Kan testi verdik hormon testi bekliyoruzzz dualarınızı bekliyorum kızlarrrO zaman bekle canım birazdaha erken hem en azından 2 gün kalaya kadar bekle o gün yaparsın bence şimdi olsada çıkmayabilir hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah canım
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canımKızlar bende geciktim 2 gün kadın doğuma geldim özele ultrasonla sadee kontrol etti hormon testi istedi bekliyoruz 2 saate sonuç çıkacak dua edib nolur
Hahah ay Allah’ım bebiş varsa adet olmayız inşallahInşallah kimse adet olmaz
Bembeyaz yumurta akı kıvamında akıntı gebelik belirtisi mi bunu yaşayan var mi
[/QUOTE
Kız sen hala yapmadın bende heyecanlanarak girdim haberine bakmak için
İnşallahhhhhh canımInşallah kimse adet olmaz
Aynen yoksada gelse rahatlasakHahah ay Allah’ım bebiş varsa adet olmayız inşallahYoksa da olalım sebepsiz olmamakta kötü
Hayrli sonuclar alrsn insallhKan testi verdik hormon testi bekliyoruzzz dualarınızı bekliyorum kızlarrr
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınKan testi verdik hormon testi bekliyoruzzz dualarınızı bekliyorum kızlarrr
Butun konusmalarnzi okudum insallah hamilesindrBugün yapcam da biraz daha geciksin istiyorm. Gün içinde olmazsam söz yapcam
Aslında orucluyum gün içinde yaklaşık 15 saat sıvı almıyoruz belki. Yapsam çıkar mıButun konusmalarnzi okudum insallah hamilesindrama benim tavsiyem sabah ilk israrnla yapman yada gece kalkiosan o zaman yapman ama yakin zamanda sivi alms olma .gun icinde yaparda negatfi gorursen busefer acaba gun icinde yaptm ondan mi die kafana takilir tabi en dgru zamani sen bilrsn
Valla bebek yokken olmamak çok kötüAynen yoksada gelse rahatlasak
Canim inşallah hamilesindirAslında orucluyum gün içinde yaklaşık 15 saat sıvı almıyoruz belki. Yapsam çıkar mı
Canım yokmu senin elinde test bi deneseneBugün adetin 6. Günü ne gelen var ne giden
çıkar bence sıvı almıyorum bisey yapmıyosun sıkış biraz git yap canimAslında orucluyum gün içinde yaklaşık 15 saat sıvı almıyoruz belki. Yapsam çıkar mı
Hepsini harcadımCanım yokmu senin elinde test bi denesene
Hadi bakalım inşallah meleğin seninle dirHepsini harcadımSalı günü kan vermeyi bekliyorum
Canım ne yaptın çıkmadımı dahaKan testi verdik hormon testi bekliyoruzzz dualarınızı bekliyorum kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?