Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canım benimde günüm bugündü ama olmadım henüz test yaptım negatif çıktı umudumda yoktu zaten bekliyorum şimdi Ben 3 aydan beride progestan hap kullanıyorum canım düzenlesin diye .Eşlerimiz bize belli etmiyor ama onlarda çok etkileniyor tabikide canım İnşallah senin meleğin gelmiştir ne kadarlık evliydin canım

Inşallah senin de meleğin seninledir. Kurban olduğum allah ol deyince oluyo. Biz ne yaparsak yapalım alan da o veren de o. Ben aralikta evlendim. Ama eşim bi an önce çocuk isteyince ocaktan beri deniyoruz. Olmadı bir turlu. Ben 27 eşim 40 yaşında. Biraz da yaştan dolayı tabi. Olmadıkça bende kendimi kötü hissettim. Bi de esimin o yüzündeki ifade varya beni bitirdi. Bugün o sevinci görünce off allahım dedim nolur ya noluuurr olsun. Gelsin artık meleklerimiz

Canım sen içini ferah tut senin hiç bir sıkıntında yokmuş bence meleğin seninle inşallahOlur canım Rabbim yeter ki ol desin bolca dua edelim inşallah rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin Benim eşimde bi kere öyle olmuştu ben mahvoldum o zamanda negatif çıkınca o yüzden şuanda da hemen ümitlenemiyorum sen güzel haberler al inşallah

Canimmmm inşallah senin de meleğin seninle sen de içini rahat tut. Dediğim gibi allah veriyo bizim elimizden hic bisey gelmiyo. Sende bi sıkıntı falan var mı canım sen ne kadardr istiyorsun

Canimmmm inşallah senin de meleğin seninle sen de içini rahat tut. Dediğim gibi allah veriyo bizim elimizden hic bisey gelmiyo. Sende bi sıkıntı falan var mı canım sen ne kadardr istiyorsun
Canım bende de aslında bir sıkıntı yok kist falan ama sebepsiz işte ocakta 60 gün adet olmadım tarlusalla oldum sonra o bitince martda Progestan a başladım 3 aylık düzenlesin diye verdi doktorum işte 2 gün önce bitti 2 ay düzenliydi en azından iyiydi çok gecikmedi ama bu ay bakalım olmadım henüz nasip işte umut dünyasıBenim 1 yıl olcak deniyeli canım evlenelide 2 yıl olcak nasipse.Valla canım o kadar çok negatif gördüm ki korkum var ya

Ahh bende de öyle korku var. Eşim niye gidip test almadin diyo. Nasıl alayım. Içimdeki korku izin vermiyorki. Gözlerindeki o sevinci gördükten sonra nasıl gözlerine bakıp yok diyeyim. Ha belki var ama daha idrara gecmemistir. Ne olursa olsun 1 hafta beklicem. Öyle test alcam yada pazartesine kadar olmazsa kan testine de gidebilirim valla ne yapcam bilmiyormki bende allahım duy sesimizi

Ay valla sen iyi dayanıyorsun canım o zaman Ben asla dayanamam Evet ya insan hiç olumsuz bişey demek istemiyorki onların yüzü gülünce hep gülsün istiyoruz inşallahda daha daçok Güler bebiş gelirde Bende beklerim artık ya dayanabilirsem pzartesiye kadar olmazsam sonra belki kan veririm Amiiinnn inşallah

Eşim sen bi hamile ol seni sırtımda taşıyacam diyo çok büyük vaadleri var. Kızarsam bana kızmayacakmış falan ohh dedim inşallah olur da o zaman sen görürsün gecenin 3unde aserdim diyip gondereyim de görsün inşallah olur inşallah. Hayalî bile güzel. Her ne kadar kocalarımızı azcik yoracak olsak da onlara da keyifli gelcek bence

Hah hiç sorma valla canım hele ben zaten hiç boğazım durmaz eşimde bana der sen şimdi böyleysen hamile olsan ne yaparsın kim bilir der dalga geçer benle bende o zaman gecenin bi yarısı olmayan bi şeyi isterim diyorum hep neler hayal ediyoruz bunun üzerine ama Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmezmiş o yüzden dualarımızıda kabul etsin inşallah

bende biraz balık etliyim. Eşim hamile oldugunda sen tank gibi olursun diyo gicik sen görürsün dedim. Inşallah hamile oluruz da tanki manki görürler çok pis hain planlarım var

Bence yapmalısın

bende biraz balık etliyim. Eşim hamile oldugunda sen tank gibi olursun diyo gicik sen görürsün dedim. Inşallah hamile oluruz da tanki manki görürler çok pis hain planlarım var
Hahah bu kadar dalga geçmelerinin bedelini ödeteceğiz bence ama bundan haberleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…