Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar uc gun gecikmem var. Gebeligin ilk donemlerinde sersemlik ates cikmasi gibi cok sicak olmak asiri terlemek sıkıntı istahsizlik normal mi yasayan var mi? Kan verdim sonucu yarin alacagim

Kizlar uc gun gecikmem var. Gebeligin ilk donemlerinde sersemlik ates cikmasi gibi cok sicak olmak asiri terlemek sıkıntı istahsizlik normal mi yasayan var mi? Kan verdim sonucu yarin alacagim
Benim de 2 gün gecikmem var. Ne sancı var ne bir şey. Dün ıslaklık hissi vardı ama bugün yok. Sadece baş ağrım ve halsizliğim var. Adetim hiç gecikmez normalde. Sadece 2 ay önce gecikti ama onda karnımda inanılmaz şişlik vardı ve sancım vardı. Adet oldum tabi. Şimdi hiç bir şey yok. Anlamadım. Adete 2 gün kala test yapmıştım negatifti. Şimdi döngüm tamamlanana kadar tekrar yapmayı düşünmüyorum. Bakalım.

Kizlar testi yeniledim baska markayla galiba hamileyim bu daha belli oluyor bugun yada kan testi yapacam
2274375

Kizlar bende 1 sene ugrastim gebe kalmak icin zamani bu vakitmis hissetmistim ben hamile oldugumu icime dogmustu birde normalde adetten 2 gun önce islakligim akintim bitiyordu bunda ader günü beyaz akintilarim vardi

Mrb kizlar size bisey danişacam adetime uc gun kaldi bu sabah test yaptim pozitifmi bide kullandigim marka laboquickEki Görüntüle 2274315
Canımmm tebrikler
Hem bunda hem yeni yaptığında çizgi çok belirgin
Yaptığın özel birşey varmıydı kuzum
Bide belirtilerin neydi
Benim daha 8 gün var öyle heyecanlıyımki
Keşke bir an önce geçse günler bende test yapsam
Kaç gün kala yaptın

Canımmm tebrikler
Bide belirtilerin neydi
Kaç gün kala yaptın
Mrb canim ozel bisey kullanmadim akintim ve kasik agrilarim olmustu ozaman anladim yumurtlama gunlerim degerlendirdim
Belirtilerim ise bas donmesi ozellikle kasik agrisi gogus agrisi

Canımmm tebrikler
Bide belirtilerin neydi
Kaç gün kala yaptın
3 gun kala

Back