Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olabilir canım gebelik testi yaptın silik çizgi mi çıktı? silik çıktıysa vardır inşallah Hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin bi kan versen netleşirdi aslında

olabilir canım gebelik testi yaptın silik çizgi mi çıktı? silik çıktıysa vardır inşallah Hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin bi kan versen netleşirdi aslında
Acaba iğnenin etkisi mi diye düşündüm çok hafif çıktı çünkü. Bilerek beklemek istedim olur da adet olursam ptesiye kadar gitmiycem kan vermeye canım. Bilemedim yaaa ilk defa inofolic sayesinde büyüdü yumurtam inşallah tutmuştur çok sağol canım benim

milasudoruk canım ne yaptın olabildin mi?
Canım bende seni merak ediyorum nasılsın nasıl gidiyo daha öncede yazdım ama cvp vermedin hamiş olunca diğer gruplara kaçtın Yok canım henüz gelen giden yok bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı

Canım bu dönemlerde çok strese girmememiz gerekiyor aslında ama başaramıyoruz işte bence gününü bekle gecikirsen yaparsın test inşallah meleğin gelmiştir herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun

Canım akıntın yerleşme olabilir büyük ihtimalle adet olsaydı devamı gelir di diye düşünüyorum elinde test varsa bir iki güne tekrarla inşallah meleğin gelmiştir inşallah hayırlısı sağlıklısı olsun

İnşallah canım normalde 28 günde bir olurum adet geçen ay 18 inde oldum hala olmadım buay
Olsun canım bekle bakalım biraz daha geç döllenme olmuş olabilir bende olmadım henüz dua ediyorum bebeğim varsa olmayayım ama bebeğim yoksa da olayım çok gecikmesin çünkü oda büyük bir sıkıntı stres tabi gönlümüz hep bebişten yanaRabbim sağlıklısını versin inşallah gelmiştir meleğin Geç döllenmede doktorlar 10 güne kadar bekletiyorlar çünkü 10.günü çıkanda var sen içini ferah tut

İnşallah öyledir canım testim yok evde 2 tane vardı kullandım olmadı bugün alır yarın sabah yaparım. Eşim yapma dedi o kadar çok yapıp hüsrana uğradım ki heralde çift çizgiyi görsem de inanmam

canım tekrar bi idrar testi yap bence yine gözükürse eğer vardır inşallah ne zaman yapmıştın diğer testi? ona göre gider kan verirsin çatlatma iğnesi hakkında da bilgim yok o yapabilir mi hiç bilmiyorum

Canım bende seni merak ediyorum nasılsın nasıl gidiyo daha öncede yazdım ama cvp vermedin hamiş olunca diğer gruplara kaçtın Yok canım henüz gelen giden yok bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı
yok canım ya görmedim yazdığını görsem cevap verirdim gerçekten kusura bakma aa belirti falan yokmu? test yaptın mı canım tekrar

Anladım canım hep yapma diyorlarda biz sabredemiyoruz ki ne zaman dan beri demiyordun canım Hahah bizde hep öyle diyoruz valla test bozuk derim ben yanlış ilk var bu işte derim herhalde

Dedim bu kız bizi terk etti Olsun canım şaka yapıyorum adet olmam gereken gün yaptım bişey yoktu canım bekliyorum şimdi o yüzden .Ya belirti diye düşünürsem çok şey bulurumda herseyi ona yormak istemiyorum ama şu sıra en çok dikkatimi çeken göğüs ağrım oluyo 3 4 günden beri şişdi filan bazen kasıklarıma vuruyor ağrı bıçak batar gibi ve adet ağrısı gibi sen nasılsın nasıl gidiyor birda ha kan testi yaptırdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…