Belki uç kere yumurtladınValla ya bi anlayabilseydim keşke hangi gün yumurtladığımı 26 sı pik gibi 4 ü pik 7 Side öyle gibiResmen şaka gibiyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki uç kere yumurtladınValla ya bi anlayabilseydim keşke hangi gün yumurtladığımı 26 sı pik gibi 4 ü pik 7 Side öyle gibiResmen şaka gibiyim
![]()
Yok olmadı hep 28 gün. Erken olduğu olmustr ama geç olmadı hic. Ilk defa bugün adet olmam gerekirken olmadım. Ve göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Kasıkta batma şeklinde ağrı var ve belime vuruyo. Bu ağrı da ilk defa oluyo.Aylardır bu şekilde gününün geçtiği olmuşmuydu
Hahaha yok kız nerde bende o şansBelki uç kere yumurtladın![]()
Sanki 7 yazanHahah yok kız nerde bende o şans hepsini bir anda doğuruveririmTabikidr o kadar yumurtlama mümkün olmazda
bak testleri atayım Allah aşkına kafayı yedim iyice
![]()
Sen sabah test al hemen yapYok olmadı hep 28 gün. Erken olduğu olmustr ama geç olmadı hic. Ilk defa bugün adet olmam gerekirken olmadım. Ve göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Kasıkta batma şeklinde ağrı var ve belime vuruyo. Bu ağrı da ilk defa oluyo.
Geçen ayın kaçında olmuştun eşini kandır o dediğim testten aldır canım merakla bekliyoruz güzel haberleriYok olmadı hep 28 gün. Erken olduğu olmustr ama geç olmadı hic. Ilk defa bugün adet olmam gerekirken olmadım. Ve göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Kasıkta batma şeklinde ağrı var ve belime vuruyo. Bu ağrı da ilk defa oluyo.
Valla kızlar kendimi pazartesine sartlamistim ama kanima girdiniz bugün uyku tutmaz beni yarın sabah gideyim de alayımSen sabah test al hemen yap![]()
Az önce alıp gelsek dedim de geciksin diyoGeçen ayın kaçında olmuştun eşini kandır o dediğim testten aldır canım merakla bekliyoruz güzel haberleri![]()
Adet olacaksindr canım.ilişki sonrası pembe kan geldi acaba nedir bilen varmı ??
Yaaa biz miValla kızlar kendimi pazartesine sartlamistim ama kanima girdiniz bugün uyku tutmaz beni yarın sabah gideyim de alayımçok fenasiniz giiiizzzzz
Bizede haber ver canım ama mutlaka tamammı hadi inşallah bebeğin gelmiştirValla kızlar kendimi pazartesine sartlamistim ama kanima girdiniz bugün uyku tutmaz beni yarın sabah gideyim de alayımçok fenasiniz giiiizzzzz
Kız sabaha kadar uyuyamamki zaten. Eczane açıldığı gibi test alırım yazarım ama yine negatif çıkarsa yaaaaBizede haber ver canım ama mutlaka tamammı hadi inşallah bebeğin gelmiştir![]()
Kız şartlandırma kendini bak biz negatiflerden sonra relax ız şuanKız sabaha kadar uyuyamamki zaten. Eczane açıldığı gibi test alırım yazarım ama yine negatif çıkarsa yaaaainşallah vardr insallahh
eczane kacta acilirki
Millet 5 6 gün gecikiyo yine negatif aliyo benimki daha 1 gün gecikti nasıl ciksinki off kafamda deli sorularKız şartlandırma kendini bak biz negatiflerden sonra relax ız şuanÖyle düşünme nerden biliyorsun negatif olduğunu hem İnşallah güzel haberler alacaksın canım
8.30 galiba canım
Deme öyleee güzel düşün güzel olsunMillet 5 6 gün gecikiyo yine negatif aliyo benimki daha 1 gün gecikti nasıl ciksinki off kafamda deli sorular![]()
Mübarek ramazan hepimize uğur şans mutluluk getrsin hepimiz buraya hamileyimmm yazalım insallahDeme öyleee güzel düşün güzel olsun![]()
Aminnnn inşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahMübarek ramazan hepimize uğur şans mutluluk getrsin hepimiz buraya hamileyimmm yazalım insallah![]()
![]()
yarın ola hayrola o zaman
![]()