- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
Onlar genelde geç döllenmede oluyo senin sanki yerleşme belirtileride var gibi adeti doğru hesapladınmı canım geçen ayın kaçında olmuştunMillet 5 6 gün gecikiyo yine negatif aliyo benimki daha 1 gün gecikti nasıl ciksinki off kafamda deli sorular
Canım geçen ayın 18sinde oldum. Bende program var zaten takip ediyorm. 28 gunde bir oluyorm bugün olmadım. Kasıkta batmalar ara ara devam ediyo. Gogusler sisti. 1.5 haftdr dolgundu azıcık. 2 gunde iyice şiştiler. Anlamiyorm ne oluyo ama insallah bebisim gelmistrOnlar genelde geç döllenmede oluyo senin sanki yerleşme belirtileride var gibi adeti doğru hesapladınmı canım geçen ayın kaçında olmuştun
. daha var adetime ama
Belirtilerin kesin gebelik diyo canım inşallahhhhhh vardır sabah test yapar yapmaz haberdar et biziCanım geçen ayın 18sinde oldum. Bende program var zaten takip ediyorm. 28 gunde bir oluyorm bugün olmadım. Kasıkta batmalar ara ara devam ediyo. Gogusler sisti. 1.5 haftdr dolgundu azıcık. 2 gunde iyice şiştiler. Anlamiyorm ne oluyo ama insallah bebisim gelmistr
Canım peki göğüslerinde damarlar çıktımı yani bellimiCanım geçen ayın 18sinde oldum. Bende program var zaten takip ediyorm. 28 gunde bir oluyorm bugün olmadım. Kasıkta batmalar ara ara devam ediyo. Gogusler sisti. 1.5 haftdr dolgundu azıcık. 2 gunde iyice şiştiler. Anlamiyorm ne oluyo ama insallah bebisim gelmistr
O zaman da kırmızılar gelene kadar beklersin kusummmKız sabaha kadar uyuyamamki zaten. Eczane açıldığı gibi test alırım yazarım ama yine negatif çıkarsa yaaaainşallah vardr insallahh eczane kacta acilirki
Valla Milet de 4 5 gün önceden pozitif görüyo onları düşünMillet 5 6 gün gecikiyo yine negatif aliyo benimki daha 1 gün gecikti nasıl ciksinki off kafamda deli sorular
Inşallah hepimizde vardr ya bak sen böyle deyince gözlerim doldu ağlıyorum şuan. Gebelik belirtisi arasında Duygusallik da var mı acaba☹Belirtilerin kesin gebelik diyo canım inşallahhhhhh vardır sabah test yapar yapmaz haberdar et bizi
Gogsumde normalde de damarlar bellidir zaten canım ya anlayamadimki ama şiştilerCanım peki göğüslerinde damarlar çıktımı yani bellimi
Bat ne zaman kaç gün geçti?Günaydın kızlar hala olmadım sabahki testte boyle
Normal döngümden 5 gün geçtiBat ne zaman kaç gün geçti?
Fazlasıyla var canım duygu değişimi hassasiyet kıyamam yaInşallah hepimizde vardr ya bak sen böyle deyince gözlerim doldu ağlıyorum şuan. Gebelik belirtisi arasında Duygusallik da var mı acaba☹
Valla ben göremedim canımGünaydın kızlar hala olmadım sabahki testte boyle
Tekrar bi kan ver istersenSalı günü beta hcg 1.9 çıktı benim adetime 6 gün vadı.İlişkinin 11. günüydü dr 14. günden sonra belli olur dedi.Çok merak ediyorum artış olur mu sizce??
Benim sürekli kar im ağrımıştı yumurtlamadan sonra başka birşey olmamıştı geri kalan hepsi adet gibiydi aynıKızlar bat 9 var sat 2 mayıstı 2 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık batmalarım var bıcak kesiği gibi bugünde sürekli çişim var gibi bi dolgunluk hissediyorum kasıklarımda 9 gün kala olabilir mi? Bu ay fazla umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bilemiyorum da
Normal döngümden 5 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?