Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aylardır bu şekilde gününün geçtiği olmuşmuydu
Yok olmadı hep 28 gün. Erken olduğu olmustr ama geç olmadı hic. Ilk defa bugün adet olmam gerekirken olmadım. Ve göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Kasıkta batma şeklinde ağrı var ve belime vuruyo. Bu ağrı da ilk defa oluyo.

Geçen ayın kaçında olmuştun eşini kandır o dediğim testten aldır canım merakla bekliyoruz güzel haberleri

Valla kızlar kendimi pazartesine sartlamistim ama kanima girdiniz bugün uyku tutmaz beni yarın sabah gideyim de alayım çok fenasiniz giiiizzzzz
Bizede haber ver canım ama mutlaka tamammı hadi inşallah bebeğin gelmiştir

Kız sabaha kadar uyuyamamki zaten. Eczane açıldığı gibi test alırım yazarım ama yine negatif çıkarsa yaaaa inşallah vardr insallahh eczane kacta acilirki
Kız şartlandırma kendini bak biz negatiflerden sonra relax ız şuan Öyle düşünme nerden biliyorsun negatif olduğunu hem İnşallah güzel haberler alacaksın canım 8.30 galiba canım

Kız şartlandırma kendini bak biz negatiflerden sonra relax ız şuan Öyle düşünme nerden biliyorsun negatif olduğunu hem İnşallah güzel haberler alacaksın canım 8.30 galiba canım
Millet 5 6 gün gecikiyo yine negatif aliyo benimki daha 1 gün gecikti nasıl ciksinki off kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…