Canım onu yapmadan öncede çok vardı ama sarıya döndü gibi bidecanım hamilelik belirtisi olarak çok çok erken
belki enfeksiyonun vardı ve süt-buhar etkisi ile atmış olabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onu yapmadan öncede çok vardı ama sarıya döndü gibi bidecanım hamilelik belirtisi olarak çok çok erken
belki enfeksiyonun vardı ve süt-buhar etkisi ile atmış olabilirsin
Valla kuzum ocakta 60 gün olmadım ama sonra tarlusalla oldum Mart nisan mayıs 3 aylık Progestan kullandım mart 27. Günde oldum nisan 22. Gün bu ay da bugün olmam lazım eğer Mart a göre olursamDaha önce gecikmen oldumu canım
Canım bende adet günü test yaptım çıkmadı üç gün sonra erken gebelik testiyle yaptım pozitifi senin ovü testlerini de kullandım bıraktıktan iki üç ay sonra hamile kaldım stres yapma hayırlısıyla rabbim zamanında vericektir bol bol dua etKızlar testi yaptım ve koca bir tek çizgi negatif nasip değilmiş
Amin canım inşallah herşeyin hayırlısı inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın meleğiniCanım bende adet günü test yaptım çıkmadı üç gün sonra erken gebelik testiyle yaptım pozitifi senin ovü testlerini de kullandım bıraktıktan iki üç ay sonra hamile kaldım stres yapma hayırlısıyla rabbim zamanında vericektir bol bol dua et![]()
Anladım canım hayırlısı diyelim inşallahhhh gönlünden geçen gibi olur herşeyValla kuzum ocakta 60 gün olmadım ama sonra tarlusalla oldum Mart nisan mayıs 3 aylık Progestan kullandım mart 27. Günde oldum nisan 22. Gün bu ay da bugün olmam lazım eğer Mart a göre olursam
Yaaa bize çok güzel Ümit oldun peki geç döllenme miymişCanım bende adet günü test yaptım çıkmadı üç gün sonra erken gebelik testiyle yaptım pozitifi senin ovü testlerini de kullandım bıraktıktan iki üç ay sonra hamile kaldım stres yapma hayırlısıyla rabbim zamanında vericektir bol bol dua et![]()
Amin canım inşallah hepimiz içinAllah razı olsunAnladım canım hayırlısı diyelim inşallahhhh gönlünden geçen gibi olur herşey![]()
Peki birşey daha sorucam normalde kaç günlüktür döngün canım valla O Ozlem1817 nin de dediği gibi bize umut oldun geç döllenmemiydi kaçıncı gün yumurtladın çok soru sordum ama Kusura bakmaCanım bende adet günü test yaptım çıkmadı üç gün sonra erken gebelik testiyle yaptım pozitifi senin ovü testlerini de kullandım bıraktıktan iki üç ay sonra hamile kaldım stres yapma hayırlısıyla rabbim zamanında vericektir bol bol dua et![]()
Allah kabul etsin canım inşallahmilasudoruk ben dedigim 5 yasini okudum. Isteyen olursa hep birlikte 41 yasini tamamlasak cok güzel olur
Inşaallah hala yok test yaptım bozuk cıktıReglide olamadın ay hadi bu ay hayırlısı bakalım,inşallah canım
Olsun canim ne kadar okuyabilirsen kârdırAllah kabul etsin canım inşallahbende okuyayım ama senin kadar çok okuyamayabilirim
Başka test yokmu canım elindeInşaallah hala yok test yaptım bozuk cıktı
Öyle tabi canım Rabbim kabul etsin inşallahOlsun canim ne kadar okuyabilirsen kârdır
AmiiinÖyle tabi canım Rabbim kabul etsin inşallah![]()
Var da sabah yapicam canimBaşka test yokmu canım elinde
Anladım canım güzel çıksın inşallah gelmiştir bebeğinVar da sabah yapicam canim
Canım inşallah meleğin gelmiştirMerhabalar tam 1.5 haftadr kasigim ağrıyo sol taraftan belime doğru bi ağrı var. Daha önce az dolgun olan göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Ara ara batma şeklinde sancim belime doğru devam ediyor. Bir deee bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce gebelik varmıdır? Idrarda gebelik testi yapayim mi? 27 yaşındayım herhangi kist problemim falan da yok. Sizce ne yapmaliyim
Inşallah inşallah. Bugün eşime adet olmadığını söyledim ya varya sevinçten yüzünün ifadesi öyle bi değişti ki gözümün onu ne geldikçe gözlerim doluyo. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Mübarek ramazan günü hepimizn kucaklari dolsun inşallah. Sen adet oldun mu canımCanım inşallah meleğin gelmiştirSeninde saydıkların benimkilere benziyor benim göğüslerim de çok fena ağrıyor ve şişti .bir dene istersen testi ama çıkmazsa da kırmızılaarı görene kadar umut hep vardır .bende çıkmadı ama yoktur ondan çıkmamıştır