Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıslar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi kocaman seviyorum öpüldünüz fıstıklarrrrr kendinize ii bakın şimdilik

strawberi çok tebrik ederim canım.. darısı isteyenlerin başına.. bende saat 2de ultrasona girecem ve kan tahlili yapılacak. inşallah hamileyimdir..öptüm hepinizi....

kızlar kendinize iyi bakın akşama doğru görüşürük anneme gidicem şimdi öptüm kocaman Allah a emanetsiniz...

Merhabalar kızlar
Umutlar başka bahara ertelendi:1shok: azönce adet olmaya başladım hayırlısı böyleymiş
Adet olabiliyorum ya Şükür üzülmedim değil elden bişey gelmiyor

Merhabalar kızlar
Umutlar başka bahara ertelendi:1shok: azönce adet olmaya başladım hayırlısı böyleymiş
Adet olabiliyorum ya Şükür üzülmedim değil elden bişey gelmiyor

canım benim seni anlıyorum hemde çok iii kafanı başka şeylere yoğunlaştır.mesela radyo falan dinlle,şöyle güzel hareketli bir müzik aç.....kafanı dağıt..

ceylanım yavrummmm gercekten mı yaaaasenağlama
uzuldum tatlımmm neyseee yaaa bellkı de hayırlısı budur yaaa nolur uzulmee

ozlem ben tedavi görüyorum çatlatma iğnesi oldum geçen ay hiç adet olamıyordum şükür

erken gelmiş 26 şubatta olması lazımdı ceylanın 6 gün erken adetmi olunur ya ben çok şaşkınım

dogru en azından adet oldun canım ya şimdi bi haftada bu biter mis gibi çalışmalarına başlarsın düzene girdi çok şükür hemen mart ayı senin ayın olacak Şeniz

X