markayla galiba hamileyim bu daha belli oluyor bugun yada kan testi yapacamEki Görüntüle 2274375
Hayirli olsun canimKizlar testi yeniledim baska markayla galiba hamileyim bu daha belli oluyor bugun yada kan testi yapacamEki Görüntüle 2274375
Ayyy insallah allah bir bekleyiş icerisinde olanlara heekeze nasip etsinHayirli olsun canimhemen kan testi yaptir
Darisi basimiza insallah
Hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün. Nasıl bir yol izlediniz ovu testi , nelere dikkat ettiniz hangi günler olduKizlar testi yeniledim baska markayla galiba hamileyim bu daha belli oluyor bugun yada kan testi yapacamEki Görüntüle 2274375
Canımm inşallah güzel sonuçlar vereceksin bizeYarin ögleden sonra cikiomus bn saglik ocagina verdim insallah guzel hber alirim ya.s sende insallah guzel hber alirsin
Canımmm tebriklerMrb kizlar size bisey danişacam adetime uc gun kaldi bu sabah test yaptim pozitifmi bide kullandigim marka laboquickEki Görüntüle 2274315
Mrb canim ozel bisey kullanmadim akintim ve kasik agrilarim olmustu ozaman anladim yumurtlama gunlerim degerlendirdimCanımmm tebrikler
Hem bunda hem yeni yaptığında çizgi çok belirgin
Yaptığın özel birşey varmıydı kuzum
Bide belirtilerin neydi
Benim daha 8 gün var öyle heyecanlıyımki
Keşke bir an önce geçse günler bende test yapsam
Kaç gün kala yaptın
3 gun kalaCanımmm tebrikler
Hem bunda hem yeni yaptığında çizgi çok belirgin
Yaptığın özel birşey varmıydı kuzum
Bide belirtilerin neydi
Benim daha 8 gün var öyle heyecanlıyımki
Keşke bir an önce geçse günler bende test yapsam
Kaç gün kala yaptın
Ovu testi denemedin canim akintiyla degerlendirdimHayırlı olsun sağlıcakla büyüsün. Nasıl bir yol izlediniz ovu testi , nelere dikkat ettiniz hangi günler oldu
Yapmadim eczaneden aldigim daha önce yaniltti buyuzden yapmadim bu seferCanımm inşallah güzel sonuçlar vereceksin bize
İdrar testi yapmışmıydın ?
Bna yardım edermsnızmerhaba arkadaşlar bende geçen ay 24 ünde oldum ama benim genelde 35 36 günde bir olur yani 30 da olmam lazım ama inanılmaz kasık ve bel ağrım var hastalancam mı acep çok korkuyorumm:sinifsinif:
Tebrikler canım darısı bizeMrb canim ozel bisey kullanmadim akintim ve kasik agrilarim olmustu ozaman anladim yumurtlama gunlerim degerlendirdim
Belirtilerim ise bas donmesi ozellikle kasik agrisi gogus agrisi