Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Daha önce gecikmen oldumu canım
Valla kuzum ocakta 60 gün olmadım ama sonra tarlusalla oldum Mart nisan mayıs 3 aylık Progestan kullandım mart 27. Günde oldum nisan 22. Gün bu ay da bugün olmam lazım eğer Mart a göre olursam

Kızlar testi yaptım ve koca bir tek çizgi negatif nasip değilmiş
Canım bende adet günü test yaptım çıkmadı üç gün sonra erken gebelik testiyle yaptım pozitifi senin ovü testlerini de kullandım bıraktıktan iki üç ay sonra hamile kaldım stres yapma hayırlısıyla rabbim zamanında vericektir bol bol dua et

Amin canım inşallah herşeyin hayırlısı inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın meleğini ya benim zaten umdum yoktuda işte ne bileyim .Birde 3 günden beri göğüslerim çok şişti ağrıyor geceleri normalde adette bu kadar olmazdı

Yaaa bize çok güzel Ümit oldun peki geç döllenme miymiş

Peki birşey daha sorucam normalde kaç günlüktür döngün canım valla O Ozlem1817 nin de dediği gibi bize umut oldun geç döllenmemiydi kaçıncı gün yumurtladın çok soru sordum ama Kusura bakma Helal et hakkını

Merhabalar tam 1.5 haftadr kasigim ağrıyo sol taraftan belime doğru bi ağrı var. Daha önce az dolgun olan göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Ara ara batma şeklinde sancim belime doğru devam ediyor. Bir deee bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce gebelik varmıdır? Idrarda gebelik testi yapayim mi? 27 yaşındayım herhangi kist problemim falan da yok. Sizce ne yapmaliyim

Canım inşallah meleğin gelmiştir Seninde saydıkların benimkilere benziyor benim göğüslerim de çok fena ağrıyor ve şişti .bir dene istersen testi ama çıkmazsa da kırmızılaarı görene kadar umut hep vardır .bende çıkmadı ama yoktur ondan çıkmamıştır

Inşallah inşallah. Bugün eşime adet olmadığını söyledim ya varya sevinçten yüzünün ifadesi öyle bi değişti ki gözümün onu ne geldikçe gözlerim doluyo. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Mübarek ramazan günü hepimizn kucaklari dolsun inşallah. Sen adet oldun mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…