- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
evet hayirlisi olsun. bende biliyordum ama yinede bir umut diyor iste insan. bir defa kimyasal olmustu orda farketmistim oldugunu daha testlerde cikmadan hissetmistim. insan farkediyor. böyle icinin bos oldugunu hissediyorsun sankiAynen kuzum biliyordum zaten böyle çıkacağını nasip değilmiş diyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
Anladım canım üzüldüm inşallah rabbim sağlıklısını nasip etsinevet hayirlisi olsun. bende biliyordum ama yinede bir umut diyor iste insan. bir defa kimyasal olmustu orda farketmistim oldugunu daha testlerde cikmadan hissetmistim. insan farkediyor. böyle icinin bos oldugunu hissediyorsun sanki
insallah canim amin hepimize insallahAnladım canım üzüldüm inşallah rabbim sağlıklısını nasip etsin
Önceki aylarda 3 şubat ve 27 şubat hesaplayamıyorum bazen 26 günde bazen 28 günde bir oluyoArkadaşlar bişey sorucam yardımcı olurmusunuz benim son iki adet tarihim 26 mart 20 nisan peki mayısta ne zaman olmam gerekiyor
Üzülme kuzum ya ilk çatlatma iğnesinde çoğu kişi de tutmuyor genelde duyduklarım ikinci de tuttu falan diyo takma üzülme devam et akalım tedaviye hemen umudu kesmek yokevet canim hic silik cizgi bile cikmiyor aksamada bakiyorum ertesi günde bakiyorum yok hicbirsey( igneden sonraki 15. gün cikmayan cizgi artik hic cikmaz sende öyle negatifi koydugu görünce bir kere daha agladim ayni bendeki gibi diye
Bana mı yazdın kuzum valla benimde geçen yıl tiroidim 6 ydı ama düşürdük 1.5 a kadar şu an bi sıkıntısı yok .Bilmiyorum ki kuzum bakalım olmazsam deneyeceğim birde göğüslerim çok ağrıyo yaCanım sıkma canını bende 1 sene denedim hicbir sıkıntı yoktu sadece troit vardı dusurduk . 1 sene boyunca senin gibiydi rabbim zamanını biliyor benim içime çok doğmuştu senin olacağı bilmiyorum ya bi kaç gün sonra tekrar dene olur mu
Önceki aylarda 3 şubat ve 27 şubat hesaplayamıyorum bazen 26 günde bazen 28 günde bir oluyo
arkadaşlar yardımcı olcak kimse yokmu yaaaArkadaşlar bişey sorucam yardımcı olurmusunuz benim son iki adet tarihim 26 mart 20 nisan peki mayısta ne zaman olmam gerekiyor
Canım valla hiç anlayamıyorum ki hesaplamadan kendiminkini bile zor hesaplıyorum keşke yardımcı olabilsemarkadaşlar yardımcı olcak kimse yokmu yaaa
Ama geçen ay bende 20 nisanda olmuştum eğer şeninde 27. Günde olman gerekiyorsa bugün olmanlazım 28 se de yarın canımarkadaşlar yardımcı olcak kimse yokmu yaaa
26 -28 arası değişiyo canım sen olsunmuAma geçen ay bende 20 nisanda olmuştum eğer şeninde 27. Günde olman gerekiyorsa bugün olmanlazım 28 se de yarın canım
Yinede teşekkür ederim canımCanım valla hiç anlayamıyorum ki hesaplamadan kendiminkini bile zor hesaplıyorum keşke yardımcı olabilsem
Yok canım bugün günüm ama olmadım henüz26 -28 arası değişiyo canım sen olsunmu
benim 3 catlatma ignesiÜzülme kuzum ya ilk çatlatma iğnesinde çoğu kişi de tutmuyor genelde duyduklarım ikinci de tuttu falan diyo takma üzülme devam et akalım tedaviye hemen umudu kesmek yok
İnşallah olmazsında canımYok canım bugün günüm ama olmadım henüz
İnşallah canım test yaptım ama negatifti umudum da yoktu zatenİnşallah olmazsında canım
Daha önce gecikmen oldumu canımİnşallah canım test yaptım ama negatifti umudum da yoktu zaten
canım hamilelik belirtisi olarak çok çok erkenMerhaba kızlar, regl bitiminden sonra hiç geçmeyen beyaz krem akıntım var ama diğer aylara göre daha fazla bu ay kaşıntı falan yok geçen hafta cuma süt maydonoz buharı yaptım pazarda yumurtlama akıntısı geldi değerlendirdim o günü ama yumurtlama akıntım ilk kez böyle çoktu normalde hissetmezdim buharın etkisimi bilemiyorum aynı zamanda yaklaşık 1 aydır folidoce kullanmaya başladım 3 gündür miğdem ekşiyo resmen çıkarmadan rahat edemiyorum bu belirti olamaz heralde 4 gün geçti yumurtlamadan, şu beyaz akıntı hakkında bilginiz varmı çok fazla bu ay beyaz krem bi akıntı
insallah canim amin hepimize insallah
anladım canım olsun devam et sen tedavilerine inşallah olurbenim 3 catlatma ignesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?