- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Yok canım benimde günüm bugündü ama olmadım henüz test yaptım negatif çıktı umudumda yoktu zaten bekliyorum şimdi Ben 3 aydan beride progestan hap kullanıyorum canım düzenlesin diye .Eşlerimiz bize belli etmiyor ama onlarda çok etkileniyor tabikide canım İnşallah senin meleğin gelmiştirInşallah inşallah. Bugün eşime adet olmadığını söyledim ya varya sevinçten yüzünün ifadesi öyle bi değişti ki gözümün onu ne geldikçe gözlerim doluyo. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Mübarek ramazan günü hepimizn kucaklari dolsun inşallah. Sen adet oldun mu canım
Canım sen içini ferah tut senin hiç bir sıkıntında yokmuş bence meleğin seninle inşallahInşallah senin de meleğin seninledir. Kurban olduğum allah ol deyince oluyo. Biz ne yaparsak yapalım alan da o veren de o. Ben aralikta evlendim. Ama eşim bi an önce çocuk isteyince ocaktan beri deniyoruz. Olmadı bir turlu. Ben 27 eşim 40 yaşında. Biraz da yaştan dolayı tabi. Olmadıkça bende kendimi kötü hissettim. Bi de esimin o yüzündeki ifade varya beni bitirdi. Bugün o sevinci görünce off allahım dedim nolur ya noluuurr olsun. Gelsin artık meleklerimiz
Canimmmm inşallah senin de meleğin seninleCanım sen içini ferah tut senin hiç bir sıkıntında yokmuş bence meleğin seninle inşallahOlur canım Rabbim yeter ki ol desin bolca dua edelim inşallah rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin Benim eşimde bi kere öyle olmuştu ben mahvoldum o zamanda negatif çıkınca o yüzden şuanda da hemen ümitlenemiyorum sen güzel haberler al inşallah
Canım bende de aslında bir sıkıntı yok kist falan ama sebepsiz işte ocakta 60 gün adet olmadım tarlusalla oldum sonra o bitince martda Progestan a başladım 3 aylık düzenlesin diye verdi doktorum işte 2 gün önce bitti 2 ay düzenliydi en azından iyiydi çok gecikmedi ama bu ay bakalım olmadım henüz nasip işte umut dünyasıCanimmmm inşallah senin de meleğin seninlesen de içini rahat tut. Dediğim gibi allah veriyo bizim elimizden hic bisey gelmiyo. Sende bi sıkıntı falan var mı canım sen ne kadardr istiyorsun
Ahh bende de öyle korku var. Eşim niye gidip test almadin diyo. Nasıl alayım. Içimdeki korku izin vermiyorki. Gözlerindeki o sevinci gördükten sonra nasıl gözlerine bakıp yok diyeyim. Ha belki var ama daha idrara gecmemistir. Ne olursa olsun 1 hafta beklicem. Öyle test alcam yada pazartesine kadar olmazsa kan testine de gidebilirimCanım bende de aslında bir sıkıntı yok kist falan ama sebepsiz işte ocakta 60 gün adet olmadım tarlusalla oldum sonra o bitince martda Progestan a başladım 3 aylık düzenlesin diye verdi doktorum işte 2 gün önce bitti 2 ay düzenliydi en azından iyiydi çok gecikmedi ama bu ay bakalım olmadım henüz nasip işte umut dünyasıBenim 1 yıl olcak deniyeli canım evlenelide 2 yıl olcak nasipse.Valla canım o kadar çok negatif gördüm ki korkum var ya
Ay valla sen iyi dayanıyorsun canım o zamanAhh bende de öyle korku var. Eşim niye gidip test almadin diyo. Nasıl alayım. Içimdeki korku izin vermiyorki. Gözlerindeki o sevinci gördükten sonra nasıl gözlerine bakıp yok diyeyim. Ha belki var ama daha idrara gecmemistir. Ne olursa olsun 1 hafta beklicem. Öyle test alcam yada pazartesine kadar olmazsa kan testine de gidebilirimvalla ne yapcam bilmiyormki bende allahım duy sesimizi
Eşim sen bi hamile ol seni sırtımda taşıyacam diyoAy valla sen iyi dayanıyorsun canım o zamanBen asla dayanamam Evet ya insan hiç olumsuz bişey demek istemiyorki onların yüzü gülünce hep gülsün istiyoruz inşallahda daha daçok Güler bebiş gelirde Bende beklerim artık ya dayanabilirsem pzartesiye kadar olmazsam sonra belki kan veririm Amiiinnn inşallah
Hah hiç sorma valla canım hele ben zaten hiç boğazım durmaz eşimde bana der sen şimdi böyleysen hamile olsan ne yaparsın kim bilir der dalga geçer benle bende o zaman gecenin bi yarısı olmayan bi şeyi isterim diyorum hepEşim sen bi hamile ol seni sırtımda taşıyacam diyoçok büyük vaadleri var. Kızarsam bana kızmayacakmış falan ohh dedim inşallah olur da o zaman sen görürsün gecenin 3unde aserdim diyip gondereyim de görsün inşallah olur inşallah. Hayalî bile güzel. Her ne kadar kocalarımızı azcik yoracak olsak da onlara da keyifli gelcek bence
Hah hiç sorma valla canım hele ben zaten hiç boğazım durmaz eşimde bana der sen şimdi böyleysen hamile olsan ne yaparsın kim bilir der dalga geçer benle bende o zaman gecenin bi yarısı olmayan bi şeyi isterim diyorum hepneler hayal ediyoruz bunun üzerine ama Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal de ettirmezmiş o yüzden dualarımızıda kabul etsin inşallah
Bence yapmalısınMerhabalar tam 1.5 haftadr kasigim ağrıyo sol taraftan belime doğru bi ağrı var. Daha önce az dolgun olan göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Ara ara batma şeklinde sancim belime doğru devam ediyor. Bir deee bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce gebelik varmıdır? Idrarda gebelik testi yapayim mi? 27 yaşındayım herhangi kist problemim falan da yok. Sizce ne yapmaliyim
Idrarda yapsam çıkar mı kiBence yapmalısın
Geç döllenme değilse çıkabilirIdrarda yapsam çıkar mı ki
Içimden bi ses yarın git test al yap diyo. Başka bi ses de pazartesini bekle diyoGeç döllenme değilse çıkabilir
Hahah bu kadar dalga geçmelerinin bedelini ödeteceğiz bence ama bundan haberleri yokbende biraz balık etliyim. Eşim hamile oldugunda sen tank gibi olursun diyo gicik sen görürsün dedim. Inşallah hamile oluruz da tanki manki görürler çok pis hain planlarım var
Bugün muydu adet günün bence yap gitsin be kaybedersinIçimden bi ses yarın git test al yap diyo. Başka bi ses de pazartesini bekle diyo
Testim yok da buradakiler daha erken 10 gün bekle diyorlar ne yapcam bilemiyormMeraklı varsa çıkar bence testin varsa dene derim
Bencede hemen çıkmazsa da umudunu kaybetme kırmızı ları görene kadar umut hep varBugün muydu adet günün bence yap gitsin be kaybedersin
Aynen adet günüm bugundu erken olurdu geç olmazdı bi de düzeniydi 28 gunde bir olurdu. Ama bugün olmadım.Bugün muydu adet günün bence yap gitsin be kaybedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?