- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
Benim sürekli kar im ağrımıştı yumurtlamadan sonra başka birşey olmamıştı geri kalan hepsi adet gibiydi aynı
Aşırı uyku halindeyim iş yerinde kafamı tutamıyorum gün içinde ama oruca veriyorum ümitlenmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sürekli kar im ağrımıştı yumurtlamadan sonra başka birşey olmamıştı geri kalan hepsi adet gibiydi aynı
Kizlaaaaarr günaydın bugün büyük gün biliyorsunuz. Akşama kadar adet olmazsam saat 17.00 gibi test alcam yapcam. Kendimi öyle sartladim. Çünkü karnimda felaket sanci var. Bu sabah aynada göğüslerim dikkatimi çekti baya sismisler bir de ucu yuvarlaklasip sanki biraz koyulaşmıs. Az önce bembeyaz bi akıntı geldi adet zannettim tuvalete kostum neyseki değilmiş çok şükürAllahım nolur bu sefer olsun nolur. Bugün daha bi değişik belirti var ustmde. Sizce halen gebelik belirtisi mi bunlar yoksaadet mi olcam
Sabrediyorum canım hemde hiç olmadigim kadar sabrediyorm. Umarım gün sonunda uzulmem☹ bir gün gecikti bir de bu kadar belirti boşuna değildir heralde off☹İnşAllah olmazsın gelmiştir bebişinSabret biraz daha bence sabah ilk idrarla yap kesin bir sonuç alırsın
Aslında sabah ilk idrarla yapman daha doğru olacaktır . Ama varsa bile çok silik de olsa çıkıyor ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim çok silik çizgiydi ilk idrarimla yapmamıştım. Bence tuvalet gir sonra git testini al sıvıyı kes ama sonra gel biraz daha bekle yap testini aksamı beklemeKizlaaaaarr günaydın bugün büyük gün biliyorsunuz. Akşama kadar adet olmazsam saat 17.00 gibi test alcam yapcam. Kendimi öyle sartladim. Çünkü karnimda felaket sanci var. Bu sabah aynada göğüslerim dikkatimi çekti baya sismisler bir de ucu yuvarlaklasip sanki biraz koyulaşmıs. Az önce bembeyaz bi akıntı geldi adet zannettim tuvalete kostum neyseki değilmiş çok şükürAllahım nolur bu sefer olsun nolur. Bugün daha bi değişik belirti var ustmde. Sizce halen gebelik belirtisi mi bunlar yoksaadet mi olcam
Sabrediyorum canım hemde hiç olmadigim kadar sabrediyorm. Umarım gün sonunda uzulmem☹ bir gün gecikti bir de bu kadar belirti boşuna değildir heralde off☹
Üzülmeyin rabbim zamanını biliyor. Bende 1 sene sonunda hicbir problemim olmamasına rağmen zar zor hamile kaldım evlilik yıl dönumuzde eşime müjdeli haber verdim . Insan sürekli negatif görmekten bikiyor biliyorumSonunda da üzülmek yok Rabbim vereceği zamanı iyi bilir. Bence hamişsin ama![]()
Inşallah gebeyimdir inşallahSonunda da üzülmek yok Rabbim vereceği zamanı iyi bilir. Bence hamişsin ama![]()
Adetim normal şartlarda pazartesi günü bekliyim diyorum olmazsam hemen gidicem :)Te
Tekrar bi kan ver istersen
Canım sende de bembeyaz bi akıntı olmusmuyduAslında sabah ilk idrarla yapman daha doğru olacaktır . Ama varsa bile çok silik de olsa çıkıyor ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim çok silik çizgiydi ilk idrarimla yapmamıştım. Bence tuvalet gir sonra git testini al sıvıyı kes ama sonra gel biraz daha bekle yap testini aksamı bekleme
Canım hadi inşallah Güzel haberler alırsınKizlaaaaarr günaydın bugün büyük gün biliyorsunuz. Akşama kadar adet olmazsam saat 17.00 gibi test alcam yapcam. Kendimi öyle sartladim. Çünkü karnimda felaket sanci var. Bu sabah aynada göğüslerim dikkatimi çekti baya sismisler bir de ucu yuvarlaklasip sanki biraz koyulaşmıs. Az önce bembeyaz bi akıntı geldi adet zannettim tuvalete kostum neyseki değilmiş çok şükürAllahım nolur bu sefer olsun nolur. Bugün daha bi değişik belirti var ustmde. Sizce halen gebelik belirtisi mi bunlar yoksaadet mi olcam
Günaydın canım şu testi biran önce yapsanda bizde rahatlasakKizlaaaaarr günaydın bugün büyük gün biliyorsunuz. Akşama kadar adet olmazsam saat 17.00 gibi test alcam yapcam. Kendimi öyle sartladim. Çünkü karnimda felaket sanci var. Bu sabah aynada göğüslerim dikkatimi çekti baya sismisler bir de ucu yuvarlaklasip sanki biraz koyulaşmıs. Az önce bembeyaz bi akıntı geldi adet zannettim tuvalete kostum neyseki değilmiş çok şükürAllahım nolur bu sefer olsun nolur. Bugün daha bi değişik belirti var ustmde. Sizce halen gebelik belirtisi mi bunlar yoksaadet mi olcam
Bugün yapcam da biraz daha geciksin istiyorm. Gün içinde olmazsam söz yapcamGünaydın canım şu testi biran önce yapsanda bizde rahatlasak![]()
Canm gebelik testi en dogru sabah birikmis ilk idrarda çıkar. Gun icinde seviyesi azalir. Tavsiyem sabah yapman.Bugün yapcam da biraz daha geciksin istiyorm. Gün içinde olmazsam söz yapcam
Ama sabaha kadar ben arada tuvalete gidiyorm nasıl birikecekki. Tutsam mi acabaCanm gebelik testi en dogru sabah birikmis ilk idrarda çıkar. Gun icinde seviyesi azalir. Tavsiyem sabah yapman.
Ama sabaha kadar ben arada tuvalete gidiyorm nasıl birikecekki. Tutsam mi acaba
Bence olmazsın gibime geliyo benimde bugün son gün olmam lazımBugün yapcam da biraz daha geciksin istiyorm. Gün içinde olmazsam söz yapcam
Inşallah kimse adet olmazBence olmazsın gibime geliyo benimde bugün son gün olmam lazım