• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

😁😁😁😁😁 eee sonuç alan yok mu kız ne oturuyonuz kalkın baksaniza😁😁
Valla negatifi aldık oturduk şu anda umut ediyoruz belki geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz 🙏🏻Ama belki seninki çıkıcak bilemezsinki canım he şimdi yaparsın inşallah pozitif çıkar ama çıkmazsanda hiç stres yapma olmazsan bir kaç gün daha sonra yaparsın canım

Evet kuzum 3 gün kala yaptım hala adet olmadım hayal çizgi ile Ümit bekliyorum olacak inşallah 🙈
Kız sen yine 3 gün kala yaptın e ben nabayım 😂😂Neyse beklemeye devam 😂😂Bide hangi gün yumurtladığımı tam anlayabilseydim iyiydi😂😂

Valla negatifi aldık oturduk şu anda umut ediyoruz belki geç döllenme olmuştur diye bekliyoruz 🙏🏻Ama belki seninki çıkıcak bilemezsinki canım he şimdi yaparsın inşallah pozitif çıkar ama çıkmazsanda hiç stres yapma olmazsan bir kaç gün daha sonra yaparsın canım
Şimdi yapamamki balım ya testim yok. Offf kizzz bak test yapasım geldi heee nöbetçi eczane var mı acaba 😁😁 olsa da bizimki gitmezki. Yarına kadar gözüme uyku girmeyeck he kanıma girdiniz 😁😁

Şimdi yapamamki balım ya testim yok. Offf kizzz bak test yapasım geldi heee nöbetçi eczane var mı acaba 😁😁 olsa da bizimki gitmezki. Yarına kadar gözüme uyku girmeyeck he kanıma girdiniz 😁😁
Canım hangi şehirde oturuyorsun bu ara da .kız illaki vardır oturduğun semtte nöbetçi eczane gönder eşini alsın benimkine desem gel kan verelim çıkmayacağını bile bile koşarız yinede 😂😂

Canım hangi şehirde oturuyorsun bu ara da .kız illaki vardır oturduğun semtte nöbetçi eczane gönder eşini alsın benimkine desem gel kan verelim çıkmayacağını bile bile koşarız yinede 😂😂
O da o kadar çok negatif gördü ki yarını bekle der kesin hatta sordum bekle biraz daha geciksin dedi😁😁😁😁 kocalar da bizim gibi konuşmaya başladı geciksin falan diyo allahım koptum ya😁😁

Pik pik yumurtluyorsun yani😁😁😁 kız bu kadar çok yumurtlama sonra ikiz ucuz suprizi olmasin 😁
Hahah yok kız nerde bende o şans hepsini bir anda doğuruveririm😂Tabikidr o kadar yumurtlama mümkün olmazda 😂bak testleri atayım Allah aşkına kafayı yedim iyice 😂😂

Eklentiler

• 3EEA0296-B5F0-45C1-9E0D-C0FAE60CE780.jpeg
    3EEA0296-B5F0-45C1-9E0D-C0FAE60CE780.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 33
Hahah yok kız nerde bende o şans hepsini bir anda doğuruveririm😂Tabikidr o kadar yumurtlama mümkün olmazda 😂bak testleri atayım Allah aşkına kafayı yedim iyice 😂😂
Aaa aynen ya hepsi birbirine benziyo bunların. O zaman kocana iyi bak kız malum çok yorulacaga benziyo 😁😁😁

Aaa aynen ya hepsi birbirine benziyo bunların. O zaman kocana iyi bak kız malum çok yorulacaga benziyo 😁😁😁
Hahah anlaşılan benim bebelerin hepsi aynı model olacak 🤣😂😂oda hasta ya ilaç kullanıyor şu an tedavide maalesef kıyamamda ama hiç te belli olmaz o anki ruh Halime 😂😂

Back