• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün yapcam da biraz daha geciksin istiyorm. Gün içinde olmazsam söz yapcam
Butun konusmalarnzi okudum insallah hamilesindr ;) ama benim tavsiyem sabah ilk israrnla yapman yada gece kalkiosan o zaman yapman ama yakin zamanda sivi alms olma .gun icinde yaparda negatfi gorursen busefer acaba gun icinde yaptm ondan mi die kafana takilir tabi en dgru zamani sen bilrsn

Butun konusmalarnzi okudum insallah hamilesindr :KK66: ama benim tavsiyem sabah ilk israrnla yapman yada gece kalkiosan o zaman yapman ama yakin zamanda sivi alms olma .gun icinde yaparda negatfi gorursen busefer acaba gun icinde yaptm ondan mi die kafana takilir tabi en dgru zamani sen bilrsn
Aslında orucluyum gün içinde yaklaşık 15 saat sıvı almıyoruz belki. Yapsam çıkar mı

Herkese merhaba kızlar. Dilerim rabbim bu mübarek ramazan gününde dualarımızı kabul eder ve bebişlerimiz bize gelir🤲🏻 size bi sorum olcak ben 3 mayıs cuma gece 23.30 da çatlatma iğnesi oldum. Cuma ve pazar ilişki oldu. Bidaha kontrole gittiğimde yumurtam çatlamıştı 1 adet 22mm yumurtam vardı bu arada. İğnenin 11. Ve 12. Günü hayalet çizgi gördüm testte. Dün akşam hafiften bi bel ağrım ve karnımda batmalar vardı. Tuvalette peçeteye silerken kahverengi leke gibi bişey geldi bugün hiç bişey yok. Adetim ne zaman bilmiyorum pko var adetlerim düzensiz. Sizce yerleşme kanaması mıdır? Gebelik var mıdır acaba? Ptesi randevu aldım ama meraktan da çatlıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum❤️

Benim tüm belirtilerim yumurtalama gününde bitti. Acaba erken mi yumurtladım diye düşünürken bugün kötü bir haber aldım ve ağla ağla içim çıktı. Az önce de kaç sene sonra ilk kez kahveden tiksindim ve kustum. Ama ne belirti var ne de bir şey. Sanırım üzüntüden olabilir. Test için de çok erken diye düşünüyorum. Zaten belirti de pek yok gibi. Adetime 8-9 gün var daha. :(

Back