• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Onlar genelde geç döllenmede oluyo senin sanki yerleşme belirtileride var gibi adeti doğru hesapladınmı canım geçen ayın kaçında olmuştun
Canım geçen ayın 18sinde oldum. Bende program var zaten takip ediyorm. 28 gunde bir oluyorm bugün olmadım. Kasıkta batmalar ara ara devam ediyo. Gogusler sisti. 1.5 haftdr dolgundu azıcık. 2 gunde iyice şiştiler. Anlamiyorm ne oluyo ama insallah bebisim gelmistr

Canım geçen ayın 18sinde oldum. Bende program var zaten takip ediyorm. 28 gunde bir oluyorm bugün olmadım. Kasıkta batmalar ara ara devam ediyo. Gogusler sisti. 1.5 haftdr dolgundu azıcık. 2 gunde iyice şiştiler. Anlamiyorm ne oluyo ama insallah bebisim gelmistr
Belirtilerin kesin gebelik diyo canım inşallahhhhhh vardır sabah test yapar yapmaz haberdar et bizi

Canım peki göğüslerinde damarlar çıktımı yani bellimi

Belirtilerin kesin gebelik diyo canım inşallahhhhhh vardır sabah test yapar yapmaz haberdar et bizi
Inşallah hepimizde vardr ya bak sen böyle deyince gözlerim doldu ağlıyorum şuan. Gebelik belirtisi arasında Duygusallik da var mı acaba☹

Salı günü beta hcg 1.9 çıktı benim adetime 6 gün vadı.İlişkinin 11. günüydü dr 14. günden sonra belli olur dedi.Çok merak ediyorum artış olur mu sizce??

Kızlar bat 9 var sat 2 mayıstı 2 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık batmalarım var bıcak kesiği gibi bugünde sürekli çişim var gibi bi dolgunluk hissediyorum kasıklarımda 9 gün kala olabilir mi? Bu ay fazla umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bilemiyorum da :KK14:o_O

Günaydın kızlar hala olmadım sabahki testte boyle

Eklentiler

• 20190517_075937.jpg
    20190517_075937.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar bat 9 var sat 2 mayıstı 2 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık batmalarım var bıcak kesiği gibi bugünde sürekli çişim var gibi bi dolgunluk hissediyorum kasıklarımda 9 gün kala olabilir mi? Bu ay fazla umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bilemiyorum da :KK14:o_O
Benim sürekli kar im ağrımıştı yumurtlamadan sonra başka birşey olmamıştı geri kalan hepsi adet gibiydi aynı

Back