Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim sürekli kar im ağrımıştı yumurtlamadan sonra başka birşey olmamıştı geri kalan hepsi adet gibiydi aynı

Aşırı uyku halindeyim iş yerinde kafamı tutamıyorum gün içinde ama oruca veriyorum ümitlenmek istemiyorum

Kizlaaaaarr günaydın bugün büyük gün biliyorsunuz. Akşama kadar adet olmazsam saat 17.00 gibi test alcam yapcam. Kendimi öyle sartladim. Çünkü karnimda felaket sanci var. Bu sabah aynada göğüslerim dikkatimi çekti baya sismisler bir de ucu yuvarlaklasip sanki biraz koyulaşmıs. Az önce bembeyaz bi akıntı geldi adet zannettim tuvalete kostum neyseki değilmiş çok şükür Allahım nolur bu sefer olsun nolur. Bugün daha bi değişik belirti var ustmde. Sizce halen gebelik belirtisi mi bunlar yoksaadet mi olcam

İnşAllah olmazsın gelmiştir bebişin Sabret biraz daha bence sabah ilk idrarla yap kesin bir sonuç alırsın

İnşAllah olmazsın gelmiştir bebişin Sabret biraz daha bence sabah ilk idrarla yap kesin bir sonuç alırsın
Sabrediyorum canım hemde hiç olmadigim kadar sabrediyorm. Umarım gün sonunda uzulmem☹ bir gün gecikti bir de bu kadar belirti boşuna değildir heralde off☹

Aslında sabah ilk idrarla yapman daha doğru olacaktır . Ama varsa bile çok silik de olsa çıkıyor ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim çok silik çizgiydi ilk idrarimla yapmamıştım. Bence tuvalet gir sonra git testini al sıvıyı kes ama sonra gel biraz daha bekle yap testini aksamı bekleme

Sabrediyorum canım hemde hiç olmadigim kadar sabrediyorm. Umarım gün sonunda uzulmem☹ bir gün gecikti bir de bu kadar belirti boşuna değildir heralde off☹

Sonunda da üzülmek yok Rabbim vereceği zamanı iyi bilir. Bence hamişsin ama

Sonunda da üzülmek yok Rabbim vereceği zamanı iyi bilir. Bence hamişsin ama
Üzülmeyin rabbim zamanını biliyor. Bende 1 sene sonunda hicbir problemim olmamasına rağmen zar zor hamile kaldım evlilik yıl dönumuzde eşime müjdeli haber verdim . Insan sürekli negatif görmekten bikiyor biliyorum

Canım sende de bembeyaz bi akıntı olmusmuydu

Canım hadi inşallah Güzel haberler alırsın Valla bu belirtilerle yedik kafayı

Günaydın canım şu testi biran önce yapsanda bizde rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…