Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

eee sonuç alan yok mu kız ne oturuyonuz kalkın baksaniza
Valla negatifi aldık oturduk şu anda umut ediyoruz belki geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz Ama belki seninki çıkıcak bilemezsinki canım he şimdi yaparsın inşallah pozitif çıkar ama çıkmazsanda hiç stres yapma olmazsan bir kaç gün daha sonra yaparsın canım

Evet kuzum 3 gün kala yaptım hala adet olmadım hayal çizgi ile Ümit bekliyorum olacak inşallah
Kız sen yine 3 gün kala yaptın e ben nabayım Neyse beklemeye devam Bide hangi gün yumurtladığımı tam anlayabilseydim iyiydi

Şimdi yapamamki balım ya testim yok. Offf kizzz bak test yapasım geldi heee nöbetçi eczane var mı acaba olsa da bizimki gitmezki. Yarına kadar gözüme uyku girmeyeck he kanıma girdiniz

Şimdi yapamamki balım ya testim yok. Offf kizzz bak test yapasım geldi heee nöbetçi eczane var mı acaba olsa da bizimki gitmezki. Yarına kadar gözüme uyku girmeyeck he kanıma girdiniz
Canım hangi şehirde oturuyorsun bu ara da .kız illaki vardır oturduğun semtte nöbetçi eczane gönder eşini alsın benimkine desem gel kan verelim çıkmayacağını bile bile koşarız yinede

Canım hangi şehirde oturuyorsun bu ara da .kız illaki vardır oturduğun semtte nöbetçi eczane gönder eşini alsın benimkine desem gel kan verelim çıkmayacağını bile bile koşarız yinede
O da o kadar çok negatif gördü ki yarını bekle der kesin hatta sordum bekle biraz daha geciksin dedi kocalar da bizim gibi konuşmaya başladı geciksin falan diyo allahım koptum ya

Pik pik yumurtluyorsun yani kız bu kadar çok yumurtlama sonra ikiz ucuz suprizi olmasin
Hahah yok kız nerde bende o şans hepsini bir anda doğuruveririmTabikidr o kadar yumurtlama mümkün olmazda bak testleri atayım Allah aşkına kafayı yedim iyice

Eklentiler

• 3EEA0296-B5F0-45C1-9E0D-C0FAE60CE780.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 33
Hahah yok kız nerde bende o şans hepsini bir anda doğuruveririmTabikidr o kadar yumurtlama mümkün olmazda bak testleri atayım Allah aşkına kafayı yedim iyice
Aaa aynen ya hepsi birbirine benziyo bunların. O zaman kocana iyi bak kız malum çok yorulacaga benziyo

Aaa aynen ya hepsi birbirine benziyo bunların. O zaman kocana iyi bak kız malum çok yorulacaga benziyo
Hahah anlaşılan benim bebelerin hepsi aynı model olacak oda hasta ya ilaç kullanıyor şu an tedavide maalesef kıyamamda ama hiç te belli olmaz o anki ruh Halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…