- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
6 gün öncesini gösterenler var onlardan al yap çıkar on gün dayanılırmı öyleTestim yok da buradakiler daha erken 10 gün bekle diyorlar ne yapcam bilemiyorm
Bencede hemen çıkmazsa da umudunu kaybetme kırmızı ları görene kadar umut hep varMerakliiiiiiiiii bak bize yaptık oturduk bekliyoruz dimi özlemcim
Dayanılmaz tabi yaaa sen gel bi de bana sor içim kayniyo resmen heyecan mutluluk merak hepsi bir arada yaşıyorum. Ama aylardr negatif gördüğüm için test yapmaya korkuyorm6 gün öncesini gösterenler var onlardan al yap çıkar on gün dayanılırmı öyle
Valla negatifi aldık oturduk şu anda umut ediyoruz belki geç döllenme olmuştur diye bekliyoruzeee sonuç alan yok mu kız ne oturuyonuz kalkın baksaniza
Evet kuzum 3 gün kala yaptım hala adet olmadım hayal çizgi ile Ümit bekliyorum olacak inşallahBencede hemen çıkmazsa da umudunu kaybetme kırmızı ları görene kadar umut hep varMerakliiiiiiiiii bak bize yaptık oturduk bekliyoruz dimi özlemcim
Bence yaaap sabahTestim yok da buradakiler daha erken 10 gün bekle diyorlar ne yapcam bilemiyorm
Anladım canım benim de 5 gün geciktiAynen adet günüm bugundu erken olurdu geç olmazdı bi de düzeniydi 28 gunde bir olurdu. Ama bugün olmadım.
Kız sen yine 3 gün kala yaptın e ben nabayımEvet kuzum 3 gün kala yaptım hala adet olmadım hayal çizgi ile Ümit bekliyorum olacak inşallah
Şimdi yapamamki balım ya testim yok. Offf kizzz bak test yapasım geldi heee nöbetçi eczane var mı acabaValla negatifi aldık oturduk şu anda umut ediyoruz belki geç döllenme olmuştur diye bekliyoruzAma belki seninki çıkıcak bilemezsinki canım he şimdi yaparsın inşallah pozitif çıkar ama çıkmazsanda hiç stres yapma olmazsan bir kaç gün daha sonra yaparsın canım
Senin o sıkıntı sanki yaKız sen yine 3 gün kala yaptın e ben nabayımNeyse beklemeye devam Bide hangi gün yumurtladığımı tam anlayabilseydim iyiydi
Valla koşa koşa gider bendeŞimdi yapamamki balım ya testim yok. Offf kizzz bak test yapasım geldi heee nöbetçi eczane var mı acabaolsa da bizimki gitmezki. Yarına kadar gözüme uyku girmeyeck he kanıma girdiniz
Valla ya bi anlayabilseydim keşke hangi gün yumurtladığımı 26 sı pik gibi 4 ü pik 7 Side öyle gibiSenin o sıkıntı sanki yaama olsun bekliyoruz umut hep vaaarr
Canım hangi şehirde oturuyorsun bu ara da .kız illaki vardır oturduğun semtte nöbetçi eczane gönder eşini alsın benimkine desem gel kan verelim çıkmayacağını bile bile koşarız yinedeŞimdi yapamamki balım ya testim yok. Offf kizzz bak test yapasım geldi heee nöbetçi eczane var mı acabaolsa da bizimki gitmezki. Yarına kadar gözüme uyku girmeyeck he kanıma girdiniz
Pik pik yumurtluyorsun yaniValla ya bi anlayabilseydim keşke hangi gün yumurtladığımı 26 sı pik gibi 4 ü pik 7 Side öyle gibiResmen şaka gibiyim
O da o kadar çok negatif gördü ki yarını bekle der kesin hatta sordum bekle biraz daha geciksin dediCanım hangi şehirde oturuyorsun bu ara da .kız illaki vardır oturduğun semtte nöbetçi eczane gönder eşini alsın benimkine desem gel kan verelim çıkmayacağını bile bile koşarız yinede
Hahah yok kız nerde bende o şans hepsini bir anda doğuruveririmPik pik yumurtluyorsun yanikız bu kadar çok yumurtlama sonra ikiz ucuz suprizi olmasin
O da o kadar çok negatif gördü ki yarını bekle der kesin hatta sordum bekle biraz daha geciksin dedikocalar da bizim gibi konuşmaya başladı geciksin falan diyo allahım koptum ya
Aaa aynen ya hepsi birbirine benziyo bunların. O zaman kocana iyi bak kız malum çok yorulacaga benziyoHahah yok kız nerde bende o şans hepsini bir anda doğuruveririmTabikidr o kadar yumurtlama mümkün olmazda bak testleri atayım Allah aşkına kafayı yedim iyice
Aylardır bu şekilde gününün geçtiği olmuşmuyduDayanılmaz tabi yaaa sen gel bi de bana sor içim kayniyo resmen heyecan mutluluk merak hepsi bir arada yaşıyorum. Ama aylardr negatif gördüğüm için test yapmaya korkuyorm
Hahah anlaşılan benim bebelerin hepsi aynı model olacakAaa aynen ya hepsi birbirine benziyo bunların. O zaman kocana iyi bak kız malum çok yorulacaga benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?